| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Inhumans (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Lady Grooya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Inhumans (2017)Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 22:29 |
|
Bleda kopija serije "The Flash". Može se pogledati, ako baš nemate ništa drugo. Mršava trojčica.
|
|
![]() |
|
marko-ivezic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 07:42 |
|
dječija serija ..trojka..
|
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 15:52 |
|
Meni se ova serija zaista veoma dopada.A za decu (i veliku i malu) su i Flash,Arrow,Legends of t...Once upon a t...Supergirl.Pa se meni licno i one dopadaju.Ukusi su razliciti.Ali kada su ove i ovakve serije u pitanju,postoji barem kod mene jedno pravilo.One nece promeniti svet,nece ispraviti nepravde.Ali ce mi uciniti nekih 45-60 min. zabavnim.I prebacice me u neki drugi prostor i vreme gde je sve moguce i daleko je od ove ruzne svakodnevice.Zato i postoje ove i ovakve serije.Budite ponovo deca i uzivajte malo.
|
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 15:52 |
|
Meni se ova serija zaista veoma dopada.A za decu (i veliku i malu) su i Flash,Arrow,Legends of t...Once upon a t...Supergirl.Pa se meni licno i one dopadaju.Ukusi su razliciti.Ali kada su ove i ovakve serije u pitanju,postoji barem kod mene jedno pravilo.One nece promeniti svet,nece ispraviti nepravde.Ali ce mi uciniti nekih 45-60 min. zabavnim.I prebacice me u neki drugi prostor i vreme gde je sve moguce i daleko je od ove ruzne svakodnevice.Zato i postoje ove i ovakve serije.Budite ponovo deca i uzivajte malo.
|
|
![]() |
|
Sara Ryder
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 28.Svibanj/May.2017 Lokacija: Citadel Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2017 u 23:45 |
|
Sve ostalo bih nekako i pregurao da Black Bolt nije prikazan ovako bezveze. Imao sam velika očekivanja od njega, smatrao sam da je Anson odličan izbor, ali se sve završilo sa jednim velikim meh.
|
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 00:43 |
|
Ma coveka sam gledao samo u 5 sezona Pakao na tockovima (ako je to pravilan prevod) I naravno nije De Niro.Medjutim mislim da je njemu koji je seriju prosao sa 2-3 uzdaha bilo mnogo teza uloga, od ostalih koji su skakali,tukli se i ovorili.
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 12:57 |
|
Inhumans su mi došli kao poslednja serija u ekstenzivnoj Marvelovoj kinematografiji, i baš su mi bili krš.
Dijalozi su bili besmisleni, Maksimus je blag negativac...u stvari nije blag, nego je baš očajan. "mmmmmmhhhhhmmmmm, niko od vas me ne shvata ozbiljno, i svi ste me potcenili, ali ja sam ZAOOOOOOOO, i pokazaću vam svima kako ću vas poraziti. A potajno sam željan da me samo svi vole. Što se tiče razvoja likova, ne znam koji mi je bio strašniji. Karnak ili Gorgon ili Medusa. Osim ako niste ušli u binge watching, slobodno preskočite. Ako jeste, sa srečom!
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:12 |
|
E dobro si mi rekao, svideo mi se Daredevil, kao i Punisher, nešto mi nisu išle ostale a ovo mi je potpuno nepoznato bilo, dakle da se ne maltretiram džabe onda. Ionako ne znam šta ću pre gledati.
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:22 |
|
Netflix je, što se mene tiče snimio pola / pola serija - U dobre bih uvrstio Punishera, Daredevila i Luke Cagea. Džesiku i Iron fista sam jedva odgledao, i ne radujem se nastavcima. A inhumans mislim da je abc production, i baš su omanuli.
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:25 |
|
Isto i kod mene (još ja volim Krysten Ritter), zapravo je i nisam završio iako odgledah prilično epki...nije to za mene, svakako (meni) neuporedivo sa gorepomenutim.
Budem bacio pogled na Luke Cage-a.
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:34 |
|
Da budem iskren, očekivao sam jako malo od Kejdža, ali me je baš prijatno iznenadio.
Takođe, ne znam da li imaš isti dojam, ali Punisher i daredevil imaju fantastične muzičke podloge - u svakoj "kritičnoj" situaciji imaju SAVRŠENU muziku.
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:40 |
|
Istina, sjajna mjuza. Naravno likovi su odlični (nešto manje Daredevil, no Punisher je fenomenalan), u Daredevilu je odličan negativac Vincent D'Onofrio, sjajan je ton serije, fin je balans sa svim likovima, priče su interesantne, povremeno fenomenalna akcija (gotovo u hongkongškom/pa i korejskom maniru), čude me mnoge putanje kojima se kreću (mislio sam da će biti svetlije/lakše/mekše), baš su me obe iznenadile pozitivno.
Još Jon Bernthal...mogu sve sa njim da gledam. Nije on Brando kakav, naravno, ni blizu čak ali ima nešto divlje u sebi što mu u ponekim ulogama tako dobro stoji, nosi priču (pa i kada je slabija) tim svojim da kažemo talentom. Meni makar. ![]() |
|
![]() |
|
stanko-bobinec
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: HR Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 01:48 |
|
gledljiv sf. Priča miriši na Marvela. ocjena 1-5 ... 4
|
|
![]() |
|
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 21:50 |
|
Nije lose da se odgleda jednom kao i vecina marvelovih serija.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |