Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=53011 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 00:08 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Bron/Broen aka The Bridge (2011)Objavio: CSInvestigator
Tema: Bron/Broen aka The Bridge (2011)
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2013 u 23:14
Bron/Broen aka The Bridge (2011)
Žanr: kriminalistička, misterija, triler
Uloge: Sofia Helin, Kim Bodnia, Dag Malmberg, Puk Scharbau, Emil Birk Hartmann, Rafael Pettersson
Jezik: švedski, danski
Radnja:
Na mostu Oresund, koji spaja metropolitanska
područja Kopenhagena i Malmöa, pronađeno je tijelo sastavljeno od dvije osobe,
švedske političarke i danske prostitutke. Budući da je tijelo pronađeno na
granici Švedske i Danske, detektivi obje strane angažirani su kako bi pokušali
riješiti ovaj neobičan zločin.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Odgovori: Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2013 u 21:38
Američka verzija, tzv. remake ove serije:
http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=53482&title=the-bridge-2013 - The Bridge (2013) ___________________________________________________________________________
2. sezona originalne švedske serije počinje sa emitovanjem 22. septembra 2013. godine.
Objavio: icemaher
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2013 u 22:10
Nema se vremena toliko da sve pratim, inace citao sam negde da su i ova i americka verzija odlicne serije.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2013 u 00:32
Lepo si čitao
------------- Come on, you apes. You want to live forever?
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2013 u 18:15
Odgledah i drugu sezonu, čekala sam da emituju sve epizode, pa da gledam odjednom Mračnija je od prve i ima više dramskih elemenata, ali je radnja predvidljiva jer prenaglašavaju neke scene, na osnovu kojih gledalac sve skonta unapred... Glavna priča mi je bila zanimljiva, a i sporedne (životi glavnih glumaca) nisu bile loše... Uglavnom, ozbiljna i tmurna serija koja je meni bila na nivou i definitivno ću gledati i treću sezonu...
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 19.Prosinac/Dec.2014 u 14:07
Počeo danas (iz prve epizode, naravno ) i nastavljam gledanjem.
Samo jedno pitanje: Saga priča na švedskom, a Martin na danskom,
ili obrnuto, ili oboje pričaju na švedskom, ili oboje pričaju na danskom?
Objavio: Pera Kojot
Datum objave: 19.Prosinac/Dec.2014 u 15:27
Koliko se ja secam Martin govori i zna oba jezika, a Saga samo svedski. Inace za mene ova serija spada u prvih pet serija na mojoj rang listi. Americku verziju nisam gledao, a i nemam nameru da je gledam.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2015 u 09:10
Oboje govore oba jezika.
Odgledala sam obe sezone. Serija je odlična. Tek u drugoj sezoni sam otkrila da je pesma u uvodnoj špici na engleskom jeziku, koja mi je sjajna. Prva sezona me oduševila razradom slučaja, likova, prikazom života i rada. Bila je malo napetija i brža, bar mi se tako čini. S druge strane, druga sezona je, meni, delovala sporije, ali je imala neku zrelost koja mi se dopala. Videćemo šta nas čeka u trećoj sezoni.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2015 u 21:41
Promo za treću sezonu:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2015 u 08:31
Muž mi svakodnevno ispira mozak muzikom iz uvodne špice Ko će dočekati septembar, da se malo smiri.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2015 u 16:47
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2015 u 00:07
Zanimljiv početak 3. sezone. Interesantan slučaj i zaplet. Gledaće se.
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2015 u 18:53
Malo je sprorije krenula 3. sezona, ali kako su lepo uvezali likove... I kako lep prikaz ličnosti imaju u toj sumornoj atmosferi, ekstra
P.S. Ako neko hoće da ga usmerim ka verziji koja nema hardcoded titlove, neka se javi na PP.
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2015 u 19:57
Ako se ne varam (da sad ne guglam), poslednja epizoda je 29. novembra? Ako je tako, izdržaću još malo, pa ću gledati, pošto su mi prethodne sezone bile super.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2015 u 20:48
U nedelju je emitovana 8. epizoda. Znači, još dve nedelje i finish.
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2015 u 22:51
I ja jedva čekam da se kompletira sezona. Prva serija koja ima više sezona i koju sam odlučio skidati i gledati. Ova je kriva i što skidam Game of Thrones.
Objavio: nenamaca
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2016 u 10:37
Molzete li mene usmeriti ka verziji bez tih prilepljenih titlova? (ne znam kako da se obtatim na PP)
Edit: Sređeno.
Objavio: aleksayu
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2016 u 17:39
Kako to mislis da te usmerim.
Uzmi brate , pa trazi po netu!?
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2016 u 17:43
.
Preporucio bih svima , koji Nisu gledali Wallandera, da pogledaju.
Gledao sam prve sve epizode Mosta , kada se pojavila serija, i bilo mi je dosadno.
Nista me nije vuklo da gledam dalje... Mozda nateram sebe iz pocetka.
Evo vam preporuke za vrhunsle serije, gledacete u jednom dahu
Svedska serija Jordskott
Svedska serija Modus
Norvesko-americka serija Lilyhammer-druga senona je genijalna,cak je bolja od odlicne prve sezone.
Svedska serija Real humans- Aka Akta maniskor-ovo je genijalno uradjeno, cista desetka.
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2016 u 17:44
Pardon, gledao sam prve dve epizode prve sezone
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2016 u 17:47
Izpravka Real humans Aka Akta manniskor, sa dva mm.
Eden brate, vi makedonci ste imali privilegiju da gledate bugarsku seriju Pod prikrtite.
Ovo je meni najbolja krimi serija u poslednjih 30 godina.... , ko mi nadje bolju placam mu pice.
Objavio: Gray Wolf
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2016 u 22:00
4 sezona !
" Nordijska mračna policijska saga dobiće još jedan nastavak, potvrdio je scenarista Hans Rozenfeld za britansku štampu. "
"Aktivno razmišljamo o nastavku priče, i u aprilu će biti doneta
konačna odluka. Ali, sve ide u dobrom pravcu. Pregovaramo sa emiterima, i
pokušavamo sve da uklopimo pošto su svim akterima priče 'rokovnici
puni'. Glumci imaju veliki broj obaveza, kao i ja, ali mislim da ćemo
uspeti da se nađemo na istom mestu i ponovo napravimo dobru priču",
rekao je on.
Međunarodni hit sa Sofijom Helin u glavnoj ulozi
iznedrio je i dva rimejka. Amerikanci su snimili svoju verziju "Mosta", a
Britanci "Tunel".
Datum objave: 03.Svibanj/May.2016 u 22:20
Konačno sam odgledao i treću sezonu. Odlična!
Meni je ova serija favorit od ono malo serija što sam gledao,
Objavio: jocoiva
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2017 u 19:04
Sve sezone odlične-Saga fenomenalna
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2018 u 20:28
Prijevode za 4 sezonu radi zokiCG ⚡
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 00:06
Ja ne znam i ne vidim, sta su ljudi uopste videli u ovoj seriji.
Pogledao sam 2-3 epizode prve sezone, dosadno i vec vidjeno.
Objavio: robin12345
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 00:31
Soga, Saga, eto to smo vidjeli, em je komad em je luda ko kupus
Objavio: Kneginja
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 00:33
aleksayu piše:
Ja ne znam i ne vidim, sta su ljudi uopste videli u ovoj seriji.
Pogledao sam 2-3 epizode prve sezone, dosadno i vec vidjeno.
Nakon toliko filmova, serija i svega, znas i sam da su sve (velike ) price vec
ispiricane, no nacin kako je ispricana pravi razliku.
Mozda bi trebao pogledati i 4 ep, 5ep...
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: insideman
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 01:34
Upravo tako, sve su priče ispričane ali će uvek biti perspektiva pojedinaca iz kojih nismo sagledali.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 05:51
Jedna od boljih serija koje sam gledao. Bodnia je čak i uštrojen bio više nego dobar dok je bio u seriji. Mislio sam da batalim seriju kad su ga izbacili ali sam se predomislio. Nisam pogrešio, nastavljam dalje.
Objavio: boron
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:27
Nova sezona, novo UZBUDJENJE!Odlicna, uzbudljiva prica koja je uradjena na fenomenalan nacin svojstven samo evropskim maherima zapleta.Bravo!
Objavio: monsep1234
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 09:15
odlična serija obavezno pogledati
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 22:47
Bron je iz epizode u epizodu sve bolji i bolji.
Dobra je zadnja epizoda.
Objavio: robin12345
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2018 u 22:52
Serija je odlična sama po sebi, no Saga je onaj začin koji druge serije nemaju..Uzmi Martina i serija se kotrlja. No kada bi uzeli Sagu, to više ne bi bilo to... kao Shameless bez Franka...Fione..Hm, Shameless je ipak nešto drugo, tamo su svi Gallagheri=Saga+ Kev+Vi+svi
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 00:27
MIslio sam da će odlaskom Bodnije (Martina) serija propasti. Zeznuo sam se i teško mi je da priznam da si u pravu. Saga je toliko dobro ušla u lik osobe oštećene psihe da sam ostao bez teksta. Da se ogradim, nije ona nikakav psiho i to što ne može da laže i čudno se ponaša samo je blago iščašenje. Ne znam da li samo u Skandinaviji ovakve osobe primaju u policiju ili je ovo njihova propaganda. Ne žalim se, serija je vrhunska i bez Sage to više ne bi bilo to.
Objavio: bole4s
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 12:12
Zaista odlična serija ! Hvala divnim prevodiocima što su nam odličnim prevodima omogućili da bez čekanja uživamo u sva četiri serijala
------------- E sad neću ni kako ja hoću !
Objavio: zrajic
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2018 u 18:08
To je to !
Datum objave: 30.Svibanj/May.2018 u 23:12
Završio sam petu i poslednju sezonu.
U zadnjoj sezoni broj psihički obolelih a ipak funkcionalnih ljudi se povećao. Saga više nije usamljen slučaj i ona je svoj posao odradila kao što je i počela. Bila je odlična kao što je bila i ekipa ispred i iza kamere. Ipak nisam zadovoljan scenarijom i pričom u kojoj ima previše likova koji su nedovršeni. Početak serije je počeo odličnim teorijama zavere sa akcentom na ekologiju,farmaciju,imigraciju a završava se banalnim osvetama zbog preljube i sličnim niskim strastima koje su nataložene frustracije kanalisale u zločin. Nisam nezadovoljan viđenim jer ima dovoljno neočekivanih obrta i testova koji od gledaoca pored inteligencije zahrevaju i strpljenje. A tu je i kraj sezone koji se neće svima dopasti. Poslednja scena mi se svidela, ona je skoro pa preslikana iz prvog Prljavog Harija. Sviđa mi se scena ali ne i spoznaja da je svemu kraj.
Objavio: Black Panther
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2018 u 00:28
Одлична серија!
Препорука!
Objavio: romano-janecic
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 12:21
18.) Piraterija je najstrože zabranjena.
Zabranjena je bilo kakva prodaja i distribucija piratskog
sadržaja (odn. svih filmova, muzike, programa i sl. koji nisu freeware
ili open source, znači zaštićeni su autorskim pravima) izravno preko
stranica ovog sajta i njegova foruma, svi postovi takvog sadržaja biti
će obrisani!!! Također je zabranjena i potražnja linkova za piratski sadržaj/download. Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i
ostalim temama!!! Vlasnik
sajta, administratori i moderatori (odn. voditelji sajta) ograđuju se
od bilo kakve prodaje ili distribucije piratskog materijala.
Objavio: Vilin
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2020 u 12:46
Savršena krimi serija. Prve dve sezone sam odgledao davno, a treći i četvrtu sada završio. Opčinjen sam. Svaka čast autorima serije i glumcima. Svaki lik je detaljno iznijansiran, teme uvek aktuelne, privatni detalji života glavnih likova odlično dozirani tako da to ne prelazi u patetiku, na sve detalje je obraćana pažnja ... I naravno tu je ono nešto posebno, što je dodatno izdavaja od ostalih - Saga. Nije ni medijum, ni čudotvorac, daleko je od savršenstva, nije prelepa ni seksepilna, solidno potkovana borilačkim veštinama, vozi Porše 911S bezlične boje, nedostaje joj osećaj empatije, ne ume lagati, stvari imenuje pravim imenom ... Njen lik je ono što seriju čini fantastičnom. Znam da nije najavljena 5. sezona, ali četvrta se završava tako da, ko zna ... Voleo bih kada bi je jednog dana nastavili.
Objavio: beogradski
Datum objave: 20.Svibanj/May.2020 u 17:04
Odlicna serija. Sinoc sam odgedao sezonu 1. Kim Bodnia ( ciji sam fan ) i Sofia Helin su odlican tandem.
Datum objave: 29.Svibanj/May.2020 u 15:47
Sinoc sam odgledao / zavrsio / sezonu 2. I da potvrdim da su sjajan tandem Kim Bodnia koji je glumcina i Saga ( Sofia Helin ) koja je cool lik.
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2020 u 18:40
Sezona 3 isto dobra kao predhodne dve.
Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2020 u 16:46
Odgledao sinoc sezonu 4, to je ujedno i kraj serije. Sezona 4 takodje dobra. Nego zaboravio sam nakon trece sezone da napisem da su i sjajan tandem Saga i njen novi partner koga glumi Thure Lindhardt. A Saga je Saga
Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2020 u 18:00
Ja sam jedini covek na svetu koji ovo nije gledao. Odustao sam u prvoj seozni posle tri epizode. Nista mi ne nije dojmilo.
Moracu ponovo da ne ''ogresim'' dusu.
Objavio: niko011
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 17:25
Jebote ovaj tip je isti Nestorović.
Preskočiću. Fujčina!
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 19:05
Ma odlicna kriminalisticka serija, verovatno se svi slazu da je Saga bas specifican lik, secam se da su onda poceli i ostali da rade na bazi nje pa je bio The Tunnel (Englezi/Francuzi), Rhe Bridge (Amerikanci), mislim da su i Rusi stigli nisam siguran, i jos neko sa istoka dal Singapur, Malezija gde sad imaju F1 trke, der Pass (Austrijanci/Nemci), mozda je jos neko uradio ili planira.
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 19:30
Ja sam jedini na sajtu , koji je odustao posle dve tri epizode. Meni je ovo bilo dosadno.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 19:33
Imaš se čime pohvaliti.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 19:34
Možda i nisi, jel ovo ona serija gde glavni ženski lik ima aspergerov sindrom? Od takve jedne (serije, jok žene) ja odustah, mada se ne sećam zbog čega, možda i nije do toga da mi se nije svidela.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 20:17
Pa dobro nekome se ne svidja.
Mislim da u seriji zvanicno nije receno za Aspergerov sindrom( za koje klinicari jos vode diskusiju... a i ispoljava se u mnostvu oblika), mozda se neko bolje seca, u npr. tajvanskoj (ROC) The Victims game ima , mozda se neko bolje seca za datu, ali zbog problema u socijalnom medjudelovanju kroz razlicite oblike moze da se pretpostavi.
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 20:37
AlexDeLarge piše:
Mislim da u seriji zvanicno nije receno za Aspergerov sindrom
Onda ipak ovo nije serija na koju mislim. Iako ne znam na šta mislim ne mogu se setiti naslova, no beše jedna od tih severnjačkih. Ili ipak ne, možda je u verziji The Bridge, sa Diane Kruger, to ipak bilo naglašeno, te da sam ja probao tu seriju a ne ovu, ima tome godina a ja se ne sećam koječega od pre par meseci.
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:45
Eto, konacno da se jos nekome nije dopala serija!
Nije jedan Kaligula rekao svome podaniku u nastupu besa, a niko zivi nije smeo da mu protivureci.
Reci nesto da budemo dvojica.
Drago mi je da nisam usamljen u svome zaguljenom filmskom ukusu.
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:53
Ali zbog Kim Bodnia cu da se ne ogresim o seriju ipak jednog dana pogledati ovu seriju.
Meni je on posle Mads Mikelsena i Ulrich Thomson najbolji danski muski glumac.
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 21:56
Stvar je zbilja u tome što se ne sećam šta mi je smetalo U suštini, dovoljno je to što su to žandari koji jure nekoga, meni se ne gledaju takve serije ni filmovi već neko vreme.
Nemam strpljenja ni za one medicinske serije, advokatske su mi još i dalje...aman više pandura, doktora i advokata. Tamo kao da nije iko tetkica u školi, domar, noćni čuvar, lučki radnik, baba sera...već sve neki mnogo fini svet, sav u društveno bitnim profesijama, od "ugleda". Teško im (scenaristima) je gurnuti ne može običnijeg čoveka u neobične, naopake i stresne situacije, moraju to biti vazda pubovi, doktori itsl.
Glupiram se, menja se to, ima svega, tek kažem šta mi je, uglavnom, postalo daleko. Uz to, mislim da sam probao The Bridge a ne Bron/Broen.