Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jesmo li mi to bolesni?!?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

jesmo li mi to bolesni?!?

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 00:23
E ta ti je dobra.....Cekao sam da vidim hoce li neko reci pravu rec!
Da brate....nije da ovde samo  kolekcionari skupljaju  retke filmove i prevode, vec
i /cenzura/   nalaze za sebe materijal za ...hmmmmm..... sto me  muci kasalj ovih dana....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:31

Ja nemam neku veliku kolekciju (nekih 150 filmova), ali sam bolestan u tome što svaki mora bit u svojoj kutiji s isprintanim omotom i uredno složen! Uglavnom pržim samo filmove koji mi odgovaraju i koje bi mogo još koji put pogledati!

To mi je zapravo više neki hobi!

!!!!Al me totalno živcira kad skinem film, a onda nemogu naći dobar prijevod, il je prebrz il je prespor ili je tolko loše preveden da te ubije u pojam!!!!

Pa onda uzmeš "Subtitle Workshop" 2 sata prepravljaš titl, očeš ga podjelit s drugima da se oni ne muće i onda ti kažu da upload ne radi!

Krasno!

StefB
Na vrh
mfintic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mfintic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:33
Gledanje i čuvanje filmova je zaraza

Ažurirao mfintic
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:39
a ti ih okaci na www.podnapisi.net  Hajd pozuri, dok sam tamo
Na vrh
Dillinger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dillinger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 22:53

Ne bih rekao da je bolest posrijedi (bar kod mene). Filmove cu pogledati, ako ne sutra, onda za 3 godine. U svakom slucaju, bitno mi je ih gledam, a to sto skupljam je samo zato da bi mogao gledati jos vise filmova. Jer da ne skupljam, ne bi mogao ni gledati.

Ažurirao Dillinger
bit će bolje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.