Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Valerian i grad s tisuću planeta

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

129 min

Režija:

Luc Besson

Scenarij:

Luc Besson
, Pierre Christin
, Jean-Claude Mézières

Glavne uloge:

Ethan Hawke
  >  Jolly The Pimp
John Goodman
  >  (voice)
Clive Owen
  >  Commander Arün Filitt
Sam Spruell
  >  General Okto Bar
Rihanna
  >  Bubble
Dane DeHaan
  >  Valerian
Emilie Livingston
  >  Bubble Dancer
Cara Delevingne
  >  Laureline
Alexandre Nguyen
  >  Japanese Delegate
Kris Wu
  >  Sergeant Neza
Diva Cam
  >  Mâatri

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 19:53
Izvanredan film, vrhunska zabava, praznik za oči. Ocena 10.
Na vrh
time View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj time Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 21:02
Ne znam da li se ovo svidja deci, meni se nije dopalo. Mora da sam mnogo ostario.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 21:15
Ma ja nisam ostario vec sam zaista star.Pa mi se mozda zato i dopada.Matorci (neki od njih) podetinje.Eto na primer ja.Pa mi se zato mozda i dopada.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 22:22
Privilegija je biti dete i kada ostariš. ;)
Na vrh
Saxonijee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saxonijee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 07:26
matori ili ne nije bitno, bitno je da ti momenti prođu sa osmehom na licu i onim detinjastim isčekivanjem šta će biti dalje. Naravno gleda se u dahu. pozdrav svima
Na vrh
PedjaK View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PedjaK Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 08:20
Film je yaista veoma dopadljiv, što nisam očekivao. Prava SF bajka, ali ne prevashodno pravljena za klince. Efekti su vrlo dobro uklopljeni I fino potkrepljuju priču. Ako želite da se zabavite, film je za svaku preporuku.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 15:18
Odličan film. Nije ovo film koji može parirati Avataru,Zvezdanim ratovima i ostalim vrhunskim SF ostvarenjima ali je veoma zanimljim,smešan i fantastičan film.
Na vrh
Buki51 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki51 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 15:28
Film nije los.Pomalo naivan ali zabavan.
Na vrh
wolfkeeper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolfkeeper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 17:47
Odličan i zabavan film i već dugo ne vidjeh tako dobar titl.
Na vrh
jovan-slepcev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jovan-slepcev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 18:23
nije loše,naprotiv! titlovi još bolji!
Na vrh
Hammerless View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hammerless Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2017 u 17:31
Film je nedvojbeno atraktivan, no poznavateljima žanra jasno je da film izgleda kao ozbiljna parodija mase sličnih filmova čije elemente koristi, od Star Warsa, Avatara, Petog elementa, Total Recalla itd. I jedna konstanta ih sve krasi - unatoč napretku, pojavi nebrojeno novih vrsta ljudi i bića sa kojima suživimo u svemiru, ljudi se nekako nimalo ne mijenjaju... pokvarenost, zloća, nasilje, pohlepa - sve to i dalje ostaje osnovna karakteristika ljudi. Zar stvarno ne može(mo) bolje?
Na vrh
Hammerless View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hammerless Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2017 u 17:31
Film je nedvojbeno atraktivan, no poznavateljima žanra jasno je da film izgleda kao ozbiljna parodija mase sličnih filmova čije elemente koristi, od Star Warsa, Avatara, Petog elementa, Total Recalla itd. I jedna konstanta ih sve krasi - unatoč napretku, pojavi nebrojeno novih vrsta ljudi i bića sa kojima suživimo u svemiru, ljudi se nekako nimalo ne mijenjaju... pokvarenost, zloća, nasilje, pohlepa - sve to i dalje ostaje osnovna karakteristika ljudi. Zar stvarno ne može(mo) bolje?
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2017 u 18:44
Hammerless- postovanje.U potpunosti se slazem sa tobom u svemu sem....Zao mi sto ovo moram reci.Ali na tvoje pitanje moram da odgovorim onako kako ne zelim, ali  moram reci istinu.Stvarno ne moze(mo) bolje.A bojim se da smo sve gori i gori. A mislim da ce se to nastaviti i da cemo biti jos gori.A sto se tice filma.Pa naravno papazjanija,mesavina svega i svacega i svih ovih filmova zajedno.I svakako interesantan za pogledati.
Na vrh
boomerangman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boomerangman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 02:18
Film sam pogledao,naravno u dobrom formatu,da se ne izgubi utisak efekata,što inače volim u SF žanru.Priča nije loša,klasika od radnje,uvod ,zaplet,hepiend.Napredno,do sad nevidjeno humano oružje ☺Film definitivno vredi pogledati
Na vrh
rocknrollabgd View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rocknrollabgd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2017 u 21:40
Da ne duzim, u moru dosadnih i glupih filmova ovo je jedan od boljih. Zanimljiv i zabavan film ;)
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2017 u 22:44
Vredi 10 zbog uvodne špice, Ground Control to Major Tom.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2017 u 19:20
Izlizala mi se LP ploca na A1 strani ploce od slusanja.Imam danas CD ali nije to "TO".
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 14:21
Kod Luka Besona se u svakom filmu vidi ono što  je na njega kao klinca najviše uticalo.
To je svet stripa i podvodni svet. Ovaj film je obojen i stripovskom i podvodnom ornamentikom. Kao da krećući se kroz izmaštani svet Valerijana, ronite po Velikom Grebenu i sve to stavite u stripovske kockice.
Pored glavnih glumaca koji su mi nepoznati (što je plus) lepe epizode su ostvarila zvučna imena kao što su Itan Houk, Rijana, Rutger Hauer, Klajv Oven. Nije to ništa oskarovsko, ali je lepo videti ih kao potporu.

Neko je uporedio ovaj film sa Avatarom. Mogu ga samo uporediti u smislu da mi se ovaj film više sviđa od Avatara.

Film je za sve generacije, a nikako samo za mlađe. Ocena 8/10.
Uživao sam u svakom minutu ove bajke.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2018 u 19:31
Nisam gledao sve varijante prijevoda, ali već rekoh negdje drugdje.

Ovaj film je dio univerzuma stripa "Valerian", odnosno "Valerijan", kako je kod nas objavljeno.
U skladu s tim likovi bi se trebali zvati: Valerijan i Veronika - a ne Valerian i Laureline.
To što je film snimljen na engleskom i likovi nose ta imena, nema veze. Jer su to imena prilagođena za njihova izdanja stripa.

Na francuskom (originalu) su Valerian i Veronique.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.