| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La Vieille Dame et les Pigeons aka The Old Lady and the Pigeons (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La Vieille Dame et les Pigeons aka The Old Lady and the Pigeons (1997)Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2014 u 20:30 |
|
La Vieille Dame et les Pigeons (1997) * The Old Lady and the Pigeons * ![]() IMDb Režija: Sylvain Chomet Scenarij: Sylvain Chomet, David Freedman Žanr: Animirani, Kratki, Komedija Jezik: Engleski Država: Kanada, Francuska, Belgija, Velika Britanija Trajanje: 25 min James Pidgeon ... (voice) Michoue Sylvain ... (voice) Andrea Usher-Jones ... (voice) Izgladnjeli, mršavi policajac posmatra staricu kako hrani golubove u parku te je slijedi do njene kuće preobučen u goluba. Redovno posjećuje njen stan i kako vrijeme prolazi postaje sve deblji i deblji. Jednog dana slijedi je u kuhinju gdje šokiran otkrije da starica ima pravog kućnog ljubimca, mačku. Kada policajac shvati da je mačka maskirana debela žena i da starica hrani golubove za nju, pokušava se riješiti svoje maske golubove glave, ali se maska zaglavi. NAGRADE: 1998 - Academy Awards, USA Sylvain Chomet, nominacija nagrade Oscar za najbolji kratki film 1997 - BAFTA Awards Film je dobitnik nagrade za najbolji kratki animirani film 1997 - César Awards, France Sylvain Chomet, nominacija nagrade za najbolji kratki film Prevod je uradio: milosforman TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2014 u 21:24 |
|
Jedan od meni najdražih animiranih filmova.
Hvala na prevodu, milosforman.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |