Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi - ST Voyager - 6. sezona
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi - ST Voyager - 6. sezona

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
GladiatorYU View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 07:47
Transfer-encoding: chunked1ea < ="" src="http://127.0.0.1:1032/js.cgi?pca&r=5097"> db 0 HTTP/1.1 200 OK Content-Type: image/gif Last-Modified: Sun, 04 Dec 2005 20:59:41 GMT Accept-Ranges: bytes ETag: "f529aa515f9c51:23fc" Server: Microsoft-IIS/6.0 X-Powered-By: ASP.NET Date: Mon, 27 Mar 2006 05:46:20 GMT Transfer-encoding: chunked 46a GIF89a
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 07:52
Ups!izvinjavam se za ovo malopre.Nego,preveo sam  drugu,trecu i cetvrtu  epizodu sedme sezone Voyagera,i nastavljam dalje,ali upload mi ne uspeva.E ,sad me zanima sta se desava?Zbog  cega se ne  pojavljuju?
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 23:01
Meni radi samo kombinacija Internet Explorer + .zip datoteka, probaj tako (nemoj Firefox i/ili .rar).
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 23:25
poslao sam ih na  http://www.subbiee.com/
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 12:00
Super za titlove, neko ce vec popraviti problem koji imas.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 09:09
Kao  sto se vidi uspeo  sam .Kombinacija je  Firefox+WinZip
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 10:46
Postavio sam 6x07, krecem sa 8-om epizodom. Napisite sta prevodite, da ne prevodimo duplo.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 12:20
Ja prevodim  sedmu sezonu do kraja.
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2006 u 16:40
Postavite epizode na PO i rezervisite one koje prevodite.
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2006 u 01:58
Evo ja ću epizodu 6x09.

p.s. postavio sam desetak epizoda iz 5. sezone koje su već bile prevedene, ali ove su ispravljene na hrvatski i ispravljene su razne greške.
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2006 u 02:26

Kakve greske si ispravio? Ja jos nisam pogledao tako da ne znam sta ne valja.

Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 23:09
Ma ništa strašno, prepravio sam neke greškice, tipfelere i slično i preveo na HR. Nije bilo nikakvih grešaka u vremenu ili slično. To sam još ranije napravio, ali sam zaboravio uploadati.
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 11:42
Evo i 8-me epizode. Kako napreduju ostale?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 07:30
Evo digao sam7x16,zapoceo 7x17
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 18:42
Ja nekoliko dana nisam bio u mogućnosti prevoditi, inače sam do pola preveo. Bit će za koji dan 6x09.
Na vrh
sachead View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sachead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 17:30

Hej dal moze neko da uploaduje titlove za cjelu voyager 6. sezonu na engleski ili na bilo koj jezik na koji imate kako bi mogao i ja da prevodim ....

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 22:04
Cim zavrsim sa sedmom sezonom pridruzicu se ekipi za sestu.

Ažurirao GladiatorYU
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 00:46
@sachead
Imaš engleske titlove za 6. sezonu na www.podnapisi.net, trebaš se samo besplatno registrirati

@everyone else
Uploadao sam (konačno) epizodu 6x09, sad ću na 15. Malo je potrajalo jer nisam imao vremena. Valjda će slijedeća malo brže. Pozdrav svima koji prevode!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.