Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje...

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
SlipKnot View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2003 u 17:47

Evo bio sam na putu pa tak sada odgovaram. Kako ćete, ali k++ i kazaa lite je hackirana i procitao sam na netu kazaa-e i nebi vam je preporucio. Mozda vam je bolja i sve to, ko i meni prije, ali to je sve sh*t. I Blues-EXE nisi u pravu. Kazaa lite nije samo za isdn i dsl, za sve je.

kako ćete......

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2003 u 22:03
Ja se spajam preko obicnog modema i sluzim se nekom Kaazom Lite K++ (dakle sve u jednom) i još nenaidjoh na preobleme tako da preporucam.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2003 u 11:39
Nema problema, ali je samo upozoravam... Sutra cu vam staviti link od kazaa-e di to piše... hehe

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2003 u 12:17

najboje vam je skidat s ftp-a jer su najpouzdaniji....

npr odete na oth.net napisete ime filma, nadjete neki ratio ftp (za mjenjanje) ili ako nema upitnik sa strane onda je leech i mozete skidat bez da ista uploadate....

nakon nekog vremena cujete se mailom s vlasnikom ftpa dobite svoj login/pass i sam skidate....ja sam imao srecu pa sam tako clan jednog ftpa koji ima i svoj forum za zelje, 100 GB i 80 clanova koji stalno uploadaju (iako je leech), i neki su vlasnici videoteka pa stalno ripaju dvd-e po zelji u divx, neki su clanovi grupa (ViTE, ESOTERIC, VCD-Europe, TCF,TWCiSO,...) i tako da se svaki tjdan izvrti 100njak filmova...i grupe uploadaju najnovije 0-day filmove, videotekari najcesce klasike (casablanca, i sl...)...svki ima listu od po par tisuca filmova pa tako puta 80 clanova...racunajte....

ali to treba imati srecu...ako imate brzu vezu, nemojte nikad biti ljeni uploadati drugima, jer ce vas onda neko tako prepoznati i na konju ste... takodjer mozete se prijaviti u neku od grupa koja ripa dvde u divxe (ime grupe je npr. kad vidite u imenu divxa- npr. matrix-dvd-reip.2.cd.ViTE) i biti njihov kurur tj. uplodati njihova izdanja po raznim ftp-ima i dobit cete velike beneficije (pristup gomilama ftpa sa po cak 500 filmova na svakom)

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 14:49

Nešto sam tražio po forumu i slučajno pročitao ovu temu i nisam mogao ne odgovoriti!

Kazaa Lite K++, Kazaa Lite ili kako već je hackirana verzija klasicnog Kazaa (osim ukoliko imate Kazaa GOLD <sumljam>), ali je hackirana na taj naćin da su uklonjeni spyveri. Instalirajte Kazaa (klasicni) i pokrenite AD-aware, naci ce vam minimalno 10 spy-a a kod Kazaa lite nula. To je p2p software i normalno je da možeš povuci virus jer nikad neznaš što se krije u datoteci dok ju ne skineš na komp, a isto tako tko ti garantira da netko ovdje na forumu neće u recimo zip fajl sa popisom staviti i neku viruscinu?? Zato dobar antivirusni program i nema problema!

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 17:03
Ja imam sky star 2 karticu, da li bi mi sa pretplatom bio omogucen neogranicen download filmova sa kazaa-e, jer sam cuo da je download sa file-sharing programima neogranicen...dakle mislim da ogranicenje od 1gb vazi samo za online download (sa sajtova), ne?
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 17:27

Kaza je cisto ok ali dal netko zna di mogu skinut winx?

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 17:45
najbolji program za downlodiranje je BIT TORRENT
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 01:33

Originalno postovano od strane leonitabeni leonitabeni piše:

najbolji program za downlodiranje je BIT TORRENT

Kakvu internet vezu imas? Satelitsku?

Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 01:39
imam sa satelitskom antenon LAN
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.