HNL 2016/2017, 2018, 2019...
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=81843
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 03:21 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: HNL 2016/2017, 2018, 2019...
Objavio: robin12345
Tema: HNL 2016/2017, 2018, 2019...
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2016 u 11:18
Osijek 1 : 1 Hajduk Solidna utakmica, Osijek bolji, tako da Hajduk može biti zadovoljan. Em je izvukao neriješeno, em je odmarao hrpetinu igrača za zadnje kolo kvalifikacija za Euroligu ( Milić, Sušić, Ohandza ). Malo o Hajduku kritički: Kalinić jeste fauliran kod gola, no MORA pomesti igrače u svom petercu, ovim mekanim izlascima u Premiershipu bi gutnuo 2-3 na svakoj utakmici. Lorenzo Šimić nije ta kvaliteta za centarhalfa. Said,ne samo da nije finišer, nego je i klada, veze nema s osnovama tehnike. Vlašić, vječno bude talent, zujalo, nije kapacitet kakav je izgledao da bude bio. Dinamo ima fantasista Roga i još napad koji zna igrati s loptom. Hajduk nema, zato ga je Dinamo masakrirao na Poljudu. Jefferson, nije nikada bio tehničar, no jeo je malu djecu lani u ovo vrijeme. Sada to više nije isti igrač.
|
Odgovori:
Objavio: iromafia111
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2016 u 12:39
Jefferson je dokaz da ne znaju baš svi u Brazilu igrati nogomet. 
-------------

|
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2016 u 17:05
Hajduk je smiješna amaterska momčad, s najlošijom obranom u ligi ( Nižić, Šimić i Bilyi ). Godinama se " raspadaju" u jesen, a sad su pukli u kolovozu. Pušnik je pozer, jer na treninzima ne može baš ništa naučiti navedena 3 tovara. Jad, bijeda i čemer. Publika i dalje kupuje godišnje karte što graniči sa samo-kažnjavanjem.... 
|
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2016 u 22:21
Hajduk je imao sve: ime, dobre nastupe iz 90-ih i naslov prvaka kad je Dinamo igrao "ligu za bedaka".... I sve su to uspjeli sj bat. Došao je Mamić i sve okrenuo naglavačke dok su se oni bavili nekim drugim stvarima. U međuvremenu ih je i Rijeka prestigla, a oni pokušavaju napraviti nešto s juniorima koje prodaju prije nego se ovi počnu brijati. Rezultat toga je vidljiv.
-------------

|
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2016 u 08:16
Vidi ti Ajduka, taman kad ih otpišeš, srede suparnika za 3. mjesto usred Zagreba. Po viđenome bojm se da Lokosi slijedeće godine neće vidjeti pretkola EL...Ili je Hajduk naglo ojačao rasterećen briga oko Europe??
|
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2016 u 12:01
Lokomotiva prvo dostigne 0:2 protiv Genka pa izgubi u Zaprešiću. Zadnji su na tablici. Nevjerojatno. 
-------------

|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2016 u 23:30
Inter 1: 1 Hajduk kako je moguće da nakon mjesec i pol dana, Hajduk ima 32 ozlijeđena igrača?? Pa iz prvih 11, prve utakmice, danas nije igrao baš nitko??? Neki otišli, a svi drugi ozlijeđeni. Pa kakve su to pripreme bile????
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2016 u 12:45
Prepisane od Wengera. I on stalno ima 10-ak ozlijeđenih. Ili od Chelseaja, oni stalno imaju barem jednog na utakmici s maskom na glavi. 
-------------

|
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2016 u 16:07
Hajdul 6:1 Cibalia Ajde da i to vidim, Hajduk zaigrao sa 3 napadača, Said, Erceg i naravno Frane Zolja, ( Ohandza ). Prvo poluvrijeme Cibalia dobra, drugo poluvrijeme Hajduk razbio Vinkovčane, dva divna gola izvana, prvo Kožulj, strašan gol, Ohandzin drugi isto jako dobar...Čak je i Futasz zabio. Najbolji ? Naravno Frane Zolja...
|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2016 u 19:42
Dinamo je u derbiju bio bolji, no što Kalinić što promašaji i Hajduk izvukao neriješeno. Jefferson svuda po terenu. Možda za Brazilca nema tehniku, znanje, no igra po čitavom terenu. On i Kale na golu , mogu sami protiv novoga Dinama...
|
Objavio: Giovanni 1972
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2016 u 17:45
Što poništen regularan gol, što promašaj Jeffersona... Ali da, Dinamo je igrao bolje, pogotovo u prvom poluvremenu.
------------- FIRE WALK WITH ME
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2016 u 19:21
Istra - Hajduk, bez golova. Kakva bezvezna utakmica. Ničega tu nije bilo, bolje gledati kako lišće žuti po parkovima. Jakooooo loše.
|
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2016 u 09:58
Klasična Hajdukova priča, napale se na Dinamo pa kasnije prosiju bodove protiv "malih".
-------------

|
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2016 u 19:16
Hajduk 1:0 Osijek 'Ajmo reći zasluženo. Futasc, grdosija iz Budima, 1.96 m, zabio lijepi gol. Baš ono touch, centarforski. Inače, kao i sve HNL tekme ružna, prepuna udaranja laktom, cipelarenja, ležanja na travi. I u prljavštini se istakao ogromni Mađar. No eto, sudac je bio dobar. Za Hajduk. Pa su ga Osječani naganjali nakon utakmice. Još jedna normalna igra nakon tekme. Zove se " ajmo lovit' suca". Pravila su skromna, jedan fintira da ga štiti, a ostali se naguravaju oko njega i pritom ga potežu i gurkaju...
|
Objavio: Giovanni 1972
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2016 u 22:55
Najzanimljivije u vezi ove utakmice je da su se igrači Osijeka potukli međusobno nakon utakmice.
------------- FIRE WALK WITH ME
|
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2016 u 19:25
Ima li gluplje obrane od ove : Šimić, Ćosić, Memola i Tudor bek-napadač?????
|
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2016 u 21:15
Ova Dinamova u Ligi prvaka. 
-------------

|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2017 u 10:13
6 godina njima Dinamo meće u sudačkoj nadoknadi, što ne bi i 7-mu? mam dva komada, sreća da Mamić nije bio na tribinama, pa sudac spasio Hajduka s penalom, koji ne bi svirao ni barba Jole
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2017 u 12:40
Počeo sam gledati u 75. minuti jer se ranije ne isplati. Negdje u 77. sam rekao da mi se čini da bi Hajduk unatoč vodstvu mogao izgubiti. Onda su u 13 i pol sekundi 90-te minute popili dva komada. Da nije bilo smotanog Stojanovića koji je napravio superglupi penal to bi se i dogodilo. Znam da će se izvlačiti na suce i zaleđe iz kojeg je Dinamo izjednačio, ali zadnjih 6-7 godina primaju golove u isto vrijeme. Da ga je eš, za to ne mogu uvijek biti krivi suci.
Samo da naglasim da mi je Hajduk malo draži od Dinama. 
I još jedna tradicija: Nisam gledao raspored, ali obično nakon utakmice s Dinamom izgube od Cibalije ili onoga tko je u tom trenutku zadnji na tablici.
-------------

|
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2017 u 21:10
Gle čuda, nisu pobijedili Slaven Belupo, a sljedeće kolo im dolazi Rudeš koji je posljednji.
-------------

|
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2017 u 21:03
iromafia111 piše:
Obično nakon utakmice s Dinamom izgube od Cibalije ili onoga tko je u tom trenutku zadnji na tablici. |
Hajduk 2:3 Rudeš (nakon što su vodili 2:0). Šokantno! (Mo'š mislit) 
-------------

|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:46
Dva šoka u jednom danu! Dinamo pobijedio Lokomotivu (485. put zaredom), a Hajduk Istru! U gostima!!! (Hajduk, a ne Dinamo.)
-------------

|
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2018 u 20:30
Krenuo je i proljetni dio Hahahaenela.
Osijek - Dinamo 2:4 Cibalija - Hajduk 0:5
Slavonija je još jednom izje ana i poharana. Sljedeće kolo donosi veliki derbi (i vjerojatno kraj utrke za naslov prvaka): Dinamo - Hajduk. Daj Bože da se varam.
-------------

|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2018 u 17:10
Dinamo 0:1 Hajduk
Dakle, čuda se događaju čak i u ovako strogo kontroliranim ligama kao što je Hahahaenel. Stvarno se čudim ljudima koji imaju volje platiti kartu da bi ovo gledali. Vrhunac farse je bio brzina kojom je dosuđen penal za Dinamo nakon vodstva Hajduka. Penal i crveni karton! Vjerojatno je i Mamiću bilo malo neugodno. Vjerojatno je i Gavranoviću bilo neugodno pa je promašio cijeli gol.
-------------

|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2018 u 18:15
heheheheh, napokon, da citiram velikoga bosanskoga pjesnika: " tko bi reko, čuda da se dese.."  
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2018 u 18:15
iromafia111 piše:
Krenuo je i proljetni dio Hahahaenela.
Osijek - Dinamo 2:4 Cibalija - Hajduk 0:5
Slavonija je još jednom izje ana i poharana. Sljedeće kolo donosi veliki derbi (i vjerojatno kraj utrke za naslov prvaka): Dinamo - Hajduk. Daj Bože da se varam.
|
heheheheheheh
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2018 u 18:16
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2018 u 18:33
Ne veseli se prerano. Znaš što se dogodi s Hajdukom nakon što pobjedi Dinama? Misle da su prvaci svemira pa izgube sljedeće dvije.
-------------

|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2018 u 18:43
To ko da mi kažeš: "ne veseli se što si kresno onu ljepoticu, možda je
sada na redu baba-roga". Bilo je dobro dok je trajalo.....   
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2018 u 21:19
Možda nisam bio dovoljno jasan: Hajduk mi je draži od Dinama, ali ih i više kritiziram jer vuku potpuno pogrešne poteze. Oni su jedni od najvećih krivaca što je Mamić postao tako jak lik u našem nogometu.
-------------

|
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2018 u 23:19
iromafia111 piše:
Ne veseli se prerano. Znaš što se dogodi s Hajdukom nakon što pobjedi Dinama? Misle da su prvaci svemira pa izgube sljedeće dvije. |
Hajduk - Slaven Belupo 0:1
Slaven Belupo je u dosadašnja 34 ogleda na Poljudu ostvario impresivan omjer od 0 (nula) pobjeda, 4 neriješene i 30 poraza.
-------------

|
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2018 u 16:06
Rijeka 4:1 Dinamo
Rijeka je pobjedom duplo "uvalila kitu" Hajduku: približila im se na samo tri boda i pokazala im kakvu su glupost napravili izgubivši od Slavena kod kuće prošlo kolo.
Zaboravio sam reći da se Hajduk oporavio od šokantnog poraza te je iskalio sve svoje frustracije rasturivši uvijek neugodni Rudeš rezultatom 1:0.
-------------

|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2018 u 18:13
Dinamo 1:4 Lokomotiva
Završen je i zadnji čin ove farse zvane HNL. Lokomotiva AKA Druga Ekipa Dinama je po prvi puta pobijedila Dinamo!!!     (U ime Oca i sina i Duha Svetoga... ) Ako ovo nije dokaz da je prvenstvo neregularno, onda ne znam što je. Na kraju će ispasti da je zbog ovog poraza Dinamo ušao u prvenstvo sa samo 9 bodova prednosti, a ne s 12. Je emu mater, ne može tako.  U ponedjeljak možemo očekivati novu Mamićevu konferenciju za novinare gdje će biti obznanjeno da Lokomotiva zbog namještanja rezultata istupa iz lige.
-------------

|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2018 u 18:20
jebe..HNL, to gledam samo kada sam mamuran u stvari gledam do studenoga i onda bybybybyyb moja malena...
|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2018 u 20:54
Danas je ludi dan. Ne znam što je luđe: Vijest da je trener Dinama podnio ostavku nakon što je uspio napraviti nemoguće - izgubiti od Lokomotive koja "po defaultu" ne smije pobijediti Dinama ili to da je goropadni Hajduk uspio rasturiti NK Istra (u stečaju) 3:2 golom u 96. minuti kojeg je dao golman Hajduka iz uigrane kombinacije kodnog imena "pomozi Bože". Koliko uzbuđenja u jednom danu. 
-------------

|
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2018 u 11:52
|
Dinamo 0:1 Rijeka
Dinamo je jučer uspio izgubiti od Rijeke, ali to Hajduku ne znači baš ništa jer su oni u prošlom kolu uspjeli izgubiti u Splitu od tog istog Dinama.
-------------

|
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2018 u 17:49
Prestao sam pratiti HNL onog trena kad mi je Zagreb ispao, a onaj debil Medić će ga uništiti do kraja. Koga briga za 115 godina tradicije...
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Datum objave: 13.Svibanj/May.2018 u 22:02
Superuzbudljivo prvenstvo! Sljedećih nekoliko stoljeća razglabat će se o tome je li ga Dinamo osvojio ili su ga Hajduk i Rijeka izgubili. Navodno još postoji neka luda varijanta u kojoj Dinamo izgubi obadvije utakmice do kraja (tipa 1:27 od Rudeša i 0:34 doma od Zaprešića), a Rijeka mazne Hajduka, pa onda Dinamu još oduzmu tri boda jer je zadnje dvije utakmice namjerno izgubio ukupnim rezultatom 1:61 i onda Rijeka obrani naslov prvaka. Navodno su se i luđe stvari događale. 
-------------

|
Datum objave: 14.Svibanj/May.2018 u 21:49
Zvuči nevjerojatno, ali Rudeš je pobijedio Dinama samo 1:0. Priča oko prvaka je završena. 
Puno uzbudljivije je bilo na suđenju Mamiću koji je zabunom predao sudu papir s uputama za Lovrena kako da odgovara na pitanja. To što ima na Balkanu majka nigdje drugdje na svijetu ne rađa.
-------------

|
Objavio: mahoni
Datum objave: 14.Svibanj/May.2018 u 22:19
Datum objave: 15.Svibanj/May.2018 u 14:25
Objavio: mahoni
Datum objave: 15.Svibanj/May.2018 u 15:01
|
Ako bi bili idealisti(sportski) stvorio bi se bolji kvalitet, ali ako ne bude nekog "poklona" od uefe onda neće ništa novo da iznedri. Znaš ono, sedneš i razmišljaš i "kao" smisliš nešto. Izgleda ludo, ali je bolje od današne LŠ. Podeliti u dve grupacije po vertikali, mislim na evropu. Dve grupe koje se sastaju u osmini finala. Naravno sudije iz kontra zemalja i možda(baš možda) dođe do boljitka. I vi i mi imamo gomile igrača koje dobro igraju napolju, a u zemlji možda po 2-3 kluba. Mentalitet nas ubi i tu nema leka. Opet, mislim da smo finansijski toliko loši da neće da bude gostujućih navijača, bar ne u nekom velikom broju. Samo ne znam da li je to prednost ili mana. 
------------- Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
Datum objave: 15.Svibanj/May.2018 u 19:11
Datum objave: 15.Svibanj/May.2018 u 19:40
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2018 u 23:44
|
Varaždin - Istra 1:0 (prva utakmica 1:3)
NK Istra "u stečaju" ipak ostaje u 1. ligi. Ne može se reći nezasluženo, ali... Ako je Varaždin s ovom ekipom i ovakvom igrom uspio završiti na drugom mjestu u drugoj ligi, onda stvarno...  Sunce vam je  em beskrvno, jednima i drugima! Istra se nije grčevito branila čak ni kad je ostala s igračem manje, a Varaždin je napadao kao da oni imaju prednost od 5:0 iz prve utakmice. Domaća publika - nula bodova. WTF? Koji vam je ku  ac? Urlajte, tjerajte ih naprijed. Uglavnom, ne sjećam se da sam gledao beskrvniju kvalifikacijsku utakmicu. Jad i bijeda. 
-------------

|
|