| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pozdrav svima! |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 00:18 |
|
|
Pogotovo treba da strepiš od Cersei, još ti nije zaboravila "krađa identiteta".
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 00:33 |
|
Ma ne, ona me se zapravo kloni, i postoji svega nekoliko razloga za to, ni jedan nije za strepnju. ![]() a) najmanje verovatni....uvidela je da nisam kakva banovana elementarna forumska nepogoda iz prošlosti, pa ju je stid jer me je drndala oko toga (ne verujem, nema ona, guzica, stida) b)česta pojava....polako uviđa da joj se bude čudne emocije ka meni, te ne zna da se nosi sa njima (hej, dešava se i najboljima)c)takođe česta pojava...sviđam joj se, no ne pada joj na pamet reč jednu da mi kaže, možda mi tim zidom kao privuče pažnju d) isto kao c, no nema ikakve veze sa sviđanjem, već bi joj tek godila pažnja, eto izazvana ignorisanjem, no i ako ne prođe to, who cares, uvek ima nekoga ko bi pružio pažnju naravno, uvek ostaje i e) ja prosto nisam normalan, i trebalo bi me gurnuti na kakvu propalu meksičku televiziju, kako bih pisao najgore telenovele, jer za bolje nisam E sad....koji li je vrag, ko će ga znati ![]() Ažurirao puppet_master - 30.Lipanj/Jun.2017 u 00:34 |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:00 |
|
|
# puppet_master: auuu, brate, ti ode u psihoanalizu.
Ažurirao Danilo-Naissus - 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:22 |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:12 |
|
|
Čuj, svako gleda na svet oko sebe svojim očima, ovo iznad je kako ja to vidim
No, hvala što navijaš za emocije...podrške i razumevanja nikada dosta ![]() ![]() I preklinjem te, ne tumači više holivud i šablone to što ti tu napisa, nema ikakve veze sa ovim iznad i mislim baš sve suprotno (mada, stoji da ti i ja sigurno nismo vodili iste živote )A ni to oko tvoje cure i tebe sa IP adresama, tek nema ikakve veze sa mojim problemom sa starim nalogom. Niti je zabuna oko toga ![]() Uz to, to što pisah nije psihoanaliza samo moje razmišljanje. Psihoterapeuti bi me uhapsili da to predstavim kao psihoanalizu. ![]() ![]() No, da ne bude da te nešto drndam ![]() ![]() Ažurirao puppet_master - 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:13 |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:19 |
|
|
U pravu si dragi Papet Mastere.
Nadam se da me nisi shvatio ozbiljno u prethodnom postu jer sam se malo našalio. * i nije na meni da biram između a,b,c,d,e... Zna se kome je to upućeno, a sigurno nije meni. Vel.pozzz. Edit unazad: hvala, takođe dragi Papet Mastere. Ažurirao Danilo-Naissus - 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:33 |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:30 |
|
|
Ma meni si ti najiskrenije jedan od dražih članova, zbilja
Najvedriji postovi, ubedljivo. Taman posla da sam išta od toga shvatio kao zlonamerno, ta nema toga u tvojim postovima nikada ionako. Sve je ok ![]() Tek...na moje upadljivo lupetanje, nadovezuješ psihoanalizu holivudske šablone lekciju o životu lekciju o milicima i njihovim reakcijama (pravim, životnim reakcijama,nekako vezanim za moje ludiranje ) poništavaš emocije (ta otkud bih mogao i u ludilu da stvarno pomislim da je tamo neka cersei silno zaljubljena u mene, od svih ludaka ), te primer ID adresa koji zbilja nema veze sa time zašto je uopšte C pomislila (ama i to je bilo neozbiljno) da sam neko drugi Svime time, iako u zezanju pukom, ti mi ubi šalu totalno ![]() Ali ne shvatam to ozbiljno, zaboga, sve je ovo samo glupiranje svakako Ti si baš dobrica jedna (meni) ![]() Ažurirao puppet_master - 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:32 |
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 15:30 |
|
Ma nemoj! Taman kad pokušam uhvatiti nit, a Danilče izbriše il' ažurira postove. ![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 15:34 |
|
Dakle, najvedriji.![]() |
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 20:23 |
|
![]()
|
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |