Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Icewind Dale 2 Help
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Icewind Dale 2 Help

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nikpalj View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nikpalj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Icewind Dale 2 Help
    Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2005 u 18:18

Zna li tko koliko TOČNO Icewind Dale 2 zauzima na disku? Imam P-133 iz 1997, na kojem jedva mogu izvući kakvih 800 mb.

Znam da su minimalne specifikacije za pokrenuti ga u rangu P III itd., ali čitao sam da je rađen u engine-u Baldur's Gate-a 2. Kako sam BG2 odigrao na svom kompjuteru bez većih problema što se tiče framerate-a (uz kresanje rezolucije i specijalnih efekata), također me zanima procjena bi li bilo moguće igrati ID2 na mom kompjuteru, tj. koliko ID 2 ima opcija za kresanje grafike (tipa animirani izvori svjetlosti on/off itd.). 

Imam osjećaj da su minimalne specifikacije pretjerane, jer je PIII bio "minimalac" u doba kada je ID2 izišao, a nitko od testera nije bio u mogućnosti (a nije ni imao razloga) pokrenuti ga na nečem slabijem (gamad razmažena...) jer su Pentiumi 1 već odavno izumrla vrsta...

Hvala!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.