Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - So-won Aka Hope Aka Wish (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

So-won Aka Hope Aka Wish (2013)

So-won

So-won (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

drama

Trajanje:

122 min

Režija:

Joon-ik Lee

Scenarij:

Ji-hye Kim

Glavne uloge:

Sul Kyung-gu
  >  Dong-hoon
Do-Yeob Kim
  >  Young-Suk (Juvenile)
Kim Hae-sook
  >  Jeong-sook
Uhm Ji-won
  >  Mi-hee
Kim Sang-ho
  >  Gwang-sik
Ra Mi-ran
  >  Yeong Seok's mother
Yoon Jong-goo
  >  Mr. Kim
Park Eun-yeong
  >  Parents' Association President
Jin-Sung Yang
  >  Do-kyung
Lee Re
  >  So-won

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: So-won Aka Hope Aka Wish (2013)
    Objavljeno: 23.Svibanj/May.2015 u 19:15

So-won

Aka Hope Aka Wish (2013)

Režija: Joon-ik Lee
Scenarij: Ji-hye Kim
Žanr: Drama
Jezik: Korejski
Država: Južna Koreja
Trajanje: 122 min

Uloge:

Lee Re ... So-won
Hae-suk Kim ... Jeong-sook
Sang-ho Kim ... Gwang-sik
Mi-ran Ra ... Yeong Seok's mother
Kyung-gu Sol ... Dong-hoon

Film je snimljen prema potresnoj istinitoj priči, u Korejskom tisku poznatijem kao
zloglasni slučaj 'Nayoung' iz 2008 godine. Riječ je o 8-godišnjoj djevojčici koju je
u javnom toaletu silovao i pretukao pijani 57-godišnji muškarac. Sud ga je osudio
na samo 12 godina zatvora što je diljem zemlje izazvalo veliko ogorčenje javnosti
zbog okrutnosti zločina i muškarčeve duge povijesti fizičkog i seksualnog nasilja.

Prevod je uradio: veljko13

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 19:11
Teškog li filma za gledati Ouch

Ne pričam, jasno, o kakvoj kao dosadi, niti pa mojem tobože nestrpljenju, vala ni o tome da je ovo film po istinitom događaju, što obično izbegavam, već je prosto tema filma mučna.

Dakle malecki devojčurak od jedva osam godina (da sve bude grđe, mala glumičica izgleda i mlađe) na putu do škole bude brutalno pretučena i silovana, sirota nekako sama pozove policiju, dok joj potom u bolnici vrše operaciju, ušivaju, otklanjaju unakaženo tkivo, creva, anus...jezivo. Posle pregršt osvetničkih, proceduralnih, pandurskih i kakvih sve već ne filmova, ovaj nam zapravo govori o žrtvi, traumama i nedaćama kroz koje ova maleckovićka prolazi, te o unezverenim roditeljima koji se nose sa svojim delom pakla. Naravno, film jeste o isceljenju, veri u boljitak, normalan život, roditeljskoj ljubavi, sastavljanju svega onoga pokidanog užasnim zločinom, tako da uprkos košmaru koji nosi u sebi, ima ova priča svojih lepih tonova, ljudskosti, ali doći do toga, uh, baš mi nije bilo lako pregrmeti bol svih uključenih. Mogu ja tu sada o koječemu još, no neka ipak svega na  gledateljima. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 19:43
Ovaj film jeste mucan (e sad i ovde ima jedna stvar koja me  cesto iznenadi a to su emocije, koje nisu iste kroz slicne filmove, intenzitet i vrste su drugacije), i jeste baziran na istinitom dogadjaju tj. Cho Doo-soon case, a i sam proces sa obe strane pa sta reci, vidimo i u svakodnevici, e sad  tip stresora i posledice, zivotna dob, dosta faktora (setih se i one(onih) devojcice (a) iz drugih korejskih filmova, a opet i kazne, i onih psihopata, `joj` sad se setih i jednog dokumentaraca o jednom kolumbijskom phisopati sta je radio, to je vec da covek i ne veruje, `tesko dopire do mozga`) su jako nepredvidive, ali u svakom slucaju ja sam gledao film bez predznanja, posle sam citao, tako da mi je sad tesko da komentarisem, mislim da treba procitati opis pa odluciti.Zato ga nisam ni komentarisao pre.

Ažurirao AlexDeLarge - 15.Prosinac/Dec.2022 u 10:05
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 10:09
Koliko puta edituješ post, crni Alex LOL
Ta meni se ne isplati da čitam prve sedmice od posta išta LOL
Nego lepo da sačekam taman zima da prođe, dok ti sve lepo ispraviš, dodaš i oduzmeš, pa da eventualno pročitam/odgovorim LOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 10:22
Ma editujemBig smile samo ako je jos na forumu na naslovnoj, zbog dve stvari, ovaj konkretno zbog slovnih gresaka ili viska reci ( a neko ce reci pisi latinicom, zbog engleskog i cirilice ne mogu stalno da menjam) , jer sam pisao u jos jednoj temi a istovremeno  proveravao titlove i pustio seriju  The White Lotus , a ponekad dodajem eto mislim da bude kompletnije a u sustini i ne mora. Pa juce sam pisao Wink, pa nije bas da ce odgovor biti nakon `Zima je bila sa puno snijega`.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.