Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Geostorm (2017) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Kokonino12
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member Pridružen: 26.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 20 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2017 u 23:38 |
Ajd da se jednom i složim sa Vašim komentarom :) , zabavan, mada je film katastrofe,naivno,
|
|
matizliman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 16.Rujan/Sep.2010 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ba novčanici od 19 dolara već su prikazali ovu katastrofu?
|
|
marijan-kodelja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2017 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ok, ovo je desetljeće snimanja katastrova, tako da sva sreća da je pri kraju, zajedno sa demottivacijom. Zato, unatoč svoj tehnikaliji i efektima nema se šta za vidjet! Uvjerljivo prikazuje kraj svega i neuvjerljivo sve se riješi u zadnji čas.
Zato na filmski svijt gledam inovativno, uskoro poćinje nova, inocativn era pisaca, ideja i filma!
Eto tako vidim Sci-fi kao omiljen žanr i Geostorm.
Volio bih da me uspije iznenaditi, al čisto sumnjam u to!
|
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2006 Status: Offline Points: 466 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
KLASICNO AMERICKO DJUBRE...OVAJ FILM JE ODUVAO SAMOG SEBE..SRANJE.
|
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 505 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije mi jasno čemu više ovo američko spašavanje sveta po stoti put, a nisu sposobni potpisati sporazum o smanjenju emisije štetnih gasova u atmosferu. Ovo više nije ni zabavno. Mučenje do poslednjeg daha. Ocena 1.
|
|
jovan-slepcev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2015 Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije loše
|
|
Rocky007
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 05.Studeni/Nov.2017 Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
nije loš
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dobar film, sasvim solidan za ovaj žanr. Na momente predvidljivo i/ili nerealno ali ipak gledljivo.
Uz curu, kokice i Cockta-u. |
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jao, pa meni je mnogo loš. Šta treba, da se svi američki glumci izredaju na temu spašavanja sveta. Meni je to toliko smešno da mi se plače. Stvarno mi je film bezveze, pa od mene kečina ko vrata, 1/10.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ono - američka produkcija. Nerealno je očekivati rusa, indijca, kineza, severnokorejanca,... da spašava Zemlju.
* slažem se - već viđeno više puta. |
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Oprosti, ispalo je da tebi kontriram, jer imamo različit doživljaj filma, ali ne zaista. Bez obzira ko spašava zemlju, povraća mi se od toga, jer je svi uništavamo. Jednostavno ovakvi filmovi mi više nisu zabavni, ali ovo je zaista jedno uskogrudo subjektivno mišljenje, priznajem.
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 90101 |
Opcije posta
Thanks(2)
|
Kao da si gledao kako Pervan prepričava Armagedon i slične filmove o katastrofama. Možda ovo i odgledam sa društvom, sakm nikako. |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
# Stole Haringa: hvala bata Stole što si podelio sa nama ovaj odličan klip.
Željko Pervan, jednom čovek, čist genije. Odličan, svaka čast. Svaka mu dala. * 1000 % se slažem. ** super mu je raket(l)a. BTW: u Geostorm ima bar 1,2,3,... desetak nerealnih i nelogičnih stvari. Dobra priča u startu, mogao je ovo biti super triler drama SF, a spašavanje sveta periferna priča. Malo su preterali, više (bes)potrebnih tema u jednom filmu. + predvidljivo u nekoliko desetina navrata. Glavni junak - to bre neuništivo, bre. Kolateralna šteta tu i tamo. |
|
ntrend
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 14.Svibanj/May.2011 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Šteta dobrih glumaca, film je ispod svakog nivoa, puno bespotrebnog brbljanja i naivnih zaključaka, jedino ga nova Mumija šije.
|
|
besker-melinda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Solin, Croatia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ništa posebno. Da propustite 20min film i vratite se ništa vam neće biti nejasno. Ona vrsta film za kuhanje i usput bacit oko.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Fali samo američki predsednik kako leti na orbitalnu stanicu da spasi
Crnac, Nemac, from Texas, from Hollywood,... nebitno. Jedina rupa u scenariju. |
|
tromi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2017 Lokacija: N.Banja Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Smučili mi se više ovi Ameri . Večito oni spašavaju svet ... Kako bi lepo bilo da ih nema .
|
|
Lazarus74
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 17.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 45 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film je totalna KATASTROFA ,ocigledno nemaju neki novi strip da snime nesto pametno.Koliko sam primetio svaki 8 film nesto vredi.
|
|
Lazarus74
|
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11188 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film bi se trebao zvati " Glup, gluplji" i ja najgluplji koji sam gledao tu debilanu. Ovo nedjelo mi ulazi u uži krug favorita za najgori film godine. To ima posebnu težinu, jer niti sam zahtjevan, niti čisto artistički tip gledatelja.
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1299 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film je dobar,zabavan ,ma fin filmčić za gledanje posle rts-ovog drugog dnevnika . Očekivao sam neku glupost ali ovo je zabavni film i nije loš,ovo je nešto kao The Day After Tomorrow,Deep Impact,2012 i ostale filmove sa tim olujama.Meni nije jasno zašto još uvek snimaju ove ovakve filmove jer ni jedan film sa ovim vremenskim promenama nije uspeo da napravi neki veliki uspeh. Izgleda da amerikanci stvarno snimaju ove filmove samo da bi pokazali svetu kako su oni uvek spremni da reše svako sranje koje se desi u svetu. Za uloženi novac (120 miliona dolara) ovaj film su trebali da naprave da bude u rangu filmova sa ocenom 7,5-8 i da bude medju najboljim ostvarenjima a oni su napravili prosečan film. Film preporučujem,moja ocena 5,9
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |