| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
No se Aceptan Devoluciones aka Instructions Not Included (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: No se Aceptan Devoluciones aka Instructions Not Included (2013)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2013 u 18:20 |
|
|
|
||
![]() |
Žanr: komedija, drama Režija: Eugenio Derbez
Uloge: Eugenio Derbez, Jessica Lindsey, Loreto Peralta, Daniel Raymont, Alessandra Rosaldo, Hugo Stiglitz Jezik: španski, engleski Premijera: 30. avgust 2013. godine
Radnja: Valentin je lokalni neženja i živi raspušteničkim životom, sve dok jednog dana njegova bivša ne ostavi bebu na njegovom pragu i nestane bez traga. On odlazi iz Meksika u Los Anđeles ne bi li je pronašao i tamo stvara novi dom za njega i njegovu kćerku, Megi. Dok odgaja Megi punih 6 godina, njegova profesionalna karijera blista, a on postaje odgovorniji i zreliji. Međutim, kada se Megina majka pojavi niotkuda, Valentin shvata mu preti opasnost da izgubi kćerku koja mu je najbolji prijatelj.
IMDB |

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 11:31
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2014 u 18:57
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 22:56
Your soul could never grow old, it's evergreen

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 11:21Meksička komedija sa srcem, govori nam o nedoraslom Valentinu, tipu u svojim četrdesetim koji se kukavički odnosi prema svemu, koji je neozbiljno dete u duši kroz čiji život prolazi previše žena, nikada se nezadržavajuci duže. Za Valentina se sve komplikuje kada mu se na vratima sa bebom pojavi zgodnaAmerikanka, Julie, sa kojom je proveo tek jedan luđi dan, kada je, po svoj prilici, i nastala slatka bebana.Julie mu to sve saopštava i odlazi da "plati taksi", no potom se ne vraća...te je naš Valentin potpuno izgubljen sa bebom, jedva brinući i sam o sebi. On saznaje da je Julie u L.A-u, te se iz Akapulka zapućuje u Ameriku kako bi vratio bebu njenoj majici. Igrom slučaja je ne pronalazi, no počinje da radi kao kaskader u hollywoodu, očitobez drugog izbora do da kći odgaji sam, u tuđini. Godine prolaze, milica sada ima 7 godina, Valentin je brižan i nežan otac, no majka joj se vraća u život, te ovaj meksički filmić poprima obrise jednog Kramera protiv Kramera uz pregršt humora, melodrame, ušećerenosti ali i sa nešto svog autentičnog šarma uprkos izlizanoj ideji.
Šta znam, ovo stvarno nije moj tip filma, suviše puta smo to gledali, ovde je
prisutno i puno onog humora koji meni liči na domaće filmove, novije, što mi nije blisko. Potom i ta ušećerenost
i usiljeni dijalozi ne pomažu moj problem sa ovim filmom...no bio bih ipak obazriv sa procenama/osudama. Ovo
prosto nije moj broj ali ovakvi filmovi uvek imaju svoju publiku. Deluje bogato, vidi se da je uloženo u film,
dok se i glumci itekako pristojno snalaze u svojim rolama, pa i sam taj internacionalni šmek, USA-Mexico, ima
svojih draži. Od mene tek prosek, no oni kojima ovakva priča uopšte pije vodu verovatno mogu uživati više ovde. Sa druge strane, ne obazirite se (ionako) na ocenu 7.5 na IMDB-u, kako god postavili stvari,
precenjeno je to.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 12:03
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 12:10
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |