Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - original Splinter Cell Chaos Theory(PC)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

original Splinter Cell Chaos Theory(PC)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: original Splinter Cell Chaos Theory(PC)
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 20:54
jel ima tko na podrucju HR?

bas mi se igra(obozavam taj serijal jer me podsjeca na 24 )

pa ako netko ima neka mi se javi na PP ili mail speedyos@gmail.com
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 18:44
Je li itko uopće ima tu igru
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 23:06
Original??? pa ovo je hrvatska?!?!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 23:08
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 00:42
sta fali krekovanoj verziji?
Mora bas da bude original? O velikih hirova covece......

Ako te interesuje imam igara.....

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 00:45
"krakovana" verzija mi ne radi, eto sto joj ne valja/fali, ne mogu je pokrenuti, kapis?
neke pizdarije sa iskljucivanjem cd/dvd cigana pa neki tamo starforce nightmare pa sdhide pa ovo pa ono i na kraju dobijem ku**c tj ne radi
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 18:54
Jednostavno objašnjenje
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:02
Jesi li pokušao pokrenuti igru preko anti blaxxx-a?Ja sam uspip pokrenut nfs most wanted i football manager 2006
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:04
sve sam pokusao

inace, sve druge igre mogu pokrenuti i bez uputstva
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:06
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:08
rekao sam "sve sam pokusao"
a to znaci "pokusao sam i taj anti-blaxxx"

thx anyway
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:11
Pokušaj tako da napraviš image od cd-a koji ti je potreban za igru(preko alcohola 120%) i montiraš ga na virtual cd drive i pokreneš preko anti blaxxx-a.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:16
LOL

hvala ti puno ali ne znam da li se sada zajebavas ili sta

PROBAO SAM SVEEEEEEEE!!!

ne bih trazio original da nisam probao
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:17

Probaj ovako

-Install it with the .mdf file you made with alcohol 120 %, then restart computer

-Install DT 4, and activate all emulations, use only one viritual drive!

-Get this .mds file: http://copybase.ch/PHPV2/Database/Dpm.Download/1047

-Rename the .mdf file to the same as the .mds file.
The file goes by the name Splinter_Cell__Chaos_Theory_ID1047[Copybase.ch].mds
So the .mdf file will be Splinter_Cell__Chaos_Theory_ID1047[Copybase.ch].mdf

-Put the two files in the same folder, and mount the .mds file with DT 4

-Run starforce nightmare 1.12 then 1: Disable node 2: Disable cd

-Play!

Ive tried this with the 1.5 version, works like a charm! No need for an exact .mdf file, just use the one you created yourself in alcohol 120%! Remember to Enable node and Enable cd when you want to use the optical drives!

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:19
Jebiga,onda ti ja stvarno ne mogu pomoći.A i meni se također sviđa ta igra pa ako nabaviš original javi mi se
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:23
dzigi, legendo, ubi' se!!!!!! 

znate sto ja mislim? ja mislim da je problem u verziji, imam prvu verziju koja se pojavila na netu
mozda je to problem?
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:26

Svi imaju istu verziju.To 1.5 je patch.On tezi nekih 80Mb.Skini ga pa probaj ovo gore.

Srecno

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:27
Probaj s torrenta skinut 1:1 image -par snake release- se zove.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 16:03
Samo me zanmia kako cu napravit image-cd preko Alcohola 120%
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 21:18
Zar nitko nije uspio pokrenuti ovu igru.Ako je može li objasnit kako
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.