Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da vas ne boli glava kao mene
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da vas ne boli glava kao mene

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da vas ne boli glava kao mene
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 17:08
Naslov i
http://forum.bsplayer.com/subtitles/35790-uploaded-subtitle.html#post83341
kaže sve samo za sebe. Proverite svoje postavke, da i vas ne bi bolela glava kao mene.

PM koji sam primio na jednom forumu u vreme dok sam pokušavao da napravim titl za film, sami ćete shvatiti šta se desilo.
=================
you are so bad, very bad. i think that you are better a stupid than a translator. i have seen the movie "the family " with Robert de Niro. Michelle pfeiffer and Tomy LEE JONES . But your translation is too bad , very bad . horrorouus, to spanish. Why you do not work as a bomber or a cleaner of stones. please go to the hell you and your family.. and rest in peace. you make a bad job. you dont know how translate .you make a bad job. you dont know how translate please work in another thing. you are so bad bad bad. go to hell. you dont know how translate . i watched the film with your translate. i saw all the film. please god save me. you works bad bad bad bad bad ,Is easy to write the text in a machine and it writes without verbs . etc. One day you will pay-When the film finished. it says . " TRANSLATion OF SUADNOVIC " God forgive you. because I'm not going to do
===================
Ono gore nije bilo isključeno.

Ažurirao suadnovic - 28.Kolovoz/Aug.2015 u 08:16
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.