| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Icewind Dale 2 Help |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Nikpalj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Icewind Dale 2 HelpObjavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2005 u 18:18 |
|
Zna li tko koliko TOČNO Icewind Dale 2 zauzima na disku? Imam P-133 iz 1997, na kojem jedva mogu izvući kakvih 800 mb. Znam da su minimalne specifikacije za pokrenuti ga u rangu P III itd., ali čitao sam da je rađen u engine-u Baldur's Gate-a 2. Kako sam BG2 odigrao na svom kompjuteru bez većih problema što se tiče framerate-a (uz kresanje rezolucije i specijalnih efekata), također me zanima procjena bi li bilo moguće igrati ID2 na mom kompjuteru, tj. koliko ID 2 ima opcija za kresanje grafike (tipa animirani izvori svjetlosti on/off itd.). Imam osjećaj da su minimalne specifikacije pretjerane, jer je PIII bio "minimalac" u doba kada je ID2 izišao, a nitko od testera nije bio u mogućnosti (a nije ni imao razloga) pokrenuti ga na nečem slabijem (gamad razmažena...) jer su Pentiumi 1 već odavno izumrla vrsta... Hvala! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |