Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mišljenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mišljenje

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 21:05
Originalno postovano od strane Rocky Rocky piše:

A nda mi ne preostaje nego da kupim Intel celeron

jeeee....celeron,celeron,celeron!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 23:59
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

nabijem AMD! 

jedino ne ATHLON64,  on prolazi

Hvala Darije na podršci, hvala Bogu, ima nas...

Ma nemaš frke.
Jedino što ne mogu da se složim sa tobom oko ovoga:

...znam da je celeron bolji od pentiuma, ne po brojkama, al po performansama...

Keš je čudo a celeron je tu mnoooogooo tanak, pa ne znam kako može biti bolji od full intela. Opet pitanje je na kakva ih iskušenja stavljaš: Probaj odradi DVD u DivX, ili DivX u DVD.... Tu full intel NEMA PREMCA!!!!!!

Originalno postovano od strane Rocky Rocky piše:

...i sada ne znam koji procesor da stavim Intel ili Amd stvarno sam zbunjen

SVE U SVEMU NAJBOLJI SAVET JE DA SKONTAŠ ŠTA ĆEŠ U BUDUĆNOSTI RADITI, pa na osnovu toga praviš konfiguraciju. Jedino vodiš računa da uzimaš komponente koje ćeš moći dograđivati....
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 07:05

ASUS P4S800D-E Deluxe
CPU Support All Socket 478 processors including Prescott P4, Northwood P4 and all Celeron variants
Northbridge

SiS655TX
Memory Support 4 slots, DDR400, 4GB max, dual-channel

Southbridge SiS964

Znaci treba ti socket 478 procesor, Intel. To je vec stari socket sad imas uglavno 775 pa pazi kad kupujes
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 13:18
Ljudi jeste vi normalni pročitajte na www.tomshardware.com ili www.anandtech.com test pa se javite i prestanite pisat gluposti. Sempron je jači od Celerona i Athlon64 je jači od P4. . I da samo mi objasnite na osnovu čega ste zaključili da je Celeron bolji od Semprona? Šta imate dvije iste pile kod kuće pa ih uspoređujete stalno? Ja svoje zaključke iznosim na osnovu testova dvije najuglednije stranice za testiranje hardwarea na netu

Ažurirao domba20
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 14:30
A64 i P4 su tu negdje ako su oba bijesno clockana,s tim da uvijek dajem prednost nForce chipsetu u kombinaciji s AMD procesorom.Naravno to ne važi za Opteron i FX procesore(zadnji su jebeno skupi),kojih je u opticaju jako mali broj i mogu se naručiti jedino izvana,jer ti natrljaju P4 govnima u facu čak i u video obradi
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 19:26

za darije-a: znam p4 ima više keša... zato sam i rekao da je bolji po brojkama p4... 

a ove ostale pizdarije (a64 bolji od p4) neću ni komentirat...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 19:28
oki doki
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 19:49

za darije-a: znam p4 ima više keša... zato sam i rekao da je bolji po brojkama p4...   a ove ostale pizdarije (a64 bolji od p4) neću ni komentirat...

De čovječe tebi neke stvari nikako da uđu u glavu. To što sam ja napisao sto posto je istina. Očito se moram ponavljati kao pokvarena ploča da prestaneš pisati neka svoja iskustva nego pogledaj šta kažu ljudi koji su plaćeni da testiraju hardware i dobivaju najekskluzivniju robu nekad i 2-3 mj prije nego što dođe u trgovine. Mislim jel ti čitaš šta si ti napisao P4 slabiji od Celerona , samo da mi je znati kako to nisu skontali u intelu, ili zašto su svi zahtjevnije radne stanice P4, Xeon ili Athlon 65/FX jer po tvome Celeron je jači . Nije da vrijeđam ali jadni si ga oni kojima ti servisiraš kompjuter, a vidim da imaš 20 god. pa pretpostavljam da nisi ni završio faks ele. ili inf. smjera pa onda samo mogu zamislit odakle si skupio toliko znanje o procesorima.
A jesi mi digo živac
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 20:18
To da je P4 inferioran Celeru je glupost.
A isto tako i ti otkači od članaka.Zašto?Jedna riječ:REKLAMA!Ja jedino vjerujem pcekspertu i tamo razmjenjujem iskustva s ljudima za i protiv jednog i drugog...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 21:03
bravo Žile!

čitaj ti šta ja pišem... nisi skužio...

no, evo ti moja rečenica:
...zato sam i rekao da je bolji po brojkama p4...
 - u toj rečenici kažem da je p4 bolji od celerona, a ne lošiji! ti si jadan, vjeruješ nekim kretenima koji su plaćeni da pišu jadne članke, te da prave reklamu!

zaključaj temu Žile...

imam ja dobrih 8 godina iskustva s procesorima... zadrži svoje bijedne komentare za sebe, domba...

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 21:07
Sve glede nadogradnje napisano.LOCK!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.