Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PRIJAVA POGREŠNO POSTAVLJENIH EPIZODA SERIJA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PRIJAVA POGREŠNO POSTAVLJENIH EPIZODA SERIJA

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2018 u 12:26
Originalno postovano od strane baho baho piše:

Jeste oznaka.
Mislio sam i na sam naziv zipa, da nekog ne buni kad skine (jer u nazivu ima 5 i Herzakkord, što je naziv 5. epizode) 

A opis može ovako:
720p.ZDF.WEB-DL.x264 / HDTV.x264-ACED (ZDF)(oba pisma)

To nisam bio ni primijetio da ne valja. LOL

Posle ovoga nemoj glasati za mene bar do septembra 2019. LOLLOLLOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2018 u 12:27
Ako ikad uopšte... Smile

Hvala!
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 15:42
Zaletjeh se, pa ovdje umjesto da stoji 8 Tage AKA 8 Days ostavih samo 8 Days, kako je pokupilo s IMDb...
Molim da se ispravi... Hvala... embarrassed

Sređeno.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 16:00
Hvala (Zeleni)....

A sad vidim da sam zeznuo i drugu epizodu, pa podigao engleski titl... Nisam odavno ništa zeznuo... LOL
https://ba.titlovi.com/prijevodi/8-tage-aka-8-days-288403/
Ovo je pravi:
https://www.sendspace.com/file/rh6nmk
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 17:44
Opet ja... 
Izgleda file nije zamijenjen, ali je obrisan. Tako da sad tamo kad se ode na download piše "The file doesn't exist"... U postu iznad ima link na ispravan.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 17:51
Je li sad u redu?
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2019 u 17:52
Dankeschön Thumbs Up
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 21:00
Pozdrav!
 Nisam sigurna jesam li na pravoj temi, ali evo tu ću napisati problem...naime, kod serije 911 s02 e01 koju sam jučer postavila greškom sam upisala krivi "release" i ne paše za ni jednu verziju, pa ako bi mogli napraviti ispravak..
Treba pisati samo 720p
Hvala!

Sređeno.

Ažurirao bojan969 - 13.Rujan/Sep.2019 u 21:14
Na vrh
calimero View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj calimero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2020 u 21:04
Htio bih samo nadopuniti naslov titla koji sam postavio. Radi se o titlu: https://titlovi.com/titlovi/the-investigation-320023/
Treba dodati iza naziva The Investigation dodatak "aka Efterforskningen".

Tnx.
A.

Na vrh
rambo975 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rambo975 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2021 u 16:34
Nešto ne štima
imate dve teme A perfect planet

jedna je sa temom na forumu

BBC A Perfect Planet

i druga

BBC A Perfect Planet

Sredjeno, hvala.

Ažurirao Kneginja - 14.Sijecanj/Jan.2021 u 17:52

rambo975
Na vrh
death row View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj death row Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2022 u 09:39
Pronašao sam seriju "Tropical Heat" u verziji u kojoj su sve epizode (66) podeljene na jednak broj, znači 3 x 22, umesto da prva ima 9 epizoda, druga 21 epizodu, a treća 36 epizoda.
Kod postavljanja prevoda, da li da menjam nazive epizoda, npr. tamo gde stoji S01E10, a rekli smo da prva sezona ima 9 epizoda, ostavim kako jeste ili da prepravim u S02E01 kako treba da bude?
Moja ideja je da postavim jedan link sa prevodima za celu jednu sezonu sa onoliko epizoda u sezoni koliko treba da bude, na primeru prve sezone to je 9, samo je pitanje da li da menjam naslove epizoda kako bi pravilno bili napisani, po primeru koji sam gore naveo.
Nadam se da smo se razumeli :)
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2022 u 23:57
Originalno postovano od strane death row death row piše:

Pronašao sam seriju "Tropical Heat" u verziji u kojoj su sve epizode (66) podeljene na jednak broj, znači 3 x 22, umesto da prva ima 9 epizoda, druga 21 epizodu, a treća 36 epizoda.
Kod postavljanja prevoda, da li da menjam nazive epizoda, npr. tamo gde stoji S01E10, a rekli smo da prva sezona ima 9 epizoda, ostavim kako jeste ili da prepravim u S02E01 kako treba da bude?
Moja ideja je da postavim jedan link sa prevodima za celu jednu sezonu sa onoliko epizoda u sezoni koliko treba da bude, na primeru prve sezone to je 9, samo je pitanje da li da menjam naslove epizoda kako bi pravilno bili napisani, po primeru koji sam gore naveo.
Nadam se da smo se razumeli :)

Znači, ako ti nije mrsko, predlažemo da postaviš dve verzije paketa za svaku sezonu:
jednu u kojoj će biti  ep 1-22 za svaku sezonu, ("druga" verzija)
i drugu, onako kako je na IMDb : s01 1-9,  s02 1-21 i s03 1-36 (verzija IMDB)

Ažurirao titlovi.com - 05.Kolovoz/Aug.2022 u 00:03
Na vrh
death row View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj death row Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2022 u 14:57
Okej, tako ću da uradim, čim budem imao vremena Thumbs Up
Na vrh
The Mixy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj The Mixy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2024 u 03:17
https://titlovi.com/titlovi/the-boys-387945/

Ako može samo da se ispravi da piše da je četvrta sezona, hvala unapred.

EDIT: Riješeno.

Ažurirao iromafia111 - 17.Srpanj/Jul.2024 u 09:02
Na vrh
Osgiliath View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Osgiliath Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2024 u 12:29
Pogrešno kliknuh, pa umjesto Star Trek Prodigy, ja ubodoh Star Trek Discovery. Ako može ispravak u Prodigy (S02E08)?

Rešeno Smile

Ažurirao LjubicaSP - 18.Srpanj/Jul.2024 u 12:40
Na vrh
Osgiliath View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Osgiliath Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2024 u 20:08
Može li ovdje ispravak u sezona 4, epizoda 14?

Rešeno Smile

Ažurirao LjubicaSP - 22.Kolovoz/Aug.2024 u 20:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.