| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bron/Broen aka The Bridge (2011) |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 20:17 |
|
Pa dobro nekome se ne svidja. Mislim da u seriji zvanicno nije receno za Aspergerov sindrom( za koje klinicari jos vode diskusiju... a i ispoljava se u mnostvu oblika), mozda se neko bolje seca, u npr. tajvanskoj (ROC) The Victims game ima , mozda se neko bolje seca za datu, ali zbog problema u socijalnom medjudelovanju kroz razlicite oblike moze da se pretpostavi.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77205 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 20:37 |
Onda ipak ovo nije serija na koju mislim. Iako ne znam na šta mislim
ne mogu se setiti naslova, no beše jedna od tih severnjačkih. Ili ipak ne, možda je u verziji The Bridge, sa Diane Kruger, to ipak bilo naglašeno, te da sam ja probao tu seriju a ne ovu, ima tome godina a ja se ne sećam koječega od pre par meseci. ![]() Ažurirao puppet_master - 30.Sijecanj/Jan.2022 u 20:47 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:45 |
|
Eto, konacno da se jos nekome nije dopala serija! Nije jedan Kaligula rekao svome podaniku u nastupu besa, a niko zivi nije smeo da mu protivureci. Reci nesto da budemo dvojica. Drago mi je da nisam usamljen u svome zaguljenom filmskom ukusu.
![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:53 |
|
Ali zbog Kim Bodnia cu da se ne ogresim o seriju ipak jednog dana pogledati ovu seriju. Meni je on posle Mads Mikelsena i Ulrich Thomson najbolji danski muski glumac.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77205 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:56 |
|
Stvar je zbilja u tome što se ne sećam šta mi je smetalo
U suštini, dovoljno je to što su to žandari koji jure nekoga, meni se ne gledaju takve serije ni filmovi već neko vreme. Nemam strpljenja ni za one medicinske serije, advokatske su mi još i dalje...aman više pandura, doktora i advokata. Tamo kao da nije iko tetkica u školi, domar, noćni čuvar, lučki radnik, baba sera...već sve neki mnogo fini svet, sav u društveno bitnim profesijama, od "ugleda". Teško im (scenaristima) je gurnuti ne može običnijeg čoveka u neobične, naopake i stresne situacije, moraju to biti vazda pubovi, doktori itsl. Glupiram se, menja se to, ima svega, tek kažem šta mi je, uglavnom, postalo daleko. Uz to, mislim da sam probao The Bridge a ne Bron/Broen.
Ažurirao puppet_master - 30.Sijecanj/Jan.2022 u 22:06 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |