Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sinkronizacija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

sinkronizacija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zweistein View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zweistein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sinkronizacija
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2013 u 22:44

poštovanje!!!!!!!!!!!

skinio sam prvu sezonu serije THE WIRE IN THE BLOOD dodao titloveClap kad ono serija ima i zvučnu sinkronizaciju na ruskom.
moje pitanje može li se "isključiti" ta ruska sinkronizacija na BS playeru.
 hvala unaprijed
Na vrh
antun-klaic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antun-klaic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 06:54
Ne znam na BS playeru ali znam na VLC mediaplayeru imas na sucelju gdje stoji Zvuk udjes i pronađes trag zvuka ako ih ima vise npr trag1, trag2, trag3 iskljucis prvi pa zakvaci drugi dok ne nađes Engleski.Thumbs Up
Na vrh
zweistein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zweistein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 10:06
prvo hvala na brzom odgovoru, ali....

meni ide na skinutoj seriji i engleski jezik PREKO kojeg je nasinkroniziran ruski jezik, tako da u pozadini se čuje engleski, a dominira ruski.

inače kada "uđem" u zvuk u WMP ne otvara mi zvuk1, zvuk2,...
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 15:51
Probaj ovo uputstvo: Smile

A ukoliko se radi o mkv fajl, onda trebaš program MKVExtractGUI2. Nije težak za korišćenje. Wink
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 17:47
Sve ovisi koliko imaš audio streamova. Ako imaš samo jedan, onda tu nema lijeka. Skidaj ponovo.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 18:40
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

Sve ovisi koliko imaš audio streamova. Ako imaš samo jedan, onda tu nema lijeka. Skidaj ponovo.

A znajući "braću" Ruse - jedan i samo jedan. LOL
Na vrh
zweistein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zweistein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 19:01
hvala na odgovorima. već vidim kako ću riješiti taj problem prve sezone. isključiti ton, pustiti mjuzu i odgledati fenomenalnu seriju. za ubuduće kako znati da serija ili film nije i zvučno sinkroniziran kao ovaj. skinuo sam .................svega i svačega i ovo mi je prvi put ovakav problem.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2013 u 01:08
Prijatelju, u eri brzog interneta, lakše ti je da nađeš dobar "izvor" i skineš ponovo, te imaš potpuni užitak.
Što se provere tiče, odakle god da skidaš, baciš pogled na komentare ili navode u samom tekstu posta sa linkovima/torentima. Uglavnom stoji stavka audio: english, russian...Wink
Na vrh
zweistein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zweistein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2013 u 09:16
za prvu sezonu će biti dobro i "ovako", jer je to psihološki triler pa su tu zvučni elementi gotovo nebitni. pošto se s ovim prvi put srećem, sad ću malo "istražiti" prije "uploudanja"
puno hvala svima na savjetima 
Na vrh
zweistein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zweistein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2013 u 20:56
prvu sezonu pregledao ClapClapClapClap. hvala za prijevode. šteta što je serija podcijenjena u "širokim" masama pa nema prijevoda za ostale sezone. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.