Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

jesmo li mi to bolesni?!?

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=8226
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 18:42
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: jesmo li mi to bolesni?!?
Objavio: caligari
Tema: jesmo li mi to bolesni?!?
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 08:54
imam utisak da je ovo skupljanje filmova polako preshlo u veliku boleshtinu

zbog cega boleshtina? pa od dva soma reeeetkih filmova vishe od polovine ja nisam stigao da odgledam a nastavljam da se razmenjujem kao loodak i mogu vam reci da mi taj sport sve vishe i vishe prija....

ispravite me ako greshim ali jednog dana ce mi se zbog tezine ova polica sa diskovima sruchiti na glavu i ostacu bez odgovora

-------------
slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....

Odgovori:
Objavio: dario78
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 09:35
ja sam se oladio, dosad sam snimao svasta sad mozda snimim trecinu skinutih filmova, koji ce mi ku**c vise

-------------

http://www.crnaberza.com/index.php - CrnaBerza.com

Objavio: komunjara
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 11:31

jesmo bolesni

meni je trebalo skoro tri mjeseca da obustavim sve razmjene... i danas sa tugom odbijam ponude za razmjenu a nisam pogledao samo trećinu filmova od onoliko koliko ih imam  1100

nažalost skupljanje je bolest isto kao i kockanje, klađenje samo mnogo blaži oblik

Objavio: kosta zulu
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 14:46

ja sam ovo moje sakupljanje filmova prihvatio kao neki moj hobi ne rezem sve i svasta i rezim iskljucivo kvalitetne kopije

Objavio: domba20
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 15:20
Sve dok ti ne dopizdi, samo netko dolazi nešto posudit, pa se izgrebe, pa neznaš kome si dao... Ja sam sve divx-e što sam imao iskoristio kao frizbi za psa pa sam se bar eto dobro zabavio . Od sada samo mala kolekcija probranih filmova (400-tinjak) na dvd, copy originala

Objavio: Blues-EXE
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 17:15
yeah whatever 

-------------
Fission Maild

Objavio: kl0kan
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 18:05

yessss, bolesni ste

ja imam samo 200 filmova, sto novih, sto starih . samo one sto gledam vise puta

Objavio: superman78
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 18:47
pa to je za mene vise hobi, a ako ne stignem (polovicu onoga sta imam jos nisam odgledao) pogledati sve filmove koje imam u sljedecih 40 godina, cu ih pogledati kada budem bio u penziji

Objavio: Darius
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 19:59
da pogledat ces ih kad budes u penziji ak ih do onda min. 7-8 puta
ponovo sprzis da bi valjali
al svejedno ko da ce onda bit dvda,
vjerovatno cmo svi furat kacige na glavi i virtualno se igrat sa
curama od 20 god

Objavio: žile
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:36
Ja nemam takvih problema.Filmove sam prodo pod sitnu paru,a ostao sam skupljat samo na igricama,i to isključivo više manje probrane naslove...Rijetko nabavim nešto što ne odigram,pa onda prodam
Anyway,sve je to sitno.Najjebenija je ovisnost o poker automatu

Objavio: mad_smile
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:40
i Alpskom Mlijeku aa???

Objavio: žile
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:45
Ovaj vikend sam cca. 30€ ubacio.Najgore kad se iživciraš da ti mora dat upis pa počneš mahnitat i sve više točit.A pare samo sagorijevaju isto ko i cigarete...
Naravno,nisam se upiso...

Objavio: Rodman
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:04
Mozda smo bolesni, mozda nismo... Ja licno skupljam radi sebe, tj. hobija. Ono sto skupim ne prodajem dalje, nije los osjecaj kad ti je dosadno bacit pogled na gomilu filmova... i izabrati sta ocu bez da ovisim o TVu.

Objavio: Hawkmoon
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:30
Sakupljanje filmova je lep hobi, nema sta ali mnogo vremena se gubi na sve to, blejanje na forumima, listanje kataloga, mene najvise ubija rezanje filmova za razmenu, samo za vikend 18 DVDa, sto je mnogo, mnogo je.

-------------
Ignorance is bless.

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:38

pa naravno vrijeme za snimanje mi je najteže odvojiti...a tek naći neki film...

a tek obaveza da se sve to pogleda... nekad mi se ne gleda nista od 300 filmova sto nisam pogledao a nekad mi se gleda 10 odjednom...pa uzmem 11. koji je obično neko sranje pa propadne filmska veče...

a tek obaveze koje sam si zadao...1 film dnevno 1 tvin piks 1 simson

danas samo 1 simson odgledao...  

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2006 u 00:02
isto skupljam radi hobija a već sam sam sebi rekao par puta da ću se oladiti malo al......jebiga kad je to jače od mene.i što rodman kaže ne ovisim o tv-u niti o videotekama

Objavio: CMIBOR
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:12

Ljudi ,sve je to dio igre,sve to ide u životni staž...

Ovo je naš neki ispušni ventil , hobi , whatever....kutak u kojem si zadovoljan da si nešto postigo pa makar to bila kolekcija od 1000 filmova...

I nemoraš dat 15 kuna za neki hit film, pa da ga pogledaš i razočaraš se...

ljudi imamo sve nove filmove...Uvijek nešto nadješ i uvijek si u toku...

Nemojte se predati!

-------------
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....

Objavio: caligari
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:18
ali to kod mene traje vec dugo.... i sto je najgore, na tavanu imam negde oko 1000 vhs kaseta koje mi propadaju i propadaju a ne smem da mislim na blueray diskove 

-------------
slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....

Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2006 u 22:51

ja imam oko 200 VHS kaseta  jednom sam računao... oko 40 000 minuta snimljenog/kupljenog materijala...  jadan moj video... 

Objavio: domba20
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2006 u 23:20
Ma ljudi sve je to moguće jer ste na balkanu , siguran sam da ste sve te dvd kupili u trgovini , ono niste povrijedili autorska prava i pročitali ono dosadno upozorenje WARNING . Sad ću ovo pokazati ljudima u udruzi za zaštitu autorskih prava

Objavio: BELI
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2006 u 00:23
E ta ti je dobra.....Cekao sam da vidim hoce li neko reci pravu rec!
Da brate....nije da ovde samo  kolekcionari skupljaju  retke filmove i prevode, vec
i /cenzura/   nalaze za sebe materijal za ...hmmmmm..... sto me  muci kasalj ovih dana....

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Objavio: StefB
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:31

Ja nemam neku veliku kolekciju (nekih 150 filmova), ali sam bolestan u tome što svaki mora bit u svojoj kutiji s isprintanim omotom i uredno složen! Uglavnom pržim samo filmove koji mi odgovaraju i koje bi mogo još koji put pogledati!

To mi je zapravo više neki hobi!

!!!!Al me totalno živcira kad skinem film, a onda nemogu naći dobar prijevod, il je prebrz il je prespor ili je tolko loše preveden da te ubije u pojam!!!!

Pa onda uzmeš "Subtitle Workshop" 2 sata prepravljaš titl, očeš ga podjelit s drugima da se oni ne muće i onda ti kažu da upload ne radi!

Krasno!

-------------
StefB

Objavio: mfintic
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:33
Gledanje i čuvanje filmova je zaraza

Objavio: kl0kan
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:39
a ti ih okaci na http://www.podnapisi.net - www.podnapisi.net   Hajd pozuri, dok sam tamo

Objavio: Dillinger
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2006 u 22:53

Ne bih rekao da je bolest posrijedi (bar kod mene). Filmove cu pogledati, ako ne sutra, onda za 3 godine. U svakom slucaju, bitno mi je ih gledam, a to sto skupljam je samo zato da bi mogao gledati jos vise filmova. Jer da ne skupljam, ne bi mogao ni gledati.

-------------
bit će bolje

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk