Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Pitanje...

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=768
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 15:05
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Pitanje...
Objavio: Masni
Tema: Pitanje...
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2003 u 19:42
Netreba biti kazaa možeš skinuti film i preko WinMx-a, a svejedno netrebaš platiti!!!

Odgovori:
Objavio: Blues-EXE
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2003 u 21:37
www.share-reactor.com ali moras imat emule instaliran pusti winmx kud je opasno zbog virusa kud neznas jel pravi film koji skidas

-------------
Fission Maild

Objavio: SlipKnot
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2003 u 11:19

Da ok, ali pošto moja sestra koja pojma o pojmu nema na kompjuteru skinula neku kazaa-u za sebe i skinula neku kazaa-lite koja ne postoji (hackirana kazaa), jest da sam je uninstall-irao, ali kasno, i nemogu više koristiti niti jedan download menager...

svejedno hvala...

-------------

Objavio: toknezev
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2003 u 22:36
Ja imam kaazu-lite. Jer nest nevalja s njom? Zna li ko? 

-------------
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.

Objavio: Goku
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2003 u 23:05
lite je OK, ja nemam problema s njim

-------------
KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Datum objave: 03.Listopad/Oct.2003 u 13:49
Neka mi netko pošalje kazaa-u na mail!!!

Datum objave: 03.Listopad/Oct.2003 u 13:50
Mislio sam na kazaa lite!

Datum objave: 03.Listopad/Oct.2003 u 16:44

nebi vam je preporučio. To je kazaa koju je "napravio" neki cracker i tako se koristi nekim tvojim podacima. Probaj npr. istalirat novu kazaa-u 2.5.2 ili kako vec, pa ces vidit sta ce ti reci, procitaj malo detaljnije i piše ako imas kazaa lite, kazaa +, K++, i tako jos nesto da nemozes inatalirat novu jer je crackirana...

pa ko voli nek izvoli.

ja sam uspio na winmx, sve radi..

-------------

Objavio: Flash
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2003 u 23:09
Kazza je pjuga.Imao sam Kazza,pokupio virus i ti ti je to,zbogom 200kn za popravak i uklanjanje.WinMX je zakon.

-------------
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com

Datum objave: 03.Listopad/Oct.2003 u 23:14
Jesam li ja reko da je WinMx pravi!!

Objavio: Zombie
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2003 u 00:00
Probajte sa Soulseek

Datum objave: 04.Listopad/Oct.2003 u 01:07
kazaa lite je samo za one koji imaju jacu konekciju to jest isdn ili adsl a za modem to nepreporucujem jer tako to neide za filmove vam je najbolji magarac tj eMule kojeg mozete skinuti na www.emule-project.net a filmove na www.share-reactor.com ili na www.eselfilme.de/index2.html

instalirate emule i onda film samo trazite na stranici i samo kliknete na link onda se emule sam otvara i pocinje download jest da malo traje dok pocne skidati ali vrijedi zato je uzasno dobar i siguran..
p.s.

neko napisa da je kazaa download manager nije kolega to ti je p2p prog koji ima download managera u sebi(on ti sluzi da mozes nastavljat download)

pustite winmx kazaa ili koji vec imaju za filmove su vam najbolji programi emule ili edonkey nista vise samo stim skidajte filmove

pa ako neko hoce virusa i lazni filmova nek izvoli nek koristi kazaa i winmx

-------------
Fission Maild

Objavio: Goku
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2003 u 22:24

na divx.com ima filmova za skidanje ak se ne varam

-------------
KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Objavio: leonitabeni
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2003 u 23:01
najbolji program za downlodiranje je BITTORRENT , mozes ga naci na www.btsites.tk

Objavio: nitrogas
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2003 u 14:56

možeš sa morpheus

ovako kazaa k++ bilo koja ti je ok!!!

http://www.divxcrawler.com - www.divxcrawler.com

divx.go2.nl/

http://www.moviedownloadcity.com - www.moviedownloadcity.com

http://www.internetmovies.com - www.internetmovies.com

http://www.movies-free.net - www.movies-free.net

probaj ove stranice

Datum objave: 07.Listopad/Oct.2003 u 19:54
nako kako sam ja reko iden najbolje

@leonitabeni

jest on dobar ali kad hoces skidat treba ti torrent a njih nema toliko puno u pocetku

-------------
Fission Maild

Objavio: vjeverica
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2003 u 20:00
Ma dečki kad tako uspješno skidate filmove s neta dajte tu saaaaam mjenjajte se samnom!!!!!

Objavio: JAMES
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2003 u 22:18

Tko se hoce mijenjati  filmovima nek se javi na mailto:Miroslav1.Horvat@public.srce.hr - Miroslav1.Horvat@public.srce.hr

Objavio: Jonnzy
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2003 u 23:01
provaj www.suprnova.org

-------------

Objavio: nitrogas
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2003 u 07:57

kazaa k++ nije hackirana a pogotovo kazaa lite.potražite malo po internetu pa ćete  naletiti na baš hackirane kazee.

kazaa k++ je meni puno bolja i od kazee i od kazee lite. 

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2003 u 17:47

Evo bio sam na putu pa tak sada odgovaram. Kako ćete, ali k++ i kazaa lite je hackirana i procitao sam na netu kazaa-e i nebi vam je preporucio. Mozda vam je bolja i sve to, ko i meni prije, ali to je sve sh*t. I Blues-EXE nisi u pravu. Kazaa lite nije samo za isdn i dsl, za sve je.

kako ćete......

-------------

Objavio: toknezev
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2003 u 22:03
Ja se spajam preko obicnog modema i sluzim se nekom Kaazom Lite K++ (dakle sve u jednom) i još nenaidjoh na preobleme tako da preporucam.

-------------
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.

Datum objave: 09.Listopad/Oct.2003 u 11:39
Nema problema, ali je samo upozoravam... Sutra cu vam staviti link od kazaa-e di to piše... hehe

-------------

Objavio: Mickey8
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2003 u 12:17

najboje vam je skidat s ftp-a jer su najpouzdaniji....

npr odete na oth.net napisete ime filma, nadjete neki ratio ftp (za mjenjanje) ili ako nema upitnik sa strane onda je leech i mozete skidat bez da ista uploadate....

nakon nekog vremena cujete se mailom s vlasnikom ftpa dobite svoj login/pass i sam skidate....ja sam imao srecu pa sam tako clan jednog ftpa koji ima i svoj forum za zelje, 100 GB i 80 clanova koji stalno uploadaju (iako je leech), i neki su vlasnici videoteka pa stalno ripaju dvd-e po zelji u divx, neki su clanovi grupa (ViTE, ESOTERIC, VCD-Europe, TCF,TWCiSO,...) i tako da se svaki tjdan izvrti 100njak filmova...i grupe uploadaju najnovije 0-day filmove, videotekari najcesce klasike (casablanca, i sl...)...svki ima listu od po par tisuca filmova pa tako puta 80 clanova...racunajte....

ali to treba imati srecu...ako imate brzu vezu, nemojte nikad biti ljeni uploadati drugima, jer ce vas onda neko tako prepoznati i na konju ste... takodjer mozete se prijaviti u neku od grupa koja ripa dvde u divxe (ime grupe je npr. kad vidite u imenu divxa- npr. matrix-dvd-reip.2.cd.ViTE) i biti njihov kurur tj. uplodati njihova izdanja po raznim ftp-ima i dobit cete velike beneficije (pristup gomilama ftpa sa po cak 500 filmova na svakom)

Objavio: tlisak
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2004 u 14:49

Nešto sam tražio po forumu i slučajno pročitao ovu temu i nisam mogao ne odgovoriti!

Kazaa Lite K++, Kazaa Lite ili kako već je hackirana verzija klasicnog Kazaa (osim ukoliko imate Kazaa GOLD <sumljam>), ali je hackirana na taj naćin da su uklonjeni spyveri. Instalirajte Kazaa (klasicni) i pokrenite AD-aware, naci ce vam minimalno 10 spy-a a kod Kazaa lite nula. To je p2p software i normalno je da možeš povuci virus jer nikad neznaš što se krije u datoteci dok ju ne skineš na komp, a isto tako tko ti garantira da netko ovdje na forumu neće u recimo zip fajl sa popisom staviti i neku viruscinu?? Zato dobar antivirusni program i nema problema!

Objavio: rhymerator
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2004 u 17:03
Ja imam sky star 2 karticu, da li bi mi sa pretplatom bio omogucen neogranicen download filmova sa kazaa-e, jer sam cuo da je download sa file-sharing programima neogranicen...dakle mislim da ogranicenje od 1gb vazi samo za online download (sa sajtova), ne?

Objavio: Gotenks
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2004 u 17:27

Kaza je cisto ok ali dal netko zna di mogu skinut winx?

-------------

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2004 u 17:45
najbolji program za downlodiranje je BIT TORRENT

Objavio: rhymerator
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2004 u 01:33

Originalno postovano od strane leonitabeni leonitabeni piše:

najbolji program za downlodiranje je BIT TORRENT

Kakvu internet vezu imas? Satelitsku?

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2004 u 01:39