Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neke moje ideje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neke moje ideje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 18:18
Originalno postovano od strane MrDaky78 MrDaky78 piše:

Nakon izvjesnog vremena, evo mene ponovo!

Danas odmaram od prevođenja, i nešto razgledam temu LINK

Imam prijedlog da se postovi u kojima se zatraženi prevodi urađeni obrišu. Ovako ima 26 stranica, a brisanjem tih postova i sjedinjenjem više postova jednog korisnika (na prvoj stranici), bilo puno preglednije. Kolega NikolaJe je već napisao koji su prevodi urađeni,i lako ih je izbrisati kako bi bilo preglednije. Znam da ima spisak potraženje dokumentaraca, ali ne bi bilo zgorega malo počistiti i tu temu. Sigurno bi se izbrisalo 10-tak stranica.

Koliko vidim, osim rasprave koja neme veze s ovim što sam ja napisao, niko ništa konkretno.
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 18:23
Ja sam dugo pisao odgovor, pa sam obrisao, čisto da te ne povredim jer je odgovor negativan. LOL

1. Potrebno je mnogo vremena. 2. Ima malo ljudi, mnogo posla. 3. Nepotrebno, pretragom možeš naći neki post.
4. Mnogi mrze da im se brišu komentari, uz potražnje bi morao da se briše spam prevodilaca i admina. Već je bilo whip a bilo bi luka2 LOL.

Edit: Nemoguće je da bude preglednije jer nema samo naslov, nego ponegde i roman u komentaru. LOL Obrisao sam desetine stranica spama, dok nisam shvatio da ništa ne postižem i samo gubim vreme. Zato gledam da spisak bude pregledan, da bi prevodioci mogli lako da izaberu šta će da prevode. Smile

Ažurirao NikolaJe - 13.Veljaca/Feb.2015 u 18:40
Na vrh
rambomambo View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rambomambo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 18:25

Nakon izvjesnog vremena, evo mene ponovo!

Danas odmaram od prevođenja, i nešto razgledam temu LINK

Imam prijedlog da se postovi u kojima se zatraženi prevodi urađeni obrišu. Ovako ima 26 stranica, a brisanjem tih postova i sjedinjenjem više postova jednog korisnika (na prvoj stranici), bilo puno preglednije. Kolega NikolaJe je već napisao koji su prevodi urađeni,i lako ih je izbrisati kako bi bilo preglednije. Znam da ima spisak potraženje dokumentaraca, ali ne bi bilo zgorega malo počistiti i tu temu. Sigurno bi se izbrisalo 10-tak stranica.

Koliko vidim, osim rasprave koja neme veze s ovim što sam ja napisao, niko ništa konkretno.

Pa fino ti je napisano da s ovom skriptom neke stvari nisu moguće, napisao sam i na koji način su moguće neke stvari koje predlažeš, samo migracija s web wiz na neku drugu skriptu!!
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 00:45
Originalno postovano od strane NikolaJe NikolaJe piše:

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

meni je najdraže što je forum sivo/crn

Thumbs Up

Nije ni belo loše kad koristiš F.lux 
Što se tiče sajta on je skroz okej, forum me ponekad iznervira 
Ovo ubacivanje linkova nikako da skontam preko prozorčeta, pa to radim ručno

Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 01:34
Naravno, ako se mnogim ljudima sviđa bela pozadina i admini odluče da promene, pomiriću se sa tim. LOL

Meni lako ide, ali verovatno jer sam ubacio oko 1000 linkova, pa sam se navikao. Na početku dugo nisam brisao https// iz linka... LOL
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 01:48
Ne mora to da bude baš belo, ali većina sajtova ima neku svetlu pozadinu
Jedino ovde pišemo belo na crno grin

Inače, smajliji... Ovde ima super smajlija: http://yoursmiles.org/
Ne znam da li je to što ja nisam navikao, ali meni su ovi smajlovi odvratni, najiskrenije grin
Ima par lepih, ali ne mogu sa par smajlova da se emotivno izrazim kako treba, lol
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 09:16
I ja imam problem sa smajlijima. Ima ih dovoljno da izrazim svoje emocije, ali ponekad predugo tražim određeni. LOL
Obrisao bih pola i ubacio bih 5-6 novih. Smile  pustinjakspicikillemall LOL
Na vrh
ilija-xxx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ilija-xxx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 11:30
meni jos nije jasno da je ovakav forum zapeo na najgoroj skripti za forum ikad?
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 12:43
Originalno postovano od strane ilija-xxx ilija-xxx piše:

Je l' se meni pričinjelo, il' je još neHko ovDi drljo o skriptama??

LOLLOLLOL

Na vrh
Pera Kojot View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pera Kojot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 14:08
Originalno postovano od strane ilija-xxx ilija-xxx piše:

slognuti

LOLLOLLOL  Izgleda da se neko malo klonirao LOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.