Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Geostorm (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Geostorm (2017)

Geostorm

Geostorm (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Geostorm

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Dean Devlin

Scenarij:

Dean Devlin
, Paul Guyot

Glavne uloge:

Andy Garcia
  >  Andrew Palma, President of the U.S.A.
Ed Harris
  >  Leonard Dekkom
Mare Winningham
  >  Dr. Jennings
Gerard Butler
  >  Jake
Abbie Cornish
  >  Sarah Wilson
Eugenio Derbez
  >  Hernandez
Alexandra Maria Lara
  >  Ute Fassbinder
Drew Powell
  >  Chris Campbell
Richard Schiff
  >  Senator Cross
Jim Sturgess
  >  Max
Amr Waked
  >  Ray Dussette
Daniel Wu
  >  Cheng
Adepero Oduye
  >  Eni Adisa
Robert Sheehan
  >  Duncan
Talitha Eliana Bateman
  >  Hannah
Jeremy Ray Taylor
  >  Emmett

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kokonino12 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kokonino12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Geostorm (2017)
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2017 u 23:38
Ajd da se jednom i složim sa Vašim komentarom :) , zabavan, mada je film katastrofe,naivno,
Na vrh
matizliman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matizliman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2017 u 00:29
Ba novčanici od 19 dolara već su prikazali ovu katastrofu?

Na vrh
marijan-kodelja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marijan-kodelja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2017 u 21:16
Ok, ovo je desetljeće snimanja katastrova, tako da sva sreća da je pri kraju, zajedno sa demottivacijom. Zato, unatoč svoj tehnikaliji i efektima nema se šta za vidjet! Uvjerljivo prikazuje kraj svega i neuvjerljivo sve se riješi u zadnji čas. Zato na filmski svijt gledam inovativno, uskoro poćinje nova, inocativn era pisaca, ideja i filma! Eto tako vidim Sci-fi kao omiljen žanr i Geostorm. Volio bih da me uspije iznenaditi, al čisto sumnjam u to!
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 22:02
KLASICNO AMERICKO DJUBRE...OVAJ FILM JE ODUVAO SAMOG SEBE..SRANJE.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 22:39
Nije mi jasno čemu više ovo američko spašavanje sveta po stoti put, a nisu sposobni potpisati sporazum o smanjenju emisije štetnih gasova u atmosferu. Ovo više nije ni zabavno. Mučenje do poslednjeg daha. Ocena 1.
Na vrh
jovan-slepcev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jovan-slepcev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 19:19
Nije loše
Na vrh
Rocky007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 20:15
nije loš
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 22:32
Dobar film, sasvim solidan za ovaj žanr. Na momente predvidljivo i/ili nerealno ali ipak gledljivo.    

Uz curu, kokice i Cockta-u.    
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 23:03
Jao, pa meni je mnogo loš. Šta treba, da se svi američki glumci izredaju na temu spašavanja sveta. Meni je to toliko smešno da mi se plače. Stvarno mi je film bezveze, pa od mene kečina ko vrata, 1/10.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2017 u 00:12
Ono - američka produkcija. Nerealno je očekivati rusa, indijca, kineza, severnokorejanca,... da spašava Zemlju.    

* slažem se - već viđeno više puta.   
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2017 u 02:03
Oprosti, ispalo je da tebi kontriram, jer imamo različit doživljaj filma, ali ne zaista. Bez obzira ko spašava zemlju, povraća mi se od toga, jer je svi uništavamo. Jednostavno ovakvi filmovi mi više nisu zabavni, ali ovo je zaista jedno uskogrudo subjektivno mišljenje, priznajem.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2017 u 18:50

Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Ono - američka produkcija. Nerealno je očekivati rusa, indijca, kineza, severnokorejanca,... da spašava Zemlju.    

* slažem se - već viđeno više puta.   

Kao da si gledao kako Pervan prepričava Armagedon i slične filmove o katastrofama.

Možda ovo i odgledam sa društvom, sakm nikako.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2017 u 19:35
# Stole Haringa: hvala bata Stole što si podelio sa nama ovaj odličan klip.   
Željko Pervan, jednom čovek, čist genije. Odličan, svaka čast. Svaka mu dala.

* 1000 % se slažem.    

** super mu je raket(l)a.    

BTW: u Geostorm ima bar 1,2,3,... desetak nerealnih i nelogičnih stvari.
Dobra priča u startu, mogao je ovo biti super triler drama SF, a spašavanje sveta periferna priča.
Malo su preterali, više (bes)potrebnih tema u jednom filmu. + predvidljivo u nekoliko desetina navrata.
Glavni junak - to bre neuništivo, bre. Kolateralna šteta tu i tamo.      
Na vrh
ntrend View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ntrend Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 20:20
Šteta dobrih glumaca, film je ispod svakog nivoa, puno bespotrebnog brbljanja i naivnih zaključaka, jedino ga nova Mumija šije.
Na vrh
besker-melinda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj besker-melinda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2017 u 17:10
Ništa posebno. Da propustite 20min film i vratite se ništa vam neće biti nejasno. Ona vrsta film za kuhanje i usput bacit oko.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2017 u 20:25
Fali samo američki predsednik kako leti na orbitalnu stanicu da spasi Ameriku aka USA planetu Zemlju.    

Crnac, Nemac, from Texas, from Hollywood,... nebitno. Jedina rupa u scenariju.   
Na vrh
tromi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2017 u 15:30
Smučili mi se više ovi Ameri . Večito oni spašavaju svet ... Kako bi lepo bilo da ih nema .

Na vrh
Lazarus74 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lazarus74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 07:08
Film je totalna KATASTROFA ,ocigledno nemaju neki novi strip da snime nesto pametno.Koliko sam primetio svaki 8 film nesto vredi.
Lazarus74
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 09:19
Film bi se trebao zvati " Glup, gluplji" i ja najgluplji koji sam gledao tu  debilanu. Ovo nedjelo mi ulazi u uži krug favorita za najgori film godine. To ima posebnu težinu, jer niti sam zahtjevan, niti čisto artistički tip gledatelja. Dead
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 00:39
Film je dobar,zabavan ,ma fin filmčić za gledanje posle rts-ovog drugog dnevnika . Očekivao sam neku glupost ali ovo je zabavni film i nije loš,ovo je nešto kao The Day After Tomorrow,Deep Impact,2012 i ostale filmove sa tim olujama.Meni nije jasno zašto još uvek snimaju ove ovakve filmove jer ni jedan film sa ovim vremenskim promenama nije uspeo da napravi neki veliki uspeh. Izgleda da amerikanci stvarno snimaju ove filmove samo da bi pokazali svetu kako su oni uvek spremni da reše svako sranje koje se desi u svetu. Za uloženi novac (120 miliona dolara) ovaj film su trebali da naprave da bude u rangu filmova sa ocenom 7,5-8 i da bude medju najboljim ostvarenjima a oni su napravili prosečan film. Film preporučujem,moja ocena 5,9
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.