Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa titlom koji sam preveo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa titlom koji sam preveo

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Problem sa titlom
Izbor Glasova Statistika ankete
3 [100,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
mirash33 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirash33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa titlom koji sam preveo
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2013 u 22:33
Dakle, preveo sam film u Subtitle workshopu na sluh i radio je, sve ok. Posle sam ga otvorio u notpedu da ispravim neke greškice i od tad kad sam ga sačuvao, neće da otvori titl više ni u vorkšopu ni u plejeru, samo može u notpedu. U plejeru stoji samo prva linija ceo film a kad probam da otvorim u vorkšopu dobijem poruku "unable to load .srt..."
Guglao sam za neka rešenja ali sve se svodi na foru "Verovatno se sačuvao u unicode. Otvori u notpedu pa izaberi dole ANSI i onda sačuvaj". Probao sam tako i ne vredi. Nije mi jasno, titl je skoro isti kao što je bio ranije, kakva je to bagčina i ima li spasa prevodu? Ne želim da skontam da sam protraćio skoro 24 sata :)
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2013 u 23:45

Miraše, ovako ćemo.Smile Pošalji prevod na sajt i ja ću da pokušam da ga popravim i odmah da ga odobrim. Tako je najbolje. Možemo samo da nagađamo. Samo nisi napisao naziv filma, ali sve jedno. Postavi ga na sajt za odobravanje, a ja mogu onda da ga pregledam.

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
mirash33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirash33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2013 u 04:00
Eto, aploudovao sam ga. Za film Redd inc (Inhuman Resources)

Ažurirao mirash33 - 27.Ožujak/Mar.2013 u 04:03
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2013 u 08:16

Biće dovoljno da uradiš Search & replace ovoga

->

ovim

-->

I titl će biti popravljen.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,430 sekundi.