| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Unlocked (2017) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Dragan B Jovanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: srbija,mat.banj Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2018 u 13:36 |
|
Solidan triler.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2024 u 22:52 |
|
Nije me nimalo zanimao, ali Noomi je unutra pa sam ga stavio kad bude... Došao na red, evo.
Teroristi znači spremaju nešto, a Noomi koja se makla od antiterorizma zbog grižnje savjesti, ispadne jedina koja može uskočiti za određene potrebe. Ne bi ovo bio špijunski triler da tu nema raznih obrata i nekih očitih, ali i nekih ne baš očitih namiještaljki. Scenarij je mogao biti i bolji ako se mene pita, a kako je u određenim trenucima zakazao, to je režiser trebao uočiti i prepraviti ili bolje ispeglati. No sveukupno nije loš, naprotiv. Problematične rupe spašava Noomi koja kao da je stvorena za ovu ulogu te sporedna glumačka postava, sama glumačka krema. Treba naglasiti da za razliku od sličnih pokušaja, Noomi nije superwoman. Neće namlatiti kakve mrcine, niti će stalno biti neozlijeđena, niti će spasiti ama baš svakoga na koga naiđe. Naprotiv, bit će itekako savladana u nekoliko situacija gdje se ne može izvući pucnjavom ili kakvim priručnim trikom uz brzo razmišljanje (sa psima npr), ljudi oko nje će gubiti glave bez da ona može išta promijeniti. Činit će i prave početničke greške jer osim što nije savršena, rekoh mori je grižnja savjesti. Zato me čudi me da ovo nije dobilo nastavak, pa valjda je svima dosta slatkica koje su ujedno nekakve kung fu razbijačice u stanju golim šakama razvaliti valjda i Hulka ako treba. Pristojno odrađeno, šteta što nije još bolje jer moglo je biti, ali moram biti iskren: Mastwoč. Ažurirao JoxerTM - 22.Rujan/Sep.2024 u 22:59 |
|
![]() |
|
draginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2026 u 21:27 |
|
Dobar film,Nomi razbija.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |