Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Valerian i grad s tisuću planeta

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

129 min

Režija:

Luc Besson

Scenarij:

Luc Besson
, Pierre Christin
, Jean-Claude Mézières

Glavne uloge:

Ethan Hawke
  >  Jolly The Pimp
John Goodman
  >  (voice)
Clive Owen
  >  Commander Arün Filitt
Sam Spruell
  >  General Okto Bar
Rihanna
  >  Bubble
Dane DeHaan
  >  Valerian
Emilie Livingston
  >  Bubble Dancer
Cara Delevingne
  >  Laureline
Alexandre Nguyen
  >  Japanese Delegate
Kris Wu
  >  Sergeant Neza
Diva Cam
  >  Mâatri

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2016 u 21:05
Valerian and the City of a Thousand Planets

Režija: Luc Besson
Scenarij: Luc Besson
Žanr: Akcija, avantura, SF

Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 129 min

Uloge:

Cara Delevingne
Dane DeHaan
Ethan Hawke

Agent koji putuje kroz vrijeme, Valerian i njegova partnerica Laureline odlaze istražiti galaktičko carstvo.

Ažurirao angels - 15.Rujan/Sep.2017 u 23:37
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2017 u 20:39
Odlicno je jedva cekam neki normalniji snimak. :)
Na vrh
bubamarasr View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubamarasr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 23:03
I jos uvek nema prevoda? Kako? Zasto? :(
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2017 u 08:32
ja čekam 3d izdanje, mislim ako već treba da se pogleda, onda u najboljem ugođaju, a ne da hvatam nešto u magli.
Na vrh
boban-milijic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boban-milijic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2017 u 10:34
zasto nema prevod
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2017 u 18:27
Ne mogu da dam komentar,posto nisam ni pogledao film do kraja,posto kopija je bila slaba.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2017 u 04:59
Ne. Tužno da je ovoliko truda i mašte protraćeno na nešto što ih ne opravdava, na video spot od dva sata i petnaest minuta, u kome se kadrovi se smenjuju na pet i manje sekundi, što je u tom trajanju veoma VEOMA teško ispratiti. I nisam mogao. Uvodni momenti su me obradovno podsetili na Avatar, ali potom sve ide dodjavola. Zaplet nema veze sa uvodom, kao da sam posmatrao dve zasebne celine. Nedosledno. Šale neduhovite. Deluje amaterski. Trebalo da bude kraće barem za trećinu - mada ga ni to ne bi spasilo. Šteta. Primetio sam da je ocena korisnika "Odlično!". Nemam pojma kako i zašto. Pitanje za sve: da li znate šta je najvažnije u filmu (i šire, u svakoj umetnosti)?
Na vrh
IvanŠtigler View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IvanŠtigler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 17:54
Tanka radnja i mnogo efekata. Ko voli efekte može - ostali batalite gledanje - čista muka. Šteta vremena i novca potrošenog za ovaj film.
Na vrh
nenoone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nenoone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:02
SUPER FANTASTIKA , LUC BESSON TIPICAL .
Na vrh
Karpalak View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Karpalak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:04
Film nije neshto..mada najava i trajler  su bomba. Promashaj Luka Besona...
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:08
Filmska industrija,kazu Amerikanci.A filmske umetnosti, bojim se vise i nema.Nije da je nema ima.Ali se desi mozda 2,3,4 filma za godinu dana.Odavno je postala i ostace filmska industrija koja donosi dosta para.Filmovi za zabavu su filmovi za zabavu.Zasto traziti umetnost po svaku cenu.Zar nije lepo pustiti neki "prost" film i na cas se preseliti u neku zamisljenu proslost-buducnost i ako se moze uzivati i pustiti masti na volju.Gledao sam nekada Francusku vezu.Fenomenalan film ali ne bezim ni od ovog filma.Slusao sam i Sopena.Ali nemogu reci da mi se dopada vise od Deep Purpl.Za mene su oni umetnost a ne Sopen ili bilo koja vrsta klasicne muzike.Ukusi su razliciti.Mada naravno da svako ima pravo izneti svoj stav i misljenje.
Na vrh
Buki51 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki51 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 18:31
Vrhunska animacija.Film osrednji.
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 22:31
Za Mene film je super.Vredi da se pogleda.
Na vrh
djordje-jovannovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djordje-jovannovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 23:15
Dobar.Klasican Luc Besson.Peti Element za 2017-tu.Akciona fantastika sa elementima ljubavne pricice.Lep filmcic.
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2017 u 22:32
Solidan film ali za mlađu populaciju, verovatno što su i glumci malte ne tinejdžeri...u tim godinama taj čin? Vredi ga pogledati radi zabave.
Uvek znam ono sto neznam
Na vrh
ivan1962 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan1962 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2017 u 09:59
OK za tinejdžere, može se odgledati... Ako je i po stripu, malo previše...
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2017 u 11:00
Tako dobre specijalne efekte ima,da evo gledam ga vec treci put.Daleko od toga da je remek delo,ali veoma zabavan film.Nekada u odredjenim trenucima i nije potrebno nista vise.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2017 u 18:21
Nisam impresioniran, nimalo! 4/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 04:29
Nisam mogao da ispratim šta se dešava na ekranu, suviše šarenila, spravica, čudesa, nekada imam oko za to, nekada, kao pre neku noć...i ne baš.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 10:37
Sasvim dobar dečiji/ porodični film, za opuštanje uz šarenilo naučne fantastike. Što rekoše pre mene, Peti element za 2017. godinu. Devojke i ja smo se malo smejale, malo navijale za junake, malo uživale u njihovoj interakciji i pojele brdo kokica. Sasvim ugodno porodično filmsko poslepodne.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.