Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bron/Broen aka The Bridge (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bron/Broen aka The Bridge (2011)

Bron/Broen

Bron/Broen (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Most

Godina:

2011

Žanr:

kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Rafael Pettersson
  >  John
Sofia Helin
  >  Saga
Dag Malmberg
  >  Hans
Sarah Boberg
  >  Lillian
Kim Bodnia
  >  Martin
Puk Scharbau
  >  Mette
Henrik Lundström
  >  Rasmus
Anette Lindbäck
  >  Gry
Thure Lindhardt
  >  Henrik
Lars Simonsen
  >  Jens
Emil Birk Hartmann
  >  August
Vickie Bak Laursen
  >  Pernille
William Legue
  >  Navid
Daniel Adolfsson
  >  Jakob
Maria Kulle
  >  Linn

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 20:17
Pa dobro nekome se ne svidja.
Mislim da u seriji zvanicno nije receno za Aspergerov sindrom( za koje klinicari jos vode diskusiju... a i ispoljava se u mnostvu oblika), mozda se neko bolje seca, u npr. tajvanskoj (ROC) The Victims game ima , mozda se neko bolje seca za datu, ali zbog problema u socijalnom medjudelovanju kroz razlicite oblike moze da se pretpostavi. 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 20:37
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Mislim da u seriji zvanicno nije receno za Aspergerov sindrom

Onda ipak ovo nije serija na koju mislim. Iako ne znam na šta mislim LOL ne mogu se setiti naslova, no beše jedna od tih severnjačkih. Ili ipak ne, možda je u verziji The Bridge, sa Diane Kruger, to ipak bilo naglašeno, te da sam ja probao tu seriju a ne ovu, ima tome godina a ja se ne sećam koječega od pre par meseci. LOL

Ažurirao puppet_master - 30.Sijecanj/Jan.2022 u 20:47
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:45

Eto, konacno da se jos nekome nije dopala serija!
Nije  jedan Kaligula rekao svome podaniku u nastupu besa, a niko zivi nije smeo da mu protivureci.
Reci nesto da budemo dvojica.
Drago mi je da nisam usamljen u svome zaguljenom filmskom ukusu.Smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:53

Ali zbog Kim Bodnia cu da se ne ogresim o seriju ipak jednog dana pogledati ovu seriju.
Meni je on posle Mads Mikelsena i Ulrich Thomson najbolji danski muski glumac.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:56
Stvar je zbilja u tome što se ne sećam šta mi je smetalo LOL U suštini, dovoljno je to što su to žandari koji jure nekoga, meni se ne gledaju takve serije ni filmovi već neko vreme. 

Nemam strpljenja ni za one medicinske serije, advokatske su mi još i dalje...aman više pandura, doktora i advokata. Tamo kao da nije iko tetkica u školi, domar, noćni čuvar, lučki radnik, baba sera...već sve neki mnogo fini svet, sav u društveno bitnim profesijama, od "ugleda". Teško im (scenaristima) je gurnuti ne može običnijeg čoveka u neobične, naopake i stresne situacije, moraju to biti vazda pubovi, doktori itsl.

Glupiram se, menja se to, ima svega, tek kažem šta mi je, uglavnom, postalo daleko. Uz to, mislim da sam probao The Bridge a ne Bron/Broen. 

Ažurirao puppet_master - 30.Sijecanj/Jan.2022 u 22:06
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.