Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=50624 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 04:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Neke moje idejeObjavio: MrDaky78
Tema: Neke moje ideje
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 13:11
Kao prvo, da pohvalim rad svih vas, i davam se zahvalim na bezbrojnim titlovima. Posebno to važi za dokumentarce, koje obožavam.
Kao neko ko solidno barata raznim internet programa, i ko se razumije ponešto u forume, imao bih par prijedloga, i na vlasniku foruma da ih razmotri.
1) Zašto je podloga foruma i post prostora crna? Mislim da je ova boja "teška" i da zmara oči. Nje bez razloga što je BIJELA boja podloga na svim jačim sajtovima (fb, youtube...)
2) Ako bi se podesila bijela boja, mislim da bi i sam post izgledao ljepše, a do izražaja bi došli i smajliji.
3) Mogao bi se dodati još koji smajlić, jer mi ovo djeluje prilično simromašan fond smajlija.
4) Primjetio sm da su sve ikone podforuma iste. Zar ne smatrate da bi bilo bolje postaviti raznovrsne ikone' ( za podforum "Ajmo zaigrat"...neku ikonicu vezanu za igru...mislim da me shvaćate.
5) Mislim da bi se trebao uvesti link prema administraciji, znam da ima, ali da i sama administracija bude linkovana prema svojim profilima. Ovo je u cilju lakšeg snalaženja korisnika.
Eto, ja se raspisah, ali moje namjere nisu loše. Naravno, nastavljaću da postavljam svoje titlove i sarađujem sa staffovcima.
Sve najbolje!
Odgovori: Objavio: bojanadj
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 13:28
Pošto su pitanja usmerio vlasniku sajta, a većina stvari koje si pitao i jesu nešto na šta samo on i još po neki administrator može i zna da ti odgovori, ja ću se osvrnuti samo na
MrDaky78 piše:
5) Mislim da bi se trebao uvesti link prema administraciji, znam da ima, ali da i sama administracija bude linkovana prema svojim profilima. Ovo je u cilju lakšeg snalaženja korisnika.
Rešeno
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 13:41
što se smajlija tiče, i nama ponekad fale, ali mislim da je to do ograničenja softvera...
Objavio: MrDaky78
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 13:45
bojanadj piše:
Pošto su pitanja usmerio vlasniku sajta, a većina stvari koje si pitao i jesu nešto na šta samo on i još po neki administrator može i zna da ti odgovori, ja ću se osvrnuti samo na
MrDaky78 piše:
Rešeno
Odlično, Bojana! Puno hvala!
Objavio: Nastasja
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:00
Slažem se za smajlije, trebalo bi ubaciti neki poput ovoga ali sa ženskom u glavnoj ulozi, masu puta mi je zafalio takav smajlić :)
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:05
Nastasja piše:
Slažem se za smajlije, trebalo bi ubaciti neki poput ovoga ali sa ženskom u glavnoj ulozi, masu puta mi je zafalio takav smajlić :)
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:05
Nastasja piše:
Pa docrtaj mu kosu
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:11
Mandarinan piše:
Nastasja piše:
Pa docrtaj mu kosu
Objavio: Nastasja
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 14:21
Mandarinan piše:
Nastasja piše:
Pa docrtaj mu kosu
Very funny
Objavio: darije
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 15:49
MrDaky78 piše:
1) Zašto je podloga foruma i post prostora crna? Mislim da je ova boja "teška" i da zmara oči. Nje bez razloga što je BIJELA boja podloga na svim jačim sajtovima (fb, youtube...)
3) Mogao bi se dodati još koji smajlić, jer mi ovo djeluje prilično simromašan fond smajlija.
4) Primjetio sm da su sve ikone podforuma iste. Zar ne smatrate da bi bilo bolje postaviti raznovrsne ikone' ( za podforum "Ajmo zaigrat"...neku ikonicu vezanu za igru...mislim da me shvaćate.
1) Od svog osnivanja pa do dana današnje Titlovi su bili prepoznatljivi baš po ovoj kombinaciji, tako da... drugo, mi nismo "jači sajt", slabašni smo mi... Kad budemo veliki, bićemo beli.
3) Može, nikakav problem. Nađi neke zanimljive, samo pozadina im mora biti transparentna zbog sive/crne podloge (ovo najbolje da proveriš tako što ćeš ih postaviti na forumu, pa da ih odradiš sam ili da se sprijateljiš sa kolegom http://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=60263 - prijatel-MKD
4) Joj, meni su i ove postojeće previše "zzanzzeće", tako da...
I sad jedan globalni odgovor. Znam da je na tvom forumu moguće mnogo toga menjati jer je software ljudski, a mi smo se ukopali sa ovim glupavim i svaka promena je kao da rađamo trojke + što prilikom svakog update, sve te promene "padaju u vodu", tako da smo sa te strane prilično limitirani. Deo sa prevodima je već druga stvar, tu se dâ dosta toga uraditi. Hvala ti na predlozima i uopšte kompletnoj aktivnosti.
-------------
Objavio: Kampfar
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 16:05
Bela više zamara oči, otkud čoveku ideja... Ko god je probao da čita stripove online koji su crno beli, ili se bavi kucanjem radova, posle kratkog vremena ukapira da ga bode u oči bela boja koja više forsira oči.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: cersei
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2013 u 19:40
ja samo da velim..ako kakve ikonice, i ostale te crtane/modelirane sitnice kad zatrebaju..slobodno meni vicite..
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 14:53
Mislim da ne bi bilo loše da su uvede opcija "Hvala", kako ne bismo gomilila nepotreben postova tipa, "Hvala", "To, majstore"...Nego lijepo klikneš na "Hvala", i ispod tog posta napiše se ime onoga koji se zahvaljuje,
Da budem jasan, lijepo je kad ti se neko zahvali, to znači da cijeni tvoj trud i rad, ali mnogo ljepše bi izgledalo ovako.
Objavio: Bardemov sin
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 15:38
Ili više opcija. Jedna bude Svaka čast, druga, Svaka časta majstore, treća samo Hvala i onda ko skupi puno Svaka čast majstore, postane Veliki majstor malteškog reda
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 15:50
^ovo uopšte nije loša ideja. Konačno pravi predlog.
Kao što rekoh, gluplje parče software-a od ovog našeg foruma ja nisam video ali smo, hteli to ili ne, zarobljeni "u njemu". Svaka promena je poprilično problematična i nosi rizik sa sobom. Export ne dolazi u obzir jer ništa od ljudskih programa nije kompatibilno, tako da... Veliki majstor malteškog reda ostaje samo san.
-------------
Objavio: Bardemov sin
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 15:52
E, u majčinu...
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 15:57
Ništa me ne pitaj, živ nisam.
-------------
Objavio: srkis
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 16:07
A ovo: neko ostavi komentar na sopstveni upload titla i dobije email obaveštenje da je ostavio komentar... Malo bezveze, a?
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 16:40
Da, vidiš to bi trebalo ispraviti. Hvala ti.
P.S. Mada, ima zaboravnih...
-------------
Objavio: Sentinel
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 21:15
Mislim da bi trebalo uvest neki oblik ajax postanja komentara. Dogodi se nemali broj puta da netko refresha stranicu nakon ostavljanja komentara i on bude ostavljen 2,3 ili vise puta.
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 16:03
Trenutno se bakćemo sa ovom skriptom za dodavanje/sklanjanje potpisa i očekujem da to do vikenda bude finiširano, nako čega slede "sitne popravke". Ovo sa komentarima je svakako među prvim stvarima za "TO DO". Takođe, jedna informacija koju vam ja nisam rekao pa je nemojte ni prenositi drugima, znači "top secret!!!": uskoro ćemo update-ovati software foruma. Koliko sam video nova verzija se konačno čini pristojonom sa svim potrebnim stvarima za rad foruma, što ovo trenutno čudo svakako nema. Samo kažem, pssst... ovo će biti iznenađenje.
-------------
Objavio: Gaca62
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 16:34
darije piše:
Trenutno se bakćemo sa ovom skriptom za dodavanje/sklanjanje potpisa i očekujem da to do vikenda bude finiširano, nako čega slede "sitne popravke". Ovo sa komentarima je svakako među prvim stvarima za "TO DO". Takođe, jedna informacija koju vam ja nisam rekao pa je nemojte ni prenositi drugima, znači "top secret!!!": uskoro ćemo update-ovati software foruma. Koliko sam video nova verzija se konačno čini pristojonom sa svim potrebnim stvarima za rad foruma, što ovo trenutno čudo svakako nema. Samo kažem, pssst... ovo će biti iznenađenje.
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 17:24
Gaca62 piše:
darije piše:
A 'oću moći da postavim slike za svoje filmove?
Hoćeš, hoćeš... Ako treba, daćemo ti da postavljaš sličice i za tuđe filmove.
-------------
Objavio: Gaca62
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 17:44
Objavio: icemaher
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 18:21
darije piše:
Ovo ce staviti kraj mom dosadjivanju, moze li ovo, a moze li ovo i na svako pitanje darije samo kaze, znas brate kakav je softver
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 19:06
^Ja se iskreno nadam.
Gaca62 piše:
Dobro, nečemo sad da preterujemo!
A ne, sve za tebe.
-------------
Objavio: bojanadj
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 22:35
icemaher piše:
darije piše:
Ovo ce staviti kraj mom dosadjivanju, moze li ovo, a moze li ovo i na svako pitanje darije samo kaze, znas brate kakav je softver
Nema šanse. Još se nije "rodio" softver koji može da pokrije sve tvoje ideje
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 23:11
Čak će i Bil Gejts da odustane od svog rada
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 14:29
srkis piše:
A ovo: neko ostavi komentar na sopstveni upload titla i dobije email obaveštenje da je ostavio komentar... Malo bezveze, a?
Ovo je sređeno.
-------------
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2013 u 19:22
darije piše:
Takođe, jedna informacija koju vam ja nisam rekao pa je nemojte ni prenositi drugima, znači "top secret!!!": uskoro ćemo update-ovati software foruma. Koliko sam video nova verzija se konačno čini pristojonom sa svim potrebnim stvarima za rad foruma, što ovo trenutno čudo svakako nema. Samo kažem, pssst... ovo će biti iznenađenje.
Ekstra, jedva čekam Ako tad bude bilo moguće, moj predlog je da se uvedu skinovi vezani za izgled foruma... Znači imamo ponudu 5 - 10 skinova sa različitim kombinacijama boja, pa neka svako personalizuje izgled svog profila po želji. Nekom odgovara svetlija pozadina, nekom tamnija itd. pa neka izabere. Primer: kao na BTN-u opcija stylesheet u postavkama profila.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2013 u 19:39
Da, o tome sam pisao na početku.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2013 u 22:10
Ajde da ne pričamo unapred, prvo da vidimo šta će nam doneti novi update...
-------------
Objavio: soskic71
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2013 u 23:14
Ja bih vas samo zamolio da ostavite opciju da veličina i font slova i tamna tema koji sad postoje budu barem jedna od opcija tog novog ruha.
Zato što ovo mnogo lepo izgleda.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2013 u 23:19
Brate, Titlovi su postali poznati po ovoj kombinaciji i ovom skinu i to se sigurno NIKAD neće menjati, a da li će postojati opcija da ljudi lično mogu odabrati neki drugi skin, videćemo, jer sve to zavisi od novog software-a. Kod ovog sad, recimo to nije bilo moguće. Mogao je samo jedan skin, bez izbora.
-------------
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2013 u 22:08
Mislim da bi bilo dobro da se postavi "napredni post", odnosno, da se ne mora klikati na ODGOVORI ako želim postavit link prema slici ili youtubu. Ovaj mini-izbor nema puno smisla.
Druga stvar, mislim da bi bilo kvalitetno rješenje da se na video linkovima omogući gledanje u fullu, ili da se redirektuje prema youtubu (ako je tamo postavljen).
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 11:54
Videćemo šta ćemo dobiti update-om na "desetku", koliko sam čitao, biće novina kojima će se ispraviti trenutni nedostaci kojih je pregršt.
-------------
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 14:49
Ja na svom mini-forumu imam opciju zahvaljivanja, linkovanja na fb....
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 14:55
Znam brate, ne staj mi na muku... Kad bi znao koliko smo limitirani ovim software-om, krstio bi se...
-------------
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 14:58
Pored ostalog, vidim da ima mogućnosti zahvaljivanja....
Naravno, sve je stvar koje će modove upaliti vlasnik sajta (tehnička podrška).
Ako se neko želi igrati administratora..... http://demo.webwizforums.com/admin_view_forums.asp - Link
Želim reći, iz iskustva znam da foru može početi štekati ako se popali sve odjednom, i mogu nastati problemi ( ja sam ugasio igre, kaledar, loto...) takvim stvarima, po meni, ovdje jednostavno nije mjesto.
P.S. Ako treba kakav savjet u vezi foruma, stojim na raspolaganju.
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 15:01
Hvala ti brate, bićemo "na vezi".
-------------
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 15:10
Ovako bi izgledao novi skin, odnosno, ovo nije deafult.
Novi su avatara...nekiliko dobrih noviva, i forum će biti dosta bolji i brži.
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 15:13
Pored svega, ovo ce nam puno clanove obradovati:
New Chat Room
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 15:20
Kud vam ja rekoh za update...
-------------
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2013 u 15:22
icemaher piše:
Pored svega, ovo ce nam puno clanove obradovati:
New Chat Room
Chat room može predstavljati problem, jer ako bude mnogo korisnika......niko ništa neće da prevodi. Samo će kuckat na chatu :D
Ovo su korisnije opcije
New Set Answer/Resolution Posts which are highlighted after the first post as the Answer or Resolution to a question
New Member Thanking - Allows Members to be Thanked for Posts they have made and receive additional Points
Objavio: Butch Coolidge
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2013 u 16:13
Predložio bih samo par malih dodataka u ovaj http://forum.titlovi.com/pravila-potraznje-prevoda_t39171.html - post . Predložio bih da se dodaju još ove natuknice u pravila za potražnju, u svrhu smanjivanja broja "padobranaca" koji traže već najavljen titl ili prijevod za cam verzije:
-Je li prijevod već najavljen? -nemojte tražiti prijevod za CAM/TS verzije
Znam da je glupo nekome braniti da traži prijevod za cam verziju, ali možda preoblikovati rečenicu u smislu sugestije da će teško netko raditi prijevod na sluh za neki loš cam rip.
Budući da se većinom svi drže pravila za potražnju prijevoda, mislim da bi s ova dva dodatka smanjili broj padobranaca koji se registriraju samo da traže prijevod za cam verziju novog filma sa švarcenegerom čiji je prijevod već najavljen.
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 15:20
Ono što nije logično je način kako da vidite koje je titlove neki član foruma postavio. Neka me neko ispravi, ovdje se mora otići na neki post od člana, pa tek onda možeš kliknuti na opciju za njegove titlove.
Zar ne bi bilo mnogo lakše kada bi se ta opcija za gledanje titlova koje je član postavio nalazila u njegovom profilu?
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2013 u 17:45
I opet ja.
Ovako mislim da bi bilo pametno otvoriti čitav novi podforum (pdf) u stilu NAJČEŠĆE POSTAVLJANJA PITANJA. Tu bi onda se mogli obaciti postovi tipa "kako nalijepiti titl", "kako izbrisati naljepljeni titl"......Ovako dok svako psotavi jedno te isto pitanje.
Dokle se stiglo sa opcijom zahvaljivanja?
E sad...meni smeta kadpored svog titla vidim sliku batmana ( sad u glavi ona muzika tanana na na nanananana ...) Zar ne bi bilo bolje da se u dijelu za upload titlova ostavi mogućnost da uploader sam postavi neku sliku (recimo,50x50, ili barem deafult sliku "TITLOVI".
Isto to važi i za IMDB. Nekad je mnogo lakše kopirati link sa IMDB-a i nalijepiti ga u dio za upload.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2013 u 17:55
MrDaky78 piše:
I opet ja.
Ovako mislim da bi bilo pametno otvoriti čitav novi podforum (pdf) u stilu NAJČEŠĆE POSTAVLJANJA PITANJA. Tu bi onda se mogli obaciti postovi tipa "kako nalijepiti titl", "kako izbrisati naljepljeni titl"......Ovako dok svako psotavi jedno te isto pitanje.
Dokle se stiglo sa opcijom zahvaljivanja?
E sad...meni smeta kadpored svog titla vidim sliku batmana ( sad u glavi ona muzika tanana na na nanananana ...) Zar ne bi bilo bolje da se u dijelu za upload titlova ostavi mogućnost da uploader sam postavi neku sliku (recimo,50x50, ili barem deafult sliku "TITLOVI".
Isto to važi i za IMDB. Nekad je mnogo lakše kopirati link sa IMDB-a i nalijepiti ga u dio za upload.
Sto se tice prvog dijela tvog predloga, vjerovao ili ne, nikakava organizacija, a ni podforum tu ne pomaze, ljudi smo po prirodi skloni precicama i brzim rjesenjima i ne da nam se niti traziti a ni citati uputstva.
Za drugi dio ne znam sta da ti kazem jer to ovisi o softwaru i vlasniku sajta, administracija tu ne moze nista uraditi.
Mozda da takva i slicna pitanja vezana za software uputite direktno http://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=1 - Nikoli/Administratoru ?
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: soskic71
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2013 u 20:45
MrDaky78 piše:
Pa ko ti je kriv kad prevodiš Betmena?
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2013 u 21:49
Bice opcije uploada omota za neke filmove za koje imdb ne daje nista a kad...
Objavio: borislavevtimov
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2013 u 09:48
Sakam da predlozam edna ideja za napredno prebaruvanje vo sajtot.
Vo delot kade se sortiraat prevodite po Наслов на филм Јазик Uploader Датум Статус Број на превземања Број на коментари Број на отценувања Резултат
Да се преведе на Македонски место Uploader да стои Поставил Isto taka vo delot koga se sortira po Јазик Osven Site Filmovi TV Serii da se dodat e i jazokot po koj prebaruvame primer:
Koga barame prevodi na srpski jazik ili Makedonski da moze da se izdvojat istite a ne da odi po azbucen red prvo da gi dava site prevodi na Bosanski a potoa da morame da gi listame site za da stigneme do Srpski, Makedonski, Hrvatski ili Drug prevod.
Pozdrav i se nadevam deka ke ja razgledate mojata ideja i istata ke bide prifatena i realizirana. Odlicni ste mnogu mi se dopadna idejata za postavuvanje na posteri na site filmovi.
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2013 u 20:47
Uploader = Поставил ќе биде сменето.
Za sort opcija i za jazik, ke vidime, jas ke mu prenesam na Nikola.
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 17:06
Da li zaista u svakom podforumu moraju biti teme kako se pravi titlovi? Sport, muzika, igrice...šta god da otvoriš, iskoči deset tema koje nemaju veze sa donjim dijelom foruma.
Ako korisnici ne skontaju u prvih pet linkova kako se prave prevodi i tehnikalije, onda bolje da ga i ne prave.
Objavio: Fahro
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2014 u 19:25
Da li dozvoljavate još jedan jezik da se ubaci među trenutne. Recimo češki. Ima dosta western titlova na češkom jeziku. Češki je jezik koji spada među južnoslavenske jezike. To je samo prijedlog,a vi ste ti koji govorite zadnju riječ .Hvala1
------------- Dragon Lee
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2014 u 20:09
Češka nije bila zemlja članica bivše juge, što je kriterij za odobravanje jezika...
Objavio: Butch Coolidge
Datum objave: 15.Svibanj/May.2014 u 22:50
Ima nešto što me živcira kod dialoga za ubacivanje linka u post. onaj combo box za odabiranje scheme url adrese. mislim da je bespotreban, jer kad se kopira željeni url, uvijek kopiraš i schemu. a onda moraš brisati schemu koju si kopirao s linkom i odabrati iz combo boxa.
------------- <font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]
<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]
<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]
Datum objave: 15.Svibanj/May.2014 u 23:03
Brate, nepotrebno i glupavo je mnogo toga u ovom software-u, ali potpuno smo u pat poziciji sa njim.
-------------
Objavio: NarisDRIFT
Datum objave: 16.Svibanj/May.2014 u 14:11
Hilarious!
------------- ᴛʀᴜᴇ ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴ
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2015 u 14:16
Nakon izvjesnog vremena, evo mene ponovo!
Danas odmaram od prevođenja, i nešto razgledam temu http://forum.titlovi.com/potraznja-prevoda-za-dokumentarce_t39174.html - LINK
Imam prijedlog da se postovi u kojima se zatraženi prevodi urađeni obrišu. Ovako ima 26 stranica, a brisanjem tih postova i sjedinjenjem više postova jednog korisnika (na prvoj stranici), bilo puno preglednije. Kolega NikolaJe je već napisao koji su prevodi urađeni,i lako ih je izbrisati kako bi bilo preglednije. Znam da ima spisak potraženje dokumentaraca, ali ne bi bilo zgorega malo počistiti i tu temu. Sigurno bi se izbrisalo 10-tak stranica.
Objavio: rambomambo
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2015 u 17:17
darije piše:
Brate, nepotrebno i glupavo je mnogo toga u ovom software-u, ali potpuno smo u pat poziciji sa njim.
Pa nije baš tako imate dosta nekih opcija samo vam treba para, evo jedna od njih http://profprojects.com/migrate-web-wiz-forums-to-xenforo/
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2015 u 17:18
imate i ovu opciju https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=10&t=233799
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2015 u 17:20
prebacivanje s web wiz na phpbb dobijate opciju da možete uraditi migrate na bilo koju forum skriptu, tako da niste baš u pat poziciji.
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 17:26
ovaj rambomambo puko skroz ako će što glavonje kupovat, neće od tebe
Objavio: fAzazel
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 17:35
Ne znam šta ljudi hoće. Dođeš na stranicu, potražiš prevod za film ili seriju koju tražiš, ako ima skineš i zdravo. Sad da nešto šljašti, ljašti, treperi...šljokice i fazoni... nema uopšte potrebe. Može li neka skripta koja kad neka cjepidlaka počne da kuka, stvori ruku iz monitora i opali šamarčinu nezadovoljnom korisniku?
-------------
My name is Legion, for we are many
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 17:43
meni je najdraže što je forum sivo/crn, ne bode u oči nakon sati gledanja serija
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 17:47
cersei piše:
ovaj rambomambo puko skroz ako će što glavonje kupovat, neće od tebe
o čemu pišeš nemam pojma, i ne tražim da neko nešto kupuje od mene?Samo ukazujem da se može migrirat s web wiz na neku drugu skriptu.
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 17:53
vidi glavonje znadu što mogu bolje od tebe i mene
Ali mi nije jasno zašto ti, tek došao k nama i već ti ništa ne paše
I o toliko da ideš pisat nepoznatima na privat da ne valja
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 17:59
ne pišem da ne valja pišem kako vi vidite ovu skriptu koja je zastarila kroz neka moderna riješenja, koji su dostupni.
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 18:13
cersei piše:
meni je najdraže što je forum sivo/crn
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 18:18
MrDaky78 piše:
Danas odmaram od prevođenja, i nešto razgledam temu http://forum.titlovi.com/potraznja-prevoda-za-dokumentarce_t39174.html - LINK
Imam prijedlog da se postovi u kojima se zatraženi prevodi urađeni obrišu. Ovako ima 26 stranica, a brisanjem tih postova i sjedinjenjem više postova jednog korisnika (na prvoj stranici), bilo puno preglednije. Kolega NikolaJe je već napisao koji su prevodi urađeni,i lako ih je izbrisati kako bi bilo preglednije. Znam da ima spisak potraženje dokumentaraca, ali ne bi bilo zgorega malo počistiti i tu temu. Sigurno bi se izbrisalo 10-tak stranica.
Koliko vidim, osim rasprave koja neme veze s ovim što sam ja napisao, niko ništa konkretno.
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 18:23
Ja sam dugo pisao odgovor, pa sam obrisao, čisto da te ne povredim jer je odgovor negativan.
1. Potrebno je mnogo vremena. 2. Ima malo ljudi, mnogo posla. 3. Nepotrebno, pretragom možeš naći neki post. 4. Mnogi mrze da im se brišu komentari, uz potražnje bi morao da se briše spam prevodilaca i admina. Već je bilo a bilo bi .
Edit: Nemoguće je da bude preglednije jer nema samo naslov, nego ponegde i roman u komentaru. Obrisao sam desetine stranica spama, dok nisam shvatio da ništa ne postižem i samo gubim vreme. Zato gledam da spisak bude pregledan, da bi prevodioci mogli lako da izaberu šta će da prevode.
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2015 u 18:25
MrDaky78 piše:
MrDaky78 piše:
Koliko vidim, osim rasprave koja neme veze s ovim što sam ja napisao, niko ništa konkretno.
Pa fino ti je napisano da s ovom skriptom neke stvari nisu moguće, napisao sam i na koji način su moguće neke stvari koje predlažeš, samo migracija s web wiz na neku drugu skriptu!!
Objavio: Zolala
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2015 u 00:45
NikolaJe piše:
cersei piše:
meni je najdraže što je forum sivo/crn
Nije ni belo loše kad koristiš F.lux
Što se tiče sajta on je skroz okej, forum me ponekad iznervira
Ovo ubacivanje linkova nikako da skontam preko prozorčeta, pa to radim ručno
------------- Još nisi instalirao f.lux?
u.to/ewM5Dg
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2015 u 01:34
Naravno, ako se mnogim ljudima sviđa bela pozadina i admini odluče da promene, pomiriću se sa tim.
Meni lako ide, ali verovatno jer sam ubacio oko 1000 linkova, pa sam se navikao. Na početku dugo nisam brisao https// iz linka...
Objavio: Zolala
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2015 u 01:48
Ne mora to da bude baš belo, ali većina sajtova ima neku svetlu pozadinu
Jedino ovde pišemo belo na crno
Inače, smajliji... Ovde ima super smajlija: http://yoursmiles.org/
Ne znam da li je to što ja nisam navikao, ali meni su ovi smajlovi odvratni, najiskrenije
Ima par lepih, ali ne mogu sa par smajlova da se emotivno izrazim kako treba, lol
------------- Još nisi instalirao f.lux?
u.to/ewM5Dg
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2015 u 09:16
I ja imam problem sa smajlijima. Ima ih dovoljno da izrazim svoje emocije, ali ponekad predugo tražim određeni. Obrisao bih pola i ubacio bih 5-6 novih.
Objavio: ilija-xxx
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2015 u 11:30
meni jos nije jasno da je ovakav forum zapeo na najgoroj skripti za forum ikad?
Objavio: Dibidus41
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2015 u 12:43
ilija-xxx piše:
Je l' se meni pričinjelo, il' je još neHko ovDi drljo o skriptama??
Objavio: Pera Kojot
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2015 u 14:08
ilija-xxx piše: