| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Da vas ne boli glava kao mene |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Da vas ne boli glava kao meneObjavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 17:08 |
|
Naslov i
http://forum.bsplayer.com/subtitles/35790-uploaded-subtitle.html#post83341 kaže sve samo za sebe. Proverite svoje postavke, da i vas ne bi bolela glava kao mene. ![]() PM koji sam primio na jednom forumu u vreme dok sam pokušavao da napravim titl za film, sami ćete shvatiti šta se desilo. ================= you are so bad, very bad. i think that you are better a stupid than a translator. i have seen the movie "the family " with Robert de Niro. Michelle pfeiffer and Tomy LEE JONES . But your translation is too bad , very bad . horrorouus, to spanish. Why you do not work as a bomber or a cleaner of stones. please go to the hell you and your family.. and rest in peace. you make a bad job. you dont know how translate .you make a bad job. you dont know how translate please work in another thing. you are so bad bad bad. go to hell. you dont know how translate . i watched the film with your translate. i saw all the film. please god save me. you works bad bad bad bad bad ,Is easy to write the text in a machine and it writes without verbs . etc. One day you will pay-When the film finished. it says . " TRANSLATion OF SUADNOVIC " God forgive you. because I'm not going to do =================== Ono gore nije bilo isključeno. Ažurirao suadnovic - 28.Kolovoz/Aug.2015 u 08:16 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |