Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Flash (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Flash (2014)

The Flash

The Flash (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Flash

Godina:

2014

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

43 min

Autor:

Greg Berlanti
, Andrew Kreisberg
, Geoff Johns

Glavne uloge:

Grant Gustin
  >  Barry Allen
Candice Patton
  >  Iris West
Grant Gustin
  >  The Flash
Carlos Valdes
  >  Cisco Ramon
Danielle Panabaker
  >  Caitlin Snow
Jesse L. Martin
  >  Joe West
Tom Cavanagh
  >  Dr. Harrison Wells
Carlos Valdes
  >  Vibe
Grant Gustin
  >  Barry Allen
Danielle Panabaker
  >  Caitlin Snow
Carlos Valdes
  >  Cisco Ramon
Grant Gustin
  >  The Flash
Candice Patton
  >  Iris West-Allen
Keiynan Lonsdale
  >  Wally West
Jesse L. Martin
  >  Joe West

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka
Rann View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rann Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2021 u 20:19
Ok i'm out. Nema smisla. Ako nešto hoćeš reći reci. Ja nisam vidovit
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2021 u 21:19
Originalno postovano od strane Rann Rann piše:

A šta smo mi prekršili ovdje? Koje pravilo?

Važno: Ova rubrika nije osmišljena da biste tražili titlove za epizode koje su izašle jučer. Bez brige, za te epizode uvijek se pojave titlovi u razumnom roku. Ljudi ovdje prevode dobrovoljno i kad stignu i za to ne dobijaju nikakvu novčanu naknadu. Imajte to na umu prije nego što postavite pitanje "Kad će više prijevod za moj omiljeni film (seriju)?" Vaše je samo da napišete šta biste htjeli, a ako bude sreće neko će to i prevesti. Svi postovi koji u sebi sadrže pitanja tipa: "Kad će prijevod?", "Zašto se stalo s prevođenjem?" i sl. bit će obrisani.
Na vrh
Rann View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rann Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2021 u 21:24
Ponavljam. Nitko nije tražio titlove niti je netko rekao zašto se stalo sa provođenjem. Samo smo komentirali da mi nemamo koristi od obnavljanja jer nema prijevoda
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2021 u 21:28

Ja sam upoznat sa pravilima. Zato mi nije jasno šta sam prekršio.

A ovako je počelo

Nikakve koristi što je obnovljena kad nitko je ne prevodi
A ja ti odgovorim. I trebao si videti da još nisu ni izašle te sezone. Aj pusti da režiser prvi vidi.  LOLLOL
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Ne brini, prevešće i osmu, ali neka režiser prvo pročita scenario. Trenutno čita za 7.sezonu.  LOL
A ti do tad pročitaj koji je kalendar za 7. sezonu  LOL
Biće sve ok. samo malo prelistaj uputstva i no problemo

p.s. možeš i na pp ako nešto trebaš, rado ću pomoći   
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2021 u 21:58
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2022 u 02:29
Sezonu 7 prevodi jovan993 👍
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2022 u 10:46
Hvala lepo.
Na vrh
stipaloncar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stipaloncar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2022 u 15:29
Hvala
Na vrh
duhovni-portal-bobin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duhovni-portal-bobin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2022 u 17:40
evo našo sam za koji web rip ovaj titl paše WEB.H264-PLZPROPER 1080p. hvala.....
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2023 u 23:26
Pratim seriju od početka i mogu reći da su prve dve sezone bile ok, posle toga su ga utupili sa ovim multiverzumima, vremenskim linijama i svim ostalim. Uz to su seriju pretvorili u sapunicu. Tako i ova zadnja sezona, vrte jedno te isto.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2023 u 23:55
Pa da i ja sam sa kincima pratio Arrowverse  sve do prvog pravog i odlicnog crossover-a (strip)  Crisis on Innfinite Earths, pa da tu je i ideja da se prekine divergencija multiverzuma, tu su Flash i SuperGirl ... pa su ...  i nakon toga sam izgubio interesovanje, kao i klinci. Do tada mi je sve bilo ok, manje ili vise, nemam nekih vecih yamerki.

Ažurirao AlexDeLarge - 14.Svibanj/May.2023 u 10:46
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2023 u 10:43
Gledacu do samog kraja.Vise se ne prave ovako dobre serije ili na primer Arrow
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.