Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=83185
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 11:19
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
Objavio: angels
Tema: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2016 u 21:05
Valerian and the City of a Thousand Planets

Režija: Luc Besson
Scenarij: Luc Besson
Žanr: Akcija, avantura, SF

Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 129 min

Uloge:

Cara Delevingne
Dane DeHaan
Ethan Hawke

Agent koji putuje kroz vrijeme, Valerian i njegova partnerica Laureline odlaze istražiti galaktičko carstvo.

http://www.imdb.com/title/tt2239822/?ref_=nv_sr_1" rel="nofollow">

Odgovori:
Objavio: papiko
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2017 u 20:39
Odlicno je jedva cekam neki normalniji snimak. :)

-------------
S'poljubcima do samara...

Objavio: bubamarasr
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2017 u 23:03
I jos uvek nema prevoda? Kako? Zasto? :(

Objavio: osman2510
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2017 u 08:32
ja čekam 3d izdanje, mislim ako već treba da se pogleda, onda u najboljem ugođaju, a ne da hvatam nešto u magli.

Objavio: boban-milijic
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2017 u 10:34
zasto nema prevod

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2017 u 18:27
Ne mogu da dam komentar,posto nisam ni pogledao film do kraja,posto kopija je bila slaba.

Objavio: LesaRad
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2017 u 04:59
Ne. Tužno da je ovoliko truda i mašte protraćeno na nešto što ih ne opravdava, na video spot od dva sata i petnaest minuta, u kome se kadrovi se smenjuju na pet i manje sekundi, što je u tom trajanju veoma VEOMA teško ispratiti. I nisam mogao. Uvodni momenti su me obradovno podsetili na Avatar, ali potom sve ide dodjavola. Zaplet nema veze sa uvodom, kao da sam posmatrao dve zasebne celine. Nedosledno. Šale neduhovite. Deluje amaterski. Trebalo da bude kraće barem za trećinu - mada ga ni to ne bi spasilo. Šteta. Primetio sam da je ocena korisnika "Odlično!". Nemam pojma kako i zašto. Pitanje za sve: da li znate šta je najvažnije u filmu (i šire, u svakoj umetnosti)?

Objavio: IvanŠtigler
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 17:54
Tanka radnja i mnogo efekata. Ko voli efekte može - ostali batalite gledanje - čista muka. Šteta vremena i novca potrošenog za ovaj film.

Objavio: nenoone
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:02
SUPER FANTASTIKA , LUC BESSON TIPICAL .

Objavio: Karpalak
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:04
Film nije neshto..mada najava i trajler  su bomba. Promashaj Luka Besona...

Objavio: tantal
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:08
Filmska industrija,kazu Amerikanci.A filmske umetnosti, bojim se vise i nema.Nije da je nema ima.Ali se desi mozda 2,3,4 filma za godinu dana.Odavno je postala i ostace filmska industrija koja donosi dosta para.Filmovi za zabavu su filmovi za zabavu.Zasto traziti umetnost po svaku cenu.Zar nije lepo pustiti neki "prost" film i na cas se preseliti u neku zamisljenu proslost-buducnost i ako se moze uzivati i pustiti masti na volju.Gledao sam nekada Francusku vezu.Fenomenalan film ali ne bezim ni od ovog filma.Slusao sam i Sopena.Ali nemogu reci da mi se dopada vise od Deep Purpl.Za mene su oni umetnost a ne Sopen ili bilo koja vrsta klasicne muzike.Ukusi su razliciti.Mada naravno da svako ima pravo izneti svoj stav i misljenje.

Objavio: Buki51
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:31
Vrhunska animacija.Film osrednji.

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 22:31
Za Mene film je super.Vredi da se pogleda.

Objavio: djordje-jovannovic
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 23:15
Dobar.Klasican Luc Besson.Peti Element za 2017-tu.Akciona fantastika sa elementima ljubavne pricice.Lep filmcic.

Objavio: deda vlada
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2017 u 22:32
Solidan film ali za mlađu populaciju, verovatno što su i glumci malte ne tinejdžeri...u tim godinama taj čin? Vredi ga pogledati radi zabave.

-------------
Uvek znam ono sto neznam

Objavio: ivan1962
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 09:59
OK za tinejdžere, može se odgledati... Ako je i po stripu, malo previše...

Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 11:00
Tako dobre specijalne efekte ima,da evo gledam ga vec treci put.Daleko od toga da je remek delo,ali veoma zabavan film.Nekada u odredjenim trenucima i nije potrebno nista vise.

Objavio: bokidante
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2017 u 18:21
Nisam impresioniran, nimalo! 4/10

Objavio: puppet_master
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 04:29
Nisam mogao da ispratim šta se dešava na ekranu, suviše šarenila, spravica, čudesa, nekada imam oko za to, nekada, kao pre neku noć...i ne baš.

Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 10:37
Sasvim dobar dečiji/ porodični film, za opuštanje uz šarenilo naučne fantastike. Što rekoše pre mene, Peti element za 2017. godinu. Devojke i ja smo se malo smejale, malo navijale za junake, malo uživale u njihovoj interakciji i pojele brdo kokica. Sasvim ugodno porodično filmsko poslepodne.

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: Platan
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 19:53
Izvanredan film, vrhunska zabava, praznik za oči. Ocena 10.

Objavio: time
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 21:02
Ne znam da li se ovo svidja deci, meni se nije dopalo. Mora da sam mnogo ostario.

Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 21:15
Ma ja nisam ostario vec sam zaista star.Pa mi se mozda zato i dopada.Matorci (neki od njih) podetinje.Eto na primer ja.Pa mi se zato mozda i dopada.

Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 22:22
Privilegija je biti dete i kada ostariš. ;)

Objavio: Saxonijee
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 07:26
matori ili ne nije bitno, bitno je da ti momenti prođu sa osmehom na licu i onim detinjastim isčekivanjem šta će biti dalje. Naravno gleda se u dahu. pozdrav svima

Objavio: PedjaK
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 08:20
Film je yaista veoma dopadljiv, što nisam očekivao. Prava SF bajka, ali ne prevashodno pravljena za klince. Efekti su vrlo dobro uklopljeni I fino potkrepljuju priču. Ako želite da se zabavite, film je za svaku preporuku.

Objavio: Black Raven
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 15:18
Odličan film. Nije ovo film koji može parirati Avataru,Zvezdanim ratovima i ostalim vrhunskim SF ostvarenjima ali je veoma zanimljim,smešan i fantastičan film.

Objavio: Buki51
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 15:28
Film nije los.Pomalo naivan ali zabavan.

Objavio: wolfkeeper
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2017 u 17:47
Odličan i zabavan film i već dugo ne vidjeh tako dobar titl.

Objavio: jovan-slepcev
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2017 u 18:23
nije loše,naprotiv! titlovi još bolji!

Objavio: Hammerless
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2017 u 17:31
Film je nedvojbeno atraktivan, no poznavateljima žanra jasno je da film izgleda kao ozbiljna parodija mase sličnih filmova čije elemente koristi, od Star Warsa, Avatara, Petog elementa, Total Recalla itd. I jedna konstanta ih sve krasi - unatoč napretku, pojavi nebrojeno novih vrsta ljudi i bića sa kojima suživimo u svemiru, ljudi se nekako nimalo ne mijenjaju... pokvarenost, zloća, nasilje, pohlepa - sve to i dalje ostaje osnovna karakteristika ljudi. Zar stvarno ne može(mo) bolje?

Objavio: Hammerless
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2017 u 17:31
Film je nedvojbeno atraktivan, no poznavateljima žanra jasno je da film izgleda kao ozbiljna parodija mase sličnih filmova čije elemente koristi, od Star Warsa, Avatara, Petog elementa, Total Recalla itd. I jedna konstanta ih sve krasi - unatoč napretku, pojavi nebrojeno novih vrsta ljudi i bića sa kojima suživimo u svemiru, ljudi se nekako nimalo ne mijenjaju... pokvarenost, zloća, nasilje, pohlepa - sve to i dalje ostaje osnovna karakteristika ljudi. Zar stvarno ne može(mo) bolje?

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2017 u 18:44
Hammerless- postovanje.U potpunosti se slazem sa tobom u svemu sem....Zao mi sto ovo moram reci.Ali na tvoje pitanje moram da odgovorim onako kako ne zelim, ali  moram reci istinu.Stvarno ne moze(mo) bolje.A bojim se da smo sve gori i gori. A mislim da ce se to nastaviti i da cemo biti jos gori.A sto se tice filma.Pa naravno papazjanija,mesavina svega i svacega i svih ovih filmova zajedno.I svakako interesantan za pogledati.

Objavio: boomerangman
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2017 u 02:18
Film sam pogledao,naravno u dobrom formatu,da se ne izgubi utisak efekata,što inače volim u SF žanru.Priča nije loša,klasika od radnje,uvod ,zaplet,hepiend.Napredno,do sad nevidjeno humano oružje ☺Film definitivno vredi pogledati

Objavio: rocknrollabgd
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2017 u 21:40
Da ne duzim, u moru dosadnih i glupih filmova ovo je jedan od boljih. Zanimljiv i zabavan film ;)

Datum objave: 29.Studeni/Nov.2017 u 22:44
Vredi 10 zbog uvodne špice, Ground Control to Major Tom.

Datum objave: 30.Studeni/Nov.2017 u 19:20
Izlizala mi se LP ploca na A1 strani ploce od slusanja.Imam danas CD ali nije to "TO".

Objavio: Rakan
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 14:21
Kod Luka Besona se u svakom filmu vidi ono što  je na njega kao klinca najviše uticalo.
To je svet stripa i podvodni svet. Ovaj film je obojen i stripovskom i podvodnom ornamentikom. Kao da krećući se kroz izmaštani svet Valerijana, ronite po Velikom Grebenu i sve to stavite u stripovske kockice.
Pored glavnih glumaca koji su mi nepoznati (što je plus) lepe epizode su ostvarila zvučna imena kao što su Itan Houk, Rijana, Rutger Hauer, Klajv Oven. Nije to ništa oskarovsko, ali je lepo videti ih kao potporu.

Neko je uporedio ovaj film sa Avatarom. Mogu ga samo uporediti u smislu da mi se ovaj film više sviđa od Avatara.

Film je za sve generacije, a nikako samo za mlađe. Ocena 8/10.
Uživao sam u svakom minutu ove bajke.

Objavio: baho
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2018 u 19:31
Nisam gledao sve varijante prijevoda, ali već rekoh negdje drugdje.

Ovaj film je dio univerzuma stripa "Valerian", odnosno "Valerijan", kako je kod nas objavljeno.
U skladu s tim likovi bi se trebali zvati: Valerijan i Veronika - a ne Valerian i Laureline.
To što je film snimljen na engleskom i likovi nose ta imena, nema veze. Jer su to imena prilagođena za njihova izdanja stripa.

Na francuskom (originalu) su Valerian i Veronique.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk