| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
WalterWolf9
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Bosna Status: Offline Points: 1 |
Tema: Mala Primjedba i PredlogObjavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2015 u 20:57 |
|
Prvo stvarno da pohvalim ovaj sajt i sve ljude koji rade ovdje i prevode filmove. Stvarno ste odlicni ..
Samo imam jednu malu primjedbu: a to je da prevodite vecinom "lose filmove" a za neki bas dobar film prevoda nema i dugo se ceka, primjer: (dugo sam cekao da se prevede Dumb and Dumber 2) ... Dok tad u to vreme su se prevodili neki za mene "losiji filmovi" .. Sad cekam prevod za Horrible Bosses 2 i nema ga, dok se vjerovatno opterecujete prevodima za neke "snjngjn" filmove.. Jedan predlog od mene je da se fokusirate i prevodite vecinom filmove sa dobrim kvalitetom npr filmove sa codecom X264 ... Ja npr i znam dosta ljudi uopste nece da gledaju ona s*nja CAM, TS, i te lose kvalitete ... Nemojte mi zamjeriti nista, samo sam iskren korisnik ovog sajta :) Pozdrav svima ![]() |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2015 u 21:10 |
![]() Pre nekoliko dana je jedan član predložio isto to i odgovoreno mu je ovako: "Filmove prevodim po svom izboru i niko ne može da me natera da (DŽABE!) nešto uradim ako neću!" ![]() Meni su ovi stariji filmovi koje prevodimo super, a pretpostavljam i ostalim prevodiocima, inače ih ne bi prevodili... A za nove nemam komentara. Ažurirao NikolaJe - 22.Sijecanj/Jan.2015 u 21:11 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |