Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mala Primjedba i Predlog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaMala Primjedba i Predlog

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
WalterWolf9 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Mala Primjedba i Predlog
    Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2015 u 20:57
Prvo stvarno da pohvalim ovaj sajt i sve ljude koji rade ovdje i prevode filmove. Stvarno ste odlicni ..

Samo imam jednu malu primjedbu: a to je da prevodite vecinom "lose filmove" a za neki bas dobar film prevoda nema i dugo se ceka, primjer: (dugo sam cekao da se prevede Dumb and Dumber 2) ... Dok tad u to vreme su se prevodili neki za mene "losiji filmovi"  ..

Sad cekam prevod za Horrible Bosses 2 i nema ga, dok se vjerovatno opterecujete prevodima za neke "snjngjn" filmove..

Jedan predlog od mene je da se fokusirate i prevodite vecinom filmove sa dobrim kvalitetom npr filmove sa codecom X264 ... Ja npr i znam dosta ljudi uopste nece da gledaju ona s*nja CAM, TS, i te lose kvalitete ... Nemojte mi zamjeriti nista, samo sam iskren korisnik ovog sajta :)

Pozdrav svima Clap

Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2015 u 21:10
dobrodosli

Pre nekoliko dana je jedan član predložio isto to i odgovoreno mu je ovako: "Filmove prevodim po svom izboru i niko ne može da me natera da (DŽABE!) nešto uradim ako neću!" Wink

Meni su ovi stariji filmovi koje prevodimo super, a pretpostavljam i ostalim prevodiocima, inače ih ne bi prevodili... A za nove nemam komentara.

Ažurirao NikolaJe - 22.Sijecanj/Jan.2015 u 21:11
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.