| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Benefactor (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Benefactor (2015)Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2016 u 14:03 |
![]() ![]() Scenario: Andrew Renzi Žanr: Drama. Jezik: Engleski. Država: S.A.D. Trajanje: 1 sat 30 minuta Dakota Fanning ... Olivia Theo James ... Luke Clarke Peters ... Dr. Romano Maria Breyman ... Shot Girl Marko Caka ... Party Guest Erica Cho ... Doctor Brian Anthony Wilson ... Jesse Erica Lynne Arden ... Sexy Shot Girl (as Erica Lynne Marszalek) Andrea Havens ... Franny's Wealthy Friend Jennifer Butler ... Gala Staff Dennisha Pratt ... Sharon Tibor Feldman ... Dr. Sam Michele Everwine ... Shot Girl miro844 ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 07.Veljaca/Feb.2016 u 14:06 |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2024 u 13:00 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj film. dobar je. Richard Gere, ciji sam inache veliki fan je odlichan glumac, pa je tako i ovde odlichno odglumeo. Shto se tiche Dakote Fanning, njen fan nikad nisam bio, negativna mi je, a nisam bio njen fan ni kad je bila klinka, tad je bila prichliva klinka koja je i znala neshto da glumi, a shto se tiche Theo James-a, pa i za njega ne bih imao neki komentar osim mozda da je pravilan ali odbojan
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |