| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stretch (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stretch (2014)Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2014 u 00:57 |
|
Stretch (2014)
![]() ![]() Režija: Joe Carnahan Žanr: akcija, Comedy, triler Država: SAD Jezik: engleski Trajanje: 94 min Uloge: Patrick Wilson ... Stretch Ed Helms ... Karl James Badge Dale ... Laurent Brooklyn Decker ... Candace Jessica Alba ... Charlie On je običan vozač limuzine, koji se našao u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu! Sad mora da otplati dug svom kladioničaru, jer nipošto nije trebalo da se petlja sa opasnim kriminalcima koji su seli u njegov auto... Izvor sinopsisa: filmovanje.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2019 u 15:07 |
|
Na drugo gledanje, posle 4-5 godina kada mi je bio super...
...i dalje mi je zabavan i laganica film... sa ponekom sitnom greškicom i predvidljivom ljubavnom raspletu. Vredi pogledati. IMDB/Titlovi: 6,5 Lična: 6,6 * slaba sedmica.
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2025 u 19:07 |
|
Odgledah ga prekjuče po drugi put, jer sam zaboravio da sam gledao. To otprilike pokazuje kakav utisak je ostavio na mene. Ovo je film koji je imao potencijal, ali ga je upropastila bespotrebna, kičasta, urnebesna komedija, koju mentalno zaostalo dijete bolje smišlja, od one koja je smještena u film. Ako baš ništa bolje nemate, odgledajte. mada do sad sam vam vjerovatno ubio volju.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |