| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Odobrenje titla - zašto tako dugo? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Odobrenje titla - zašto tako dugo?Objavljeno: 09.Svibanj/May.2013 u 21:57 |
|
Ubacio sam titl za Grimm s02e20 u 16.19 sati, sada je već skoro 22.00 sata, a titl nije odobren. Znam zašto meni treba par sati za prijevod, ali nije mi jasno zašto nekome treba toliko za odobrenje? Ne grintam i ne žalim se, želio bih samo normalan odgovor. Hvala
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2013 u 22:03 |
|
Ljudi ovdje "rade" besplatno i kad stignu.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2013 u 23:02 |
|
taman da malo prešarafi po titlu
![]() .. ili je do rakije, ili ja imam redateljsku verziju... ili fali pola texta u tom titlu![]() ![]() edit: stvarno je do verzije... ![]() skinuh sad afg i ok je![]() Ažurirao cersei - 09.Svibanj/May.2013 u 23:18 |
|
![]() |
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2013 u 15:29 |
|
Moj dida je uvijek krivio rakiju...
|
|
![]() |
|
IonX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 28.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 88 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 17:49 |
|
Aj' i ja da priupitam... 30.juna sam okačio http://titlovi.com/titlovi/sudden-death-166430/, titl koji sam skinuo sa OpenSubtitles.org, i u koji sam dodao možda oko 180-200 linija, korigovao mnoge logičke greške, imena... Vidim uz film piše "& OP+PRISV (gogi i CSI)" . Jel to "PRISV" treba da znači da sam ja prisvojio tuđi prevod? Ili treba da čekam još?
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 18:36 |
|
@IonX Kolege moderatori su provjerili taj titl i dosli do saznjanja da je taj titl previse slican postojecim na sajtu da bi se mogao priznati kao autorski. Posto si oznacio polje autorstva titl nije odobren vec se vodi kao prisvojen, a da nisi oznacio tu opciju bio bi naravno odobren. Molim prouci detaljno PRAVILA ZA POSTAVLJANJE TITLOVA pravilo 1. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
IonX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 21:57 |
|
Razumem.
Sada sam skinuo oba postojeća odavde i vidim sličnosti, ali ne toliko. Dodao sam više od 1/4 linija, a sigurno bar još toliko izmenio, te sam se smatrao makar koautorom, pogotovo što titl nije potpisan (a ni sam se nisam potpisao), te ne smatram da sam prekršio Rule No.1. Samo sam želeo da podelim s drugima titl koji sam smatrao dobrim. Poštujem odluku staffa i obrisaću ga. Hvala. Edit: Nešto mi ne uspeva, ako bi neko mogao da ga obriše iz mog profila bio bih mu zahvalan.
Ažurirao IonX - 06.Srpanj/Jul.2013 u 22:08 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 22:17 |
|
@IonX Nema potrebe za brisanjem, ipak si ulozio trud i ako se slazes, odobricemo bez autorske ikone. Mogu dopisati u samom titlu ovako nesto: dopuna prevoda: IonX |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 23:02 |
Molimo sve koji nešto dorade na tuđem titlu da stave obavijest o tome kako ne bismo morali razmišljati o tome što je na titlu rađeno. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
IonX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 23:47 |
|
OK. Saglasan sam da se titl objavi bez autorske ikone, ali bez dodavanja mene u potpis. Trudim se da to izbegavam.Idemo dalje. P.S. Razmislite da uvedete još jedno polje prilikom uploada titla, u kojem bi autor mogao da da i neku napomenu staffu (kao što bih ja u ovom slučaju) da ne dođe do zabune. Ažurirao IonX - 06.Srpanj/Jul.2013 u 23:53 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |