Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mad Max: Fury Road (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mad Max: Fury Road (2015)

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pobješnjeli Max: Divlja cesta

Godina:

2015

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

Trajanje:

120 min

Režija:

George Miller

Scenarij:

George Miller
, Nick Lathouris
, Brendan McCarthy

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Imperator Furiosa
Hugh Keays-Byrne
  >  Immortan Joe
Richard Carter
  >  The Bullet Farmer
Megan Gale
  >  The Valkyrie
Jennifer Hagan
  >  Miss Giddy
Tom Hardy
  >  Max Rockatansky
Nicholas Hoult
  >  Nux
John Howard
  >  The People Eater
Melissa Jaffer
  >  Keeper of the Seeds
Nathan Jones
  >  Rictus Erectus
Angus Sampson
  >  The Organic Mechanic
Riley Keough
  >  Capable
Zoë Kravitz
  >  Toast the Knowing
Rosie Huntington-Whiteley
  >  The Splendid Angharad
Josh Helman
  >  Slit
Abbey Lee
  >  The Dag
Courtney Eaton
  >  Cheedo the Fragile
Iota
  >  The Doof Warrior

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Reign95 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Reign95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 10:25
Nista posebno.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 10:28
Pogledala ovaj nazovimo to film.

Najsličniji je mom nedavnom putu u Međugorje, put je identičan, motor kuha od naprezanja, ludi hercegovci te žele izgurati s ceste a i radnja je tu negdje, ideš ideš, pa se vratišLOLLOL
A tek dijaloziLOLLOL

Ispričavam se fanovima 50 nijansi jer rekoh da nisam vidjela film s manje radnje od njegaLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 10:34
Ja sam gledala prvi film Pobesneli Maks i ovaj sad. Što se prvog tiče, zaboravila sve sem da se jure nekim nabudženim prevoznim sredstvima po pustinji. Gledajući ovaj film imala sam utisak da gledam prvi. Već sutra mi je iz mozga izlapilo sve sem da su jurili nekim nabudženim kolima po pustinji i da Šarliz nije imala jednu ruku. LOL Pretpostavljam da su ljubitelji dobili ono što su očekivali. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Pendragon View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pendragon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 15:35
Gledao sam film u bioskopu, za nekoga ko prvi put gleda Mad Max (kao ja), film ima dosta linearnu priču i generalno je sranje... da ne pričam o koje kakvim bolesnim scenama... mada jebeš ga, svi novi filmovi su takvi, jedino "dobro" u filmu je akcija, koja konstantno drži pažnju ali to je sve što film pruža...
Na vrh
kvrle View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 12:40
Što se mene tiče gledanje ovog filma je uludo utrošeno vreme. Da ne bih ovde izgubio još vremena na pisanje nečega što je izvesni Đorđe Mijušković već napisao  ovde, a s čime se slažem do poslednje zapete, samo ću citirati:

Citiraj Pucajte, ali meni se ovaj film uopšte ne sviđa! Jer, prošlo je skoro 35 godina, a stekao sam utisak da nisam gledao ništa drugo do "Mela Gibsona i drumskog ratnika", samo verziju sa malo "divljačkije" odrađenim kompjuterskim efektima. Zaboga, a gde vam je priča? Samo akcija, akcija, ubijanje, klanje... kao da igrate neku kompjutersku igricu, isključenog mozga i neopterećog morala...
Zato i ne znam čemu sva ta halabuka i skoro jednoglasno urlanje svetskih filmskih kritičara da je ovaj Maks nešto "do sada neviđeno". Pa, jeste, viđeno je pre pomenutih 35 godina! Mel protiv Hardija? Ma ajde, smešno poređenje... 
Ako bi, ipak,  trebalo da poredim, ovaj Maks je po celokupnom kvalitetu i utisku daleko ispod prvog (čak iz 1979. godine), ipak za nijansu slabiji od drugog (jer je veće umeće bilo snimiti "to" tada, nego "ovo" sada), a možda jedini film s kojim, zapravo, može da se poredi tako da mu "to" ide u korist jeste onaj treći deo, s Tinom Tarner.
Najveća "glumačka" vrednost ovog Maksa, svakako, jeste transformacija Šarliz Teron. Njena jednoruka Furioza, prašnjava osvetnica, predstavlja i jedini "originalni" lik koji neće biti zaboravljen čim se strasti malo smire i izađe se iz bioskopskog mraka. Ipak, čak i u njenom slučaju, neki motivi su scenaristički nedorađeni, pa se postavlja pitanje zašto autori filma nisu želeli da bar malo temeljnije "zagrebu" i po pitanju smislenijeg opravdanja svih tih akcionih filmskih rezova. Jer, sav film mogao bi da se prepriča samo u jednoj rečenici - "Oni beže, ludaci ih jure, put kojim jure je prašnjav i prepun na njemu ima još nekih motorizovanih ludaka, pa kad oni pobegnu i sretnu neke babe na motociklima i krenu dalje put neke nepregledne slane doline (s zalihama dovoljnim da putuju 160 dana ??? Kako to izračunaše? Digitronom?) Maks ih ubedi da je bolje da se vrate istim putem, pobiju govna i gotova stvar.".
E, pa, za celokupan pozitivan utisak o filmu, bar meni, potrebno je mnogo više smislenosti. Džordžu Mileru kao da niko nije rekao da nije dovoljno samo da se napravi strip na filmu. Mnogi su to uradili davno pre njega, na mnogo smisleniji način. Što se mene tiče Maks Rokatanski je Mel Gibson, i tačka!

Ažurirao kvrle - 03.Listopad/Oct.2015 u 12:41
It's better to burn out, than to fade away!
Na vrh
ivan1962 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan1962 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 18:32
Koliko god je nov film, aktuelan, skup ili... MAD MAX 2 je zakon!
Na vrh
superfreakdonky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superfreakdonky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2017 u 03:15
izuzetan, ali l i ll deo su neprevazidjeni
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2017 u 10:51
Meni se sviđa.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:19
Meni bome neponovljivo vizuelno iskustvo, mnogo volim ovaj film (neka ih mane).
Na vrh
skype6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skype6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:32
Odlican!
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2020 u 22:38
Masterpiece
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 21:24
Ubacio bih onu dilitovanu scenu kad Immortan Joe drži govor dok visi ona baba, i produžijo bih film za jedno pola sata, mada ja sam ga gledao u Sinepleksu i bio sam preoduševljen.
Šteta što neće više snimati filmove o Maksiju.
Ali će biti o Furijozi.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2026 u 11:39
Đorđe Mill€r zadao domaći zadatak!
Evo prošlo 11 godina od prikazivanja filma, nema konkurencije niti sličnog.
Furiosa je kisela voda u poređenju sa ovim spektaklom!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.