| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pogodi pesmu ! |
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Korisnik | |
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57078 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 18:19 |
![]() P.S. HA! Umem i ja sebe da citiram. Lebtejebo, ova Robinova bolest se izgleda prenosi vazduhom. Ili Gazda ne pere čaše u kavani. ![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2021 u 13:32 |
|
Meni se čini da je ovo pesma Maje Nikolić... tražio pesmu po pesmu i ništa nisam našao... a vokal je ženski kao njen....
pa ako se netko sjeti.... nek me podsjeti... :) bila je zima 2003 kada sam čuo ovu pjesmu na radiju i to je to.... ne verujem da zauvek si nestao bar delić tvoje ljubavi u srcu tvom je ostao kad zima prođe i kad te druge napuste sve ću da zaboravim da bi bila kraj tebe vidiš kako dolaze, vidiš kako odlaze i na kraju ti... ostajem ja... kad se svetla pogase na moje rame spusti se moja duša tebi pripada.... bitte hilfe und dankeschön :) ps.čestitke Hogiju na novoj zvezdici, potpuno zasluženo.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23311 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2021 u 13:51 |
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2021 u 15:37 |
|
Brate, kako ovo prija.... Hvala...
Koliko je bila mlada đevuška... Budvanski festival (Pjesma Mediterana) 1993. * a čuj praistorijski sintisajzeri... :) Ažurirao Danilo-Naissus - 03.Sijecanj/Jan.2021 u 16:02 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |