Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HNL 2016/2017, 2018, 2019...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HNL 2016/2017, 2018, 2019...

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 14:25
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Iro, pa kod vas je još uzbudljivije. LOLLOLLOL

Jedva čekam prosvetljenje. LOLLOLLOL

Jedva čekam da opet krene zajednička liga. Tučnjave, sakaćenja i sudačke krađe. LOL
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 15:01

Ako bi bili idealisti(sportski) stvorio bi se bolji kvalitet, ali ako ne bude nekog "poklona" od uefe onda neće ništa novo da iznedri. Znaš ono, sedneš i razmišljaš i "kao" smisliš nešto.LOL

Izgleda ludo, ali je bolje od današne LŠ. Podeliti u dve grupacije po vertikali, mislim na evropu. Dve grupe koje se sastaju u osmini finala. Naravno sudije iz kontra zemalja i možda(baš možda) dođe do boljitka. I vi i mi imamo gomile igrača koje dobro igraju napolju, a u zemlji možda po 2-3 kluba.

Mentalitet nas ubi i tu nema leka. 

Opet, mislim da smo finansijski toliko loši da neće da bude gostujućih navijača, bar ne u nekom velikom broju. Samo ne znam da li je to prednost ili mana. LOL

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 19:11
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Opet, mislim da smo finansijski toliko loši da neće da bude gostujućih navijača, bar ne u nekom velikom broju. Samo ne znam da li je to prednost ili mana. LOL

Kakvi "gostujući navijači"? Mene brine da bi jedini "gostujući navijači" bili kao ona grupa "turista" iz Splita u Beogradu.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 19:40
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Superuzbudljivo prvenstvo! Sljedećih nekoliko stoljeća razglabat će se o tome je li ga Dinamo osvojio ili su ga Hajduk i Rijeka izgubili.

Izgleda da u Dinamu ipak misle da su Rijeka i Hajduk izgubili prvenstvo jer je danas trener Dinama dobio otkaz.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2018 u 23:44
Varaždin - Istra 1:0 (prva utakmica 1:3)

NK Istra "u stečaju" ipak ostaje u 1. ligi. Ne može se reći nezasluženo, ali... Ako je Varaždin s ovom ekipom i ovakvom igrom uspio završiti na drugom mjestu u drugoj ligi, onda stvarno... bup Sunce vam jeCensoredem beskrvno, jednima i drugima! Istra se nije grčevito branila čak ni kad je ostala s igračem manje, a Varaždin je napadao kao da oni imaju prednost od 5:0 iz prve utakmice. Domaća publika - nula bodova. WTF? Koji vam je kuCensoredac? Urlajte, tjerajte ih naprijed. Uglavnom, ne sjećam se da sam gledao beskrvniju kvalifikacijsku utakmicu. Jad i bijeda. Thumbs Down
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.