Inhumans (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86891
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 18:35 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Inhumans (2017)
Objavio: Lady Grooya
Tema: Inhumans (2017)
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2017 u 22:29
|
Bleda kopija serije "The Flash". Može se pogledati, ako baš nemate ništa drugo. Mršava trojčica.
|
Odgovori:
Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 07:42
|
dječija serija ..trojka..
|
Objavio: tantal
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2017 u 15:52
|
Meni se ova serija zaista veoma dopada.A za decu (i veliku i malu) su i Flash,Arrow,Legends of t...Once upon a t...Supergirl.Pa se meni licno i one dopadaju.Ukusi su razliciti.Ali kada su ove i ovakve serije u pitanju,postoji barem kod mene jedno pravilo.One nece promeniti svet,nece ispraviti nepravde.Ali ce mi uciniti nekih 45-60 min. zabavnim.I prebacice me u neki drugi prostor i vreme gde je sve moguce i daleko je od ove ruzne svakodnevice.Zato i postoje ove i ovakve serije.Budite ponovo deca i uzivajte malo.
|
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2017 u 15:52
|
Meni se ova serija zaista veoma dopada.A za decu (i veliku i malu) su i Flash,Arrow,Legends of t...Once upon a t...Supergirl.Pa se meni licno i one dopadaju.Ukusi su razliciti.Ali kada su ove i ovakve serije u pitanju,postoji barem kod mene jedno pravilo.One nece promeniti svet,nece ispraviti nepravde.Ali ce mi uciniti nekih 45-60 min. zabavnim.I prebacice me u neki drugi prostor i vreme gde je sve moguce i daleko je od ove ruzne svakodnevice.Zato i postoje ove i ovakve serije.Budite ponovo deca i uzivajte malo.
|
Objavio: Sara Ryder
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2017 u 23:45
|
Sve ostalo bih nekako i pregurao da Black Bolt nije prikazan ovako bezveze. Imao sam velika očekivanja od njega, smatrao sam da je Anson odličan izbor, ali se sve završilo sa jednim velikim meh.
|
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 00:43
Ma coveka sam gledao samo u 5 sezona Pakao na tockovima (ako je to pravilan prevod) I naravno nije De Niro.Medjutim mislim da je njemu koji je seriju prosao sa 2-3 uzdaha bilo mnogo teza uloga, od ostalih koji su skakali,tukli se i ovorili.
|
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 12:57
|
Inhumans su mi došli kao poslednja serija u ekstenzivnoj Marvelovoj kinematografiji, i baš su mi bili krš.
[SPOILER]Dijalozi su bili besmisleni, Maksimus je blag negativac...u stvari nije blag, nego je baš očajan. "mmmmmmhhhhhmmmmm, niko od vas me ne shvata ozbiljno, i svi ste me potcenili, ali ja sam ZAOOOOOOOO, i pokazaću vam svima kako ću vas poraziti. A potajno sam željan da me samo svi vole. Što se tiče razvoja likova, ne znam koji mi je bio strašniji. Karnak ili Gorgon ili Medusa. Osim ako niste ušli u binge watching, slobodno preskočite. Ako jeste, sa srečom![/SPOILER]
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:12
E dobro si mi rekao, svideo mi se Daredevil, kao i Punisher, nešto mi nisu išle ostale a ovo mi je potpuno nepoznato bilo, dakle da se ne maltretiram džabe onda. Ionako ne znam šta ću pre gledati.
|
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:22
|
Netflix je, što se mene tiče snimio pola / pola serija - U dobre bih uvrstio Punishera, Daredevila i Luke Cagea. Džesiku i Iron fista sam jedva odgledao, i ne radujem se nastavcima.
A inhumans mislim da je abc production, i baš su omanuli.
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:25
Isto i kod mene (još ja volim Krysten Ritter), zapravo je i nisam završio iako odgledah prilično epki...nije to za mene, svakako (meni) neuporedivo sa gorepomenutim. Budem bacio pogled na Luke Cage-a.
|
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:34
|
Da budem iskren, očekivao sam jako malo od Kejdža, ali me je baš prijatno iznenadio.
Takođe, ne znam da li imaš isti dojam, ali Punisher i daredevil imaju fantastične muzičke podloge - u svakoj "kritičnoj" situaciji imaju SAVRŠENU muziku.
|
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2017 u 14:40
Istina, sjajna mjuza. Naravno likovi su odlični (nešto manje Daredevil, no Punisher je fenomenalan), u Daredevilu je odličan negativac Vincent D'Onofrio, sjajan je ton serije, fin je balans sa svim likovima, priče su interesantne, povremeno fenomenalna akcija (gotovo u hongkongškom/pa i korejskom maniru), čude me mnoge putanje kojima se kreću (mislio sam da će biti svetlije/lakše/mekše), baš su me obe iznenadile pozitivno.
Još Jon Bernthal...mogu sve sa njim da gledam. Nije on Brando kakav, naravno, ni blizu čak ali ima nešto divlje u sebi što mu u ponekim ulogama tako dobro stoji, nosi priču (pa i kada je slabija) tim svojim da kažemo talentom. Meni makar. 
|
Objavio: stanko-bobinec
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 01:48
|
gledljiv sf. Priča miriši na Marvela. ocjena 1-5 ... 4
|
Objavio: papiko
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2018 u 21:50
Nije lose da se odgleda jednom kao i vecina marvelovih serija.
------------- S'poljubcima do samara...
|
|