Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čestitam reprezentaciji Hrvatske.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Čestitam reprezentaciji Hrvatske.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Čestitam reprezentaciji Hrvatske.
    Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 21:32
Kao prvo,čestitam reprezentaciji Hrvatske na pobedi protiv reprezentacije Srbije u kvalifikacionoj utakmici za SP 2014.
Opet smo bili svedoci užasno napucane tenzije od strane medija,nepotrebne pompe i očekivanja najcrnjeg scenarija a na kraju-tresla se gora,rodio se miš.Još jednom se pokazalo da je širenje mržnje između dva bratska naroda delo samo jedne šačice ljudi tj pojedinaca a ne dveju nacija,što je i velika pohvala u pomaku odnosa između dve zemlje jer je ovo,ipak,sport a ne politika iako pojedinci pokušavaju izbrisati te granice.
Reprezentaciji Hrvatske želim puno uspeha na svetskom prvenstvu jer zaslužuju biti tamo kao jedna od najjačih ekipa ovog dela Evrope,dok reprezentaciji Srbije želim kompletnu čistku,počevši od samog vrha Fudbalskog saveza Srbije pa sve do 'selektora' jer ako se ovako nastavi,bićemo u rangu sa Ajzeberdžanom,Maltom,Turkmenistanom i ostalim 'egzotičnim' reprezentacijama(ako već i nismo dotakli to dno reprezentativnog pa i klupskog fudbala).
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 21:36

hvalaHug
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 22:13
Teži trening bi imali sa Maltom nego sa onom gologuzijom što izveo Mihajlović
Čestitati Mihajloviću i onom kan kan sastavu.

Ažurirao Kampfar - 22.Ožujak/Mar.2013 u 22:14

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 22:48
Čestitam reprezentaciji Slovenije koja me svojim porazom uspjela izjeCensoredti na sva tri listića. Angry
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 23:01

Rutinski, nema šta. Čestitke...ClapClap
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2013 u 00:10
Zna se da ne pratim sport, ali to ne znači da ne mogu da čestitam poznatim pobednicima.

Zato, čestitke hrvatskoj reprezentaciji i želim vam da "razvalite" ostale u daljem takmičenju. Wink

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Čestitam reprezentaciji Slovenije koja me svojim porazom uspjela izjeCensoredti na sva tri listića. Angry

LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2013 u 00:36
I od mene čestitke komšijama...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2013 u 09:48

LOLcuj kladio se na slovenceLOLLOL
Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2013 u 10:24
Bravo Hrvati! Zasluženo idete dalje i vi i Belgija.

A ovu našu reprezentaciju ću pamtiti po čuvenim igračima Ignjovski, Radovanović i Šćepović. 

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2013 u 18:46

A ja čestitam Azerbejdžanu kojeg je spomenuo kolega Dupla Ljuta iz istog razloga...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2013 u 21:40
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

LOLcuj kladio se na slovenceLOLLOL

Da. Portugalci su već bili počeli, a koeficijent na Španjolsku mi se činio mali. Uglavnom, nisam mogao promašiti. LOL
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:31
@Dupla ljuta
Boljem uvek treba čestitati i ja se pridružujem čestitkama ali, ne razumem kakav pomak je u pitanju, kakva čašica ljudi, i koja 2 bratska naroda su u pitanju?

Ažurirao Bardemov sin - 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:34
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:41
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

@Dupla ljuta
Boljem uvek treba čestitati i ja se pridružujem čestitkama ali, ne razumem kakav pomak je u pitanju, kakva čašica ljudi, i koja 2 bratska naroda su u pitanju?

Nisu li svi narodi na području Balkana nastali od Južnih Slavena, pa su nas kroz stoljeća raznorazne sile tjerale da kidišemo jedni na druge? Mislim da je Dupla tura LOL na to mislio.
What can change the nature of a man?

Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:43
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

@Dupla ljuta

Šačica ljudi koja je napucavala sve ovo,dizala tenzije.Pomak u odnosima,tačnije pokazivanju da za sve loše u odnosima između dve zemlje nisu krive obe nacije već ta ista šačica ljudi....I,kada kažem 'bratski narodi' mislim na Hrvate i Srbe,bezobzira na sve.I ne samo njih već i ostale narode bivše SFRJ,svi oni su za mene braća.

@Nameless One   Upravo tako.

Ažurirao Dupla ljuta. - 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:45
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:45
Ok, ne želim dalje da politizujem temu. Dobio sam odgovore koji su mi bili interesantni.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.