Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Veliki pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Veliki pozdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Žakuj View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Žakuj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Veliki pozdrav
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 18:36
Pozdrav,

Kada vec ova tema sluzi da se upoznaju novi clanovi, 
zeleo bih da dodam, iako sam nov u titlovanju, da cu se maksimalno potruditi da ispratim
sve novije filmove ciji ce se titl prvo pojaviti na nasem i vasem sajtu - titlovi.com

Prvi moj rad i uspesni je prevod filma - Cyberbully 2015, koji vidim da je za nekoliko sati dostigao download od skoro 300, i  to me dodatno podstice da nastavim sa svojim radom, kako bi nasim ljudima (racunajuci i ceo Balkan) omogucio da bez problema gledaju novije filmove na nasem jeziku.

Cyberbully 2015, film koji sam slucajno izabrao na moju ''srecu'' uopste nije imao ni jedann titl osim na engleskom. Tako da mislim da je ovo prvi titl odradjen na nasem.
U sustini, moja preporuka je da ko god zeli odgleda taj film. K
'Ja u opste nisam znao ni sta znaci Cyberbullying' dok nisam malo pretrazio po guglu i video da je to postala svakodnevnica, sadasnjica koja moze itekako ugroziti zivot mnogim korisnicima
drustvenih mreza itd.
Da nebi duzio, a nadam se da je odobreno, postavicu link sa yt gde sam takodje ubacio titl pa pogledajte ovaj filmcic od sat vremena. Dosta poucan i koristan.

18.) Piraterija je najstrože zabranjena.

Takodje, o Cyberbullying-u vise mozete procitati ovde:

http://www.stopbullying.gov/cyberbullying/what-is-it/

Ažurirao bojan969 - 23.Sijecanj/Jan.2015 u 18:59
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 18:59
dobrodosli
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 19:04
dobrodoslidobrodosli
    Srećno s titlovanjem! Thumbs Up
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 19:17
dobrodosli
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 19:22
dobrodosli dobrodosli dobrodosli dobrodosli
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 19:49
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 01:00
welcome
Na vrh
Žakuj View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Žakuj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 03:36
Hvala i bolje vas nasao :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.