| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Boks |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2015 u 22:31 |
|
https://www.youtube.com/watch?v=OExbUFynMow Golovkin ubica. 34 meča, 34 pobjede, 31 KO. Nije dosadan meč bio kao onaj gore, oba su borca ofanzivna. ![]() Ažurirao yolix83 - 19.Listopad/Oct.2015 u 22:34 |
|
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 02:06 |
|
Da oživim malo temu... Dobar meč između Golovkina i Kanela Alvareza, očekivano kad nas ostao u sjeni košarkaškog finala. Na žalost nije moglo bez kontraverze pošto je jedan od sudaca kriminalno dosudio samo dvije runde za Golovkina. Meč je završio neriješeno i svakako nas očekuje revanš.
Izjave pošto su se slegli utisci Statistika |
|
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2019 u 11:49 |
|
Ne znam je li ko pratio box jutros,ja se probudio u 3 ujutro i RTL nam blokirao kanal,tako da sam se vratio spavati.
Iz onoga sto sam vidio,nisam mogao vjerovati da ovaj debeljko moze nesto uraditi Joshui a kamoli ga pobjediti. Malo sam razocaran jer mi je borba djelovala kao da je namjestena. |
|
![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2019 u 12:30 |
|
Čuj njega - najmeštena borba u boksu! Kad se to dogodilo?
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 725 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2019 u 12:32 |
|
Baš sam iznenađen.
Ne bih rekao da je namješteno, ali nešto jest sumnjivo sa Joshuom, možda je bolestan ili neki vrag. Sad, ako hoće reputaciju nazad mora da se bori sa Wilderom ili cigom
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1621 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2019 u 14:10 |
|
Ne verujem da je nameštaljka, bio ga je za sve pare ,
ali odmah je ugovoren revanš u V.B. pa će da vidimo. Jooshua se malo preračunao, mislio je da će lako dobiti ovu borbu. Ova borba nije bila u V.Britaniji pa da očekuje laku pobedu, kao što je navikao. Andy Ruiz je odličan bokser, iako izgleda kao spori debeljko ima veoma brze udarce i veoma je izdržljiv. Ruiz ima samo jedan poraz i to od Joseph Parkera, a Parkera je Joshua dobio tek na poene (to mu jedini meč bez nokauta). Joshua je u Britaniji verovatno nepobediv, ali van ostrva nama šta da traži. Protiv Wildera nema šta da traži, pogotovo ako meč bude u SAD-u. ![]() ![]() ![]() Može da ga pobedi Ruiz i u V.Britaniji ali biće mnogo teže nego danas. |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2019 u 15:29 |
|
Ruiz bio bolji. Mali debeli je ko Maradona, jede loptu
Joshua je bio ko maturalna kraljica, najljepši al ga nitko ne gleda jer fuksa je zanimljivija, a oće i dat Po njonji- princezi! |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2019 u 00:45 |
|
Ja samo po domaćim portalima vidjeh da ljudi pričaju da je namještaljka. Ili imamo više teoretičara zavjere po glavi stanovnika ili je narod spavao pa onda onako na neviđeno trabunja.
Debeljko je pravi primjer kako izgled može da vara. Iskusan bokser i veoma brz što ne bi rekao onako kad ga vidiš. Čitao sam neki njegov intervju poslije meča gdje je rekao da je bio uvjeren da može da pobjedi Džošuu, kao ovaj ima puno mana. Otkriva se previše i tako to. Možda ga je Džošua i malo podcjenio mada ne bih rekao po onom što sam ja gledao. Ruiz je jednostavno bio bolji.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |