Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - urezat titl na divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

urezat titl na divx

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2005 u 22:58
A da zaboravio sam, NEMOJ ZABORAVITI DA PUSTIS DA TI RACUNAR ODRADI POSAO IZ DVA (2) PASS-a. Prvo stavljas 1-pass, pa kada sve zavrsi postavi mu NT-pass.Kada sad bude zavrsio bice OK.
Vladika
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2005 u 14:30
ja bi i preporucijo da koristis avi subtitler lagan program format onda ostane isti ako ga izaberes to je to
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2005 u 20:45
AVI subtitler nije los, ali kod nekih filmova sa visokim kvalitetom nemam tona poslije urezivanja titlova. da li znas zbog cega je tako?
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2005 u 20:54
pa skini si novi firmware za player i nemoras se zajebavat sa lijepljenjem titlova
traxdata888@hotmail.com
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2005 u 10:27
neznam zasto kod mene  sve ide bez problema
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2005 u 14:53

Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

A da zaboravio sam, NEMOJ ZABORAVITI DA PUSTIS DA TI RACUNAR ODRADI POSAO IZ DVA (2) PASS-a. Prvo stavljas 1-pass, pa kada sve zavrsi postavi mu NT-pass.Kada sad bude zavrsio bice OK.

Konacno je uspjelo, ali kod mene je vec zavrsio poslije sat i pol vremena. Problem je sada, da ne mogu sprziti film na CD. da li moram kod nero nesto da podesim?

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2005 u 19:21
Znaci da imas brz racunar , cim je zavrsio za samo sat i po. A sto se tice nera nema nikakvog podesavanja, morao bi da sve odradi normalno. Koju verziju imas?
Vladika
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2005 u 19:50

Imam verziju 5.5.10.7. Pocela sam sa "Burning" i onda poslije negdje 12% pojavila se poruka "error" i kao da ne moze nesto da procita. Upropasti mi CD.

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2005 u 23:15
Morala bi vec da pedjes na neku verziju 6... Meni se do sada nikada nije desilo nista slicno sa bilo kojom verzijom od 6.1 pa nadalje. Ako te mrzi da trazis novu verziju nera probaj saa nekim besplatnim software-om za pocetak dok ne pronadjes pravog nera !!!
Vladika
Na vrh
dragulj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragulj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2005 u 00:38
Vladika hvala ti na pomoci. Pokusacu sa novijom verzijom. U svakom slucaju zahvaljujuci tebi je uspjelo urezavanje titlova. Hvala jos jednom!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2005 u 13:38
Nema na cemu i drugi put.
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.