Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RPG - noviji
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RPG - noviji

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SerapH View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RPG - noviji
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2005 u 10:53
Zanima me da li znate da li dolaze koji novi rpgovi ubrzo?
Cuo sam za NWN 2 ali tek slijedece godine
I da li ce onaj JADE EMPIRE doc na PC ili je samo za konzole?

E i jos nesto da li sam ja krivo cuo ili se stvarno planira BG 3 gdje bi igrac bio dijete Bhaalovog dijeteta iz BG 1 i 2.I da cete na pocetku birati sto ste izabrali sa glavnim likom u 2 (biti Bog ili ostati smrtnik)
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 00:03
ne znam za nove rpg-ove, ali ovo za BG3 mislim da je laz, no tko zna ima vremena
kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 10:14
Znas koji je dobar RPG The Bard`s Tale cuo sam da ce biti odlican. Izlazi 6.5.2005
kick-ass
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 13:19
Bard`s Tale
Release Date: 06/21/2005
Na vrh
Mercenary View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mercenary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 13:22
vidio sam na konzolama Bard's Tale , odlično je !
JA
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2005 u 20:37

ljudi odite na o vaj forum www.yugi.phreakbox.com

tamo možete naci sve o najnovijim RPG igrama samo se registrirajte i napisite da vas ja saljem

Vegeta rules
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2005 u 14:34
Guild Wars. 
Fission Maild
Na vrh
WhiteKnight5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WhiteKnight5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2005 u 22:00
To je MMORPG
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.