Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kriterijum pretrazivanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kriterijum pretrazivanja

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2016 u 12:13
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Originalno postovano od strane Poskok1965 Poskok1965 piše:

Nešto nije u redu s tražilicom, naime kad upišeš Spectre ne može naći novog Bonda?
samo po podjmom 007: Spectre ga nađe.

ako upišete Spectre - nećete dobiti traženi titl

Boga mi hoćete. LOL
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2016 u 18:16
Upravo proverio - i da, sa ukacavanjem samo Spectre može se dobiti traženi film. 
Ne dobija se iz padajućeg menija, ali kada ukucam enter nalazi se u rezultatima pretrage.
Sa zvezdicom još nisam probao, izgleda da nema potrebe, ali ako zatreba, probaćemo i to.

SREĆNA VAM NOVA GODINA I SVE  NAJBOLJE DRAGE KOLEGE I KOLEGINICE S NAJBOLJEG FORUMA
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2016 u 19:11
Dobija se i iz padajuceg menija, ne razumem kako se ne dobija?
Upises spectre, dobijes 5 naslova i 6-ti je Spectre aka 007: Spectre.
Klikom na naslov iz padajuceg menija ili samo ako ukucam spectre i enter, dobijam rezultate.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2016 u 19:12
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

ako upišete Spectre - nećete dobiti traženi titl

Boga mi hoćete. LOL

Popravio si priznaaaj Shocked  LOL
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2016 u 19:13
Promenio sam(27 decembra) za 3 bond-ova filma naslove radi probe da vidim da li pronalazi rezultate kako treba
Dr. No
Skyfall
Spectre
i sve radi.
Za preostale bondove filmove nisam jer ima puno posla, ako zatreba jos za koji naslov promenicu.
Ako postavim
007: Skyfall aka Skyfall
upisivanjem skyfall i enter
ne nalazi nista.
ako postavim
Skyfall aka 007: Skyfall
upisivanjem skyfall i enter = rezultat.
Znaci mora svi naslovi da budu:
original naslov aka 007: original naslov kako bi trazilica radila kako trebaWink

Ažurirao icemaher - 02.Sijecanj/Jan.2016 u 19:15
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2016 u 19:30

Ukucam ti ja THE FOG i gle čuda, da li je do mene ili tako izbacuje, nemam pojma, ali prvo izbaci

V tumane Aka In the Fog

The Fog Aka John Carpenter's The Fog

The Fog

Ako sam ukucao THE FOG, zašto je problem da mi da taj rezultat na prvom mestu, a ne oni nazivi filmova koji sadrže the fog, pa onda ono što sam ja ukucao?

Još veća glupost, prvo mi izbaci IN THE FOG, pa onda zaređa ostale magle, pa opet prevode za taj film, a da ne kažem da na drugoj ili trećoj strano opet ima the fog, a pre toga "kao na pijaci".

Nikad mi nije bio jasan kriterijum pretrage.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
havajc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj havajc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2016 u 10:11
pozdrav svima od novog člana, kod naprednog pretraživanja mene zanima da li mogu filtrirati sve nove filmove (bez naslova) sa izbranim jezicima i godinom (recimo 2015) tako da eliminišem sve stare filmove?
Ako je to več bilo odgovoreno onda samo link na taj odgovor.
Hvala i pozdrav svima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.