| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
HNL 2016/2017, 2018, 2019... |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 14:25 |
Jedva čekam da opet krene zajednička liga. Tučnjave, sakaćenja i sudačke krađe.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 15:01 |
|
Ako bi bili idealisti(sportski) stvorio bi se bolji kvalitet, ali ako ne bude nekog "poklona" od uefe onda neće ništa novo da iznedri. Znaš ono, sedneš i razmišljaš i "kao" smisliš nešto. Izgleda ludo, ali je bolje od današne LŠ. Podeliti u dve grupacije po vertikali, mislim na evropu. Dve grupe koje se sastaju u osmini finala. Naravno sudije iz kontra zemalja i možda(baš možda) dođe do boljitka. I vi i mi imamo gomile igrača koje dobro igraju napolju, a u zemlji možda po 2-3 kluba. Mentalitet nas ubi i tu nema leka. Opet, mislim da smo finansijski toliko loši da neće da bude gostujućih navijača, bar ne u nekom velikom broju. Samo ne znam da li je to prednost ili mana. |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 19:11 |
Kakvi "gostujući navijači"? Mene brine da bi jedini "gostujući navijači" bili kao ona grupa "turista" iz Splita u Beogradu.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 19:40 |
Izgleda da u Dinamu ipak misle da su Rijeka i Hajduk izgubili prvenstvo jer je danas trener Dinama dobio otkaz.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2018 u 23:44 |
|
Varaždin - Istra 1:0 (prva utakmica 1:3) NK Istra "u stečaju" ipak ostaje u 1. ligi. Ne može se reći nezasluženo, ali... Ako je Varaždin s ovom ekipom i ovakvom igrom uspio završiti na drugom mjestu u drugoj ligi, onda stvarno...
Sunce vam je em beskrvno, jednima i drugima! Istra se nije grčevito branila čak ni kad je ostala s igračem manje, a Varaždin je napadao kao da oni imaju prednost od 5:0 iz prve utakmice. Domaća publika - nula bodova. WTF? Koji vam je ku ac? Urlajte, tjerajte ih naprijed. Uglavnom, ne sjećam se da sam gledao beskrvniju kvalifikacijsku utakmicu. Jad i bijeda. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |