Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Filmska prica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 21:25
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

titloviekipa
cestitamo
ClapClapClapClapClapClapClapClapClap

Hvala, hvala, hvala!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 21:28
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Cestitke za osvojenu nagradu uzdravlje

Hvala ti mnogo draga Kneginja!
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2014 u 01:17

SVE ČESTITKE ZA ZASLUŽENI USPEH! 

cestitamocestitamocestitamo

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 22:33
Originalno postovano od strane skajler skajler piše:

SVE ČESTITKE ZA ZASLUŽENI USPEH! 

cestitamocestitamocestitamo

Dragi Skajler, mnooogo ti hvala! Kao sto kaze Mika Antic u tvom potpisu, cuda se stvarno desavaju. Mnogo ljubavi i truda, pomalo cirkuske carolije i magije, fokus-pokus-preparandus, ciri bu-ciriba i eto Srebrnog Viteza.:)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 22:53
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

[/QUOTE]

Pročitao sam šta je bilo oko glasanja pa se nadam da ćeš nas obavestiti za sledeći film (onaj 
 na deponiji ili neki drugi). 
 Što se tiče zabrane divljih životinja može se gledati na više načina. Ja mislim da bi trebalo i 
 zoološke vrtove ukinuti, odnosno da tamo drže domaće životinje. Naša deca ne znaju šta su  konj,krava itd. Ljudi kad odu tamo uživaju a životinje pate, one trebaju da žive u svojim  staništima. 
 Samo napred crveni tepih te čeka !
[/QUOTE]

Moram da do kraja branim svoje junake.:) Zivotinje koje nastupaju u cirkuskim tackama su u 95% slucajeva rodjene i odrasle u cirkusima. Dok su bebe one spavaju kod dresera u prikolici, maze ih i paze kao clanove porodice. Hrane ih u cirkuskoj areni, da bi se tamo osecale komforno i zadovoljno. Za sve sto urade, dobiju da pojedu nesto sto vole. Ljudi iz cirkusa kazu da se ni cirkuske, a ni zivotinje odrasle u zooloskim vrtovima, ne bi snasle u divljini. Ne zelim da tema ode u tom pravcu, samo sam morala da kazem kako to izgleda sa tacke nekoga ko je zavirio iza cirkuskih kulisa.:)
Hvala ti puno na podrsci!

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 23:17
 Naravno nisam želeo da se skrene sa teme i nemam ništa protiv tvojih-naših junaka, jer obožavam cirkus i po tom pitanju sam još klinac.
 Javi gde i kad ćemo moći pogledati film.
Srećno ubuduće!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2014 u 13:05

Naravno nisam želeo da se skrene sa teme i nemam ništa protiv tvojih-naših junaka, jer obožavam cirkus i po tom pitanju sam još klinac.
 Javi gde i kad ćemo moći pogledati film.
Srećno ubuduće!

Nisam mislila na tebe.:) Nego, je bilo nekih koji su mi dok moj stari trailer nije misteriozno nestao, postavljali pitanja tipa: zasto su zivotinje u kavezima, zbog cega dete od 7 godina mora da radi, posebno onu tacku sa ogromnom zmijom, kako mogu da podrzavam kupovinu slona, da slonovi nisu na prodaju i sl.:)  Pa nisam htela da ih prizovem i ovde.
Hvala ti puno na lepim zeljama. I ja tebi zelim puno uspeha u svemu sto radis.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2015 u 19:03
Samo da kazem svim divnim ljudima koji su mi pisali i interesovali se, najzad sam stavila film na YouTube. Ne znam da li smem da ostavim link, ali koga zanima, naci ce ga ako ukuca:

KAD TI TATA KUPI SLONA / WHEN YOUR DAD BUYS YOU AN ELEPHANT (English subtitles)

https://www.youtube.com/watch?v=4BvP8PaR--k

Veliki pozdrav!

EDIT: Dodan link.

Ažurirao iromafia111 - 26.Studeni/Nov.2015 u 19:27
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2015 u 20:23
Hvala za obaveštenje! Večeras ga gledam.    Thumbs Up
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2015 u 22:33
Hvala. Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2015 u 01:27

Hvala za obaveštenje! Večeras ga gledam.    [IMG]smileys/smiley20.gif" alt="Thumbs Up" title="Thumbs Up[/ Bice mi drago da cujem utiske. Taman da mogu da se popravim za sledeci film. IMG]
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2015 u 01:47
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Hvala. Smile

Nema na cemu! Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2015 u 19:19
Drage divne kolege, hvala vam puno sto ste ponovo stavili film na pocetnu stranu. Smile
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2015 u 21:25
čestitkeClapClapClap

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2015 u 23:10
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

čestitkeClapClapClap

Hvala puno! Smile
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2015 u 00:44
Navrati nam češće, ispričaj šta radiš Hug
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2015 u 14:22
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Navrati nam češće, ispričaj šta radiš Hug

Hocu draga Ljubice! Cim budem imala nesto novo, podrazumeva se da cu prvo doci ovde, na moj najdrazi sajt.
Veliki pozdrav!
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2015 u 15:54
Mogu li postaviti dokumentarac na svoj jutjub kanal?
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 21:37
Eda smo znali ranije pobedila bi ti.
Svaka cast sto si me povratila u detinjstvo.
Bio sam, gledao sam, "Coronu iliti Koronu".
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.