| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Truman (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Truman (2015)Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2016 u 20:50 |
|
Truman (2015) ![]() Žanr: Komedija, Drama Trajanje: 108 min Država: Španija, Argentina Jezik: Španski, Engleski Režija: Cesc Gay Scenario: Tomas Aragay, Cesc Gay Uloge: Ricardo Darín ... Julián Javier Cámara ... Tomás Dolores Fonzi ... Paula Eduard Fernández ... Luis Troilo ... Truman Hulijanu u goste neočekivano dolazi prijatelj iz Kanade, Tomas. Njih dvojica, u pratnji Hulijanovog vernog psa Trumana, tokom četiri intenzivna dana podeliće emotivne i iznenađujuće trenutke, izazvane Hulijanovom komplikovanom situacijom... Prevod uradio kvrle Ažurirao bojan969 - 05.Ožujak/Mar.2016 u 21:35 |
|
![]() |
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2016 u 21:30 |
|
Mnogo dobra drama, za ljubitelje tematike o pitanjima života i smrti,
što potvrđuju i gore navedene nagrade [preko 20] i nominacije. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2016 u 23:33 |
|
Hvala kvrle ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2017 u 22:02 |
|
Dobar film, Darin izvrstan, 8/10.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2018 u 02:26 |
|
Očekivao ipak više (IMDB: 7,3) dobio mnogo manje od očekivanog.
Drama, teška tema, ispod prosečna realizacija. Možda je to ipak drugačiji narod od nas ali odnos 2 prijatelja, razočaravajuća reakcija sina i bespotrebna aferica su spustile ocenu filma. Lična ocena: 5,6 * moglo je i emotivnije i humanije i mnogo bolje. Prosek drama u kojoj je pas višak dobio naziv filma. HINT: ustvari, umesto da pogledate ovaj film... 1. Nađite neko brdo gde se zimi deca sankaju, 2. Ponesite sa sobom spoljašnju automobilsku gumu, 3. Popnite se na brdo, uspravite gumu i zakotrljate je nizbrdo. Biće to bolje i kvalitetnije provedeno vreme. * klasičan primer kako se na konto ranije slave dobijaju filmska priznanja i nagrade. |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2019 u 09:20 |
|
Odlična drama. Nemojte samo očekivati dramu-komediju, kako stoji u opisu IMDB. Daleko je od komedije. Dobro urađen film, koji je, bez obzira na tešku i mučnu priču (sve vreme gledanja mi je stajala neka knedla u grlu), izbegao patetiku i ljigu.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2020 u 20:33 |
|
Imam utisak kao da je promašena tema. Očekivao sam da će pas po kojem je i film dobio ime, biti u fokusu priče. Umesto toga dobio sam prilično mlaku dramu o teškim životnim okolnostima u kojima se našao glavni lik, dok je priča o psu tek povremeno, površno dotaknuta. Film me je podsetio na The Bucket List, s tim što američki film ima nekako, topliji i humaniji pristup problemu neizlečivih bolesti. Šteta, jer sam veliki poštovalac argentinske kinematografije (ovde je u pitanju špansko-argentinska koprodukcija) i glumca Rikarda Darina.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |