Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Statistika autorskih titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Statistika autorskih titlova

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 12:37
Mislim da je u bazi naznačeno samo film/serija jer to moraš odabrati prilikom uploada. Kako ćeš znati je li kratkometražni/dugometražni, dokumentarni, ovaj onaj... ne komplicirajte.

edit: pardon, ima i dokumentarac...

Ažurirao Butch Coolidge - 15.Lipanj/Jun.2014 u 12:39
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]

<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]

<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 14:24
Originalno postovano od strane intoxic intoxic piše:

U prvu kolonu filmove, u drugu serije, a u treću, pod ostalo, kratkometražne filmove i animirane serije koje traju od 5 do 15 minuta i koje neko danas može komotno da uradi 10.
Slično kao spisak u podforumu dnevnog izveštaja najtraženijih i najskidanijih serija- filmova.   

Ne znam je li ovo moguće, ali mi se rješenje generalno sviđa. Clap
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 14:39
Ne komplicirajte!!!
Ako već želite statistiku, onda to treba podijeliti na filmove, serije i dokumentarce,
bez obzira na dužinu trajanja ili, o ludosti, broj linija.

1. Pod filmove spada sve što nije u nastavcima. Znači i dugometražni animirani filmovi.
2. Pod serije spada sve što ima više nastavaka. Znači serije, mini-serije, sitcomi i crtići.
3. Pod dokumentarce spadaju svi dokumentarci, bez obzira na dužinu ili nastavke.

Bilo bi lijepo vidjeti koliko se mjesečno postavi prijevoda filmova, serija i dokumentaraca.
Moglo bi se postaviti i potkategorije poput; Naj autor ili naj uploader mjeseca/tjedna.
bez obzira na kategorije prijevoda (vidi točku 1., 2., 3.).

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 14:46
Eee, sjećam se kad sam vodio temu Forumaš/ca mjeseca... Sva sreća pa neću voditi ovu statistiku. Ne bi slavno završilo. LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 17:14
Originalno postovano od strane Lepi Dzoni Lepi Dzoni piše:

Aha, ali ima i serija čije epizode traju 90 minuta i imaju duplo više linija od prosečnog filma...

Slažem se i ne bih ja to delio. Ima primera i za jedno i za drugo, pa bismo teško izašli na kraj sa takvom podelom.

Kao što rekoh, imam popis koji je nastao na osnovu "upita" bazi, ali se mnogo stvari ne poklapa, pa recimo, baza na "upit" o broju prevoda izbaci:

Autor                     Broj naslova    Jedinstveni naslovi

1. Gaca62                1177                   951
  2. robijasi                  635                   566
  3. Movie Master          639                   559
  4. mita53                   602                   529
  5. PinkFloyd62            536                    519
  6. Gor@n88                482                    452

Obični pogledom na sajt vidi se da negde nešto škripi, tako da se džabe prepirete "čiji je duži", dokle god se ovo ne sredi i svi podaci se potpuno ne poklope, nema ništa od liste.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2014 u 16:31
Evo rezultata od 1. maja do 1. juna. Prvih 20, mada mi ipak ove liste nešto nisu po ukusu, jer ako pogledate, videćete veliki procenat prevodilaca serija u top 20 za mesec maj... bez obzira što se slažem da neke epizode određenih serija mogu rame uz rame da pariraju filmovima.
NikolaJe 33
sean12 23
Vila Ravijojla 19
Sodom 18
Kostap5 18
digor6 16
SilvioS 15
faithlessmary 12
hyde_sb 12
Nerea M, 12
zaboravko2 12
midimara 11
amirtvd96 11
ivannis 10
sylvyrose 10
nt 9
Gaca62 8
jaguar 31 8
Life_is_good 7
novy78 4

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2014 u 00:53
A i nije nešto točno jer ja imam 5 prijevoda u tom razdoblju... LOL
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2014 u 09:45
A koliki je ukupni broj autorskih titlova?

<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2014 u 10:19
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

A i nije nešto točno jer ja imam 5 prijevoda u tom razdoblju... LOL

A ja imam 6  TongueLOLLOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2014 u 10:29
darije je zaboravio napomenuti: ne broje se titlovi koji su katastrofalno loši. lol

Ažurirao Butch Coolidge - 17.Lipanj/Jun.2014 u 10:29

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2014 u 10:30
Kako god bilo, tu se sabiraju babe i žabe LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2014 u 17:09
Ne voli vas baza nešto Rekoh ja lepo da ima nekih zajebancijai da neću postavljati ništa dok 100% ne sredimo sve, ali neee.... on mora da postavi, mora...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.