Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Čestitam reprezentaciji Hrvatske.

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Čestitke
Opis foruma: Rođendani, vjenčanja, diplome, doktorati, praznici...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=51646
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 03:27
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Čestitam reprezentaciji Hrvatske.
Objavio: Dupla ljuta.
Tema: Čestitam reprezentaciji Hrvatske.
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2013 u 21:32
Kao prvo,čestitam reprezentaciji Hrvatske na pobedi protiv reprezentacije Srbije u kvalifikacionoj utakmici za SP 2014.
Opet smo bili svedoci užasno napucane tenzije od strane medija,nepotrebne pompe i očekivanja najcrnjeg scenarija a na kraju-tresla se gora,rodio se miš.Još jednom se pokazalo da je širenje mržnje između dva bratska naroda delo samo jedne šačice ljudi tj pojedinaca a ne dveju nacija,što je i velika pohvala u pomaku odnosa između dve zemlje jer je ovo,ipak,sport a ne politika iako pojedinci pokušavaju izbrisati te granice.
Reprezentaciji Hrvatske želim puno uspeha na svetskom prvenstvu jer zaslužuju biti tamo kao jedna od najjačih ekipa ovog dela Evrope,dok reprezentaciji Srbije želim kompletnu čistku,počevši od samog vrha Fudbalskog saveza Srbije pa sve do 'selektora' jer ako se ovako nastavi,bićemo u rangu sa Ajzeberdžanom,Maltom,Turkmenistanom i ostalim 'egzotičnim' reprezentacijama(ako već i nismo dotakli to dno reprezentativnog pa i klupskog fudbala).

-------------
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.

Odgovori:
Objavio: cersei
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2013 u 21:36

hvalaHug

Objavio: Kampfar
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2013 u 22:13
Teži trening bi imali sa Maltom nego sa onom gologuzijom što izveo Mihajlović
Čestitati Mihajloviću i onom kan kan sastavu.

-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.

Objavio: iromafia111
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2013 u 22:48
Čestitam reprezentaciji Slovenije koja me svojim porazom uspjela izjeCensoredti na sva tri listića. Angry

-------------

Objavio: A2D2
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2013 u 23:01

Rutinski, nema šta. Čestitke...ClapClap

-------------
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.

Objavio: bojanadj
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2013 u 00:10
Zna se da ne pratim sport, ali to ne znači da ne mogu da čestitam poznatim pobednicima.

Zato, čestitke hrvatskoj reprezentaciji i želim vam da "razvalite" ostale u daljem takmičenju. Wink

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Čestitam reprezentaciji Slovenije koja me svojim porazom uspjela izjeCensoredti na sva tri listića. Angry

LOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: joya
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2013 u 00:36
I od mene čestitke komšijama...

-------------
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!

Objavio: cersei
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2013 u 09:48

LOLcuj kladio se na slovenceLOLLOL

Objavio: Greška
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2013 u 10:24
Bravo Hrvati! Zasluženo idete dalje i vi i Belgija.

A ovu našu reprezentaciju ću pamtiti po čuvenim igračima Ignjovski, Radovanović i Šćepović. 

Objavio: silent_passenger
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2013 u 18:46

A ja čestitam Azerbejdžanu kojeg je spomenuo kolega Dupla Ljuta iz istog razloga...

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Objavio: iromafia111
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2013 u 21:40
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

LOLcuj kladio se na slovenceLOLLOL

Da. Portugalci su već bili počeli, a koeficijent na Španjolsku mi se činio mali. Uglavnom, nisam mogao promašiti. LOL

-------------

Objavio: Bardemov sin
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:31
@Dupla ljuta
Boljem uvek treba čestitati i ja se pridružujem čestitkama ali, ne razumem kakav pomak je u pitanju, kakva čašica ljudi, i koja 2 bratska naroda su u pitanju?

-------------
Црногорци не љубе ланце

Objavio: Nameless One
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:41
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

@Dupla ljuta
Boljem uvek treba čestitati i ja se pridružujem čestitkama ali, ne razumem kakav pomak je u pitanju, kakva čašica ljudi, i koja 2 bratska naroda su u pitanju?

Nisu li svi narodi na području Balkana nastali od Južnih Slavena, pa su nas kroz stoljeća raznorazne sile tjerale da kidišemo jedni na druge? Mislim da je Dupla tura LOL na to mislio.

-------------
What can change the nature of a man?

Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:43
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

@Dupla ljuta

Šačica ljudi koja je napucavala sve ovo,dizala tenzije.Pomak u odnosima,tačnije pokazivanju da za sve loše u odnosima između dve zemlje nisu krive obe nacije već ta ista šačica ljudi....I,kada kažem 'bratski narodi' mislim na Hrvate i Srbe,bezobzira na sve.I ne samo njih već i ostale narode bivše SFRJ,svi oni su za mene braća.

@Nameless One   Upravo tako.

-------------
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.

Objavio: Bardemov sin
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2013 u 09:45
Ok, ne želim dalje da politizujem temu. Dobio sam odgovore koji su mi bili interesantni.

-------------
Црногорци не љубе ланце

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk