Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ovde imamo i "načitanih" članova...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ovde imamo i "načitanih" članova...

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 16:43
zgodan neki lik, mora da mi je neki susjed, jutros ga srela kod haustoraLOLLOL ili mu bar rodLOL
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 17:09
Iz organa ipak izađe karakter induciran infekcijom bakterije E-coli.Bravo Izmeta
Everything is a joke !
Na vrh
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2017 u 05:44
Možda je čovjek netom izašao iz zatvora, 'kupio' film Shot Caller, došao ovdje, skinuo Gacine titlove za taj film... kad ono - ne odgovaraju za njegovu verziju, pa je doživio živčani slom.
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2017 u 09:37
Originalno postovano od strane KarolinaV KarolinaV piše:

Možda je čovjek netom izašao iz zatvora, 'kupio' film Shot Caller, došao ovdje, skinuo Gacine titlove za taj film... kad ono - ne odgovaraju za njegovu verziju, pa je doživio živčani slom.

Da vjerojatno imao verziju skinutu camom s nokie 3310 a i ovaj Gaca ne prati , brate , nove filmske verzije i najnovije stilove konvercije alo u srednjem smo vijeku dajte se ažurirajte ljudi,hehehehehe. Wacko Stern Smile
Everything is a joke !
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 09:45
Molio bih da neko proveri moj prevod za "Loving Vincent" da znam da li sam toliko izgrešio ili se opet nalazim na meti nadobudnih članova.

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 09:53
oš da te ja provjerim?LOLLOL  pošalji 2-3 komada u kožnim tangama, jer jedino to moguLOLLOL  A titlove sigurno ne moramLOL
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 10:29
Mislim, konstruktivnu kritiku mogu da prihvatim, ali ovo...
"Prijevod - blago rečeno katastrofa! Svaka treća rečenica "niđe veze". Ovo je ili neka vrsta mašinskog prijevoda (google?) ili autor ozbiljno treba razmisliti o daljnjem bavljenju ovim poslom. Sreća pa engleski nije toliko kompliciran i može se pratiti bez titlova. Okice bježe s titla same, jer zbunjuju mozak i uši, eto takav je titl."
Samo mi nije jasno, kad je takav poznavalac engleskog jezika zašto je skidao moje titlove?

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 10:35
A da ga pitamo na šta se konkretno žali?
Ovo ne valja, trebalo bi ovako... s primerima.
Ne sumnjam u tebe, ali pošto je to naš junior,
možda mu trebaju uputstva i saveti Wink
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 10:36
Desi se kad se napiješ ko svinja, pa pustiš krivi titl s krivim filmom i svi drugi su ti kriviLOLLOL

Bean there.. done thatLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 10:40
btw. Moje budno oko mi kaže da je nekad bio neki loš titl za taj film na sajtu, koji uz prijavu je naravno maknut, tako da se ovaj moguće i zabunio pa krivog napljuvao, desi se kad se popijeLOL
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 12:03
Bio je titl, jedan od onih google prijevoda, ali je maknut odavno.

Napljuvo član Gacu na pravdi Boga...Smile
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 12:11
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Desi se kad se napiješ ko svinja, pa pustiš krivi titl s krivim filmom i svi drugi su ti kriviLOL

ROFLROFL
-------------------------------

Gaco, nemaš ti šta da primaš k srcu. 
Uostalom, tvoje je da ćutiš i prevodiš i da  ne  z a b u š a v a š. Tačka! LOLLOL

Nego, priznaj molim te, kome li si i koliko bio dužan kad si "morao" prevesti  Gangs of Wasseypur (2012) ? LOL  
Lepte'ebo, ja mor'o gledat' pa rikn'o, a ti ...

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 12:14

Desi se kad se napiješ ko svinja, pa pustiš krivi titl s krivim filmom i svi drugi su ti kriviLOLLOL

Bean there.. done thatLOLLOL

Jes, mene jednom jedan napljuvao da titl nema veze s filmom,
a ispostavilo se da je na netu našao pogrešno obeleženu epizodu LOL
Posle se izvinjavao
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 12:16
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Desi se kad se napiješ ko svinja, pa pustiš krivi titl s krivim filmom i svi drugi su ti kriviLOL

ROFLROFL
-------------------------------

Gaco, nemaš ti šta da primaš k srcu. 
Uostalom, tvoje je da ćutiš i prevodiš i da  ne  z a b u š a v a š. Tačka! LOLLOL

Nego, priznaj molim te, kome li si i koliko bio dužan kad si "morao" prevesti  Gangs of Wasseypur (2012) ? LOL  
Lepte'ebo, ja mor'o gledat' pa rikn'o, a ti ...

Ma ni sam nisam znao... Tek kad sam preveo prvi deo shvatio sam da je to pola filma, a onda više nisam imao kuda.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 12:17
jel to jedan od onih... kad puknu nasred filma i umisle da su u kralju lavova, i tule pola filma?LOLLOLLOL

Sailormoon je mila majka za takveLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.