| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
warcraft 3 pomoc |
Odgovori
|
| Korisnik | |
SerapH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 98 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: warcraft 3 pomocObjavljeno: 04.Ožujak/Mar.2005 u 17:49 |
|
znam da sam već otvorio jedan post na ovu temu ali sam mislio da ce ga vise ljudi vidjeti ako otvorim novi topic.
ovako problem je u tome sto bi htio igrat war 3 preko battle.neta (bolestan sam i po cijele sam dane doma pa mi je dosadno)ali imam piratsku verziju pa ne uspijevam ako netko zna neki način da igram war 3 piratsku verziju preko neta neka kaže. hvala unaprijed Ažurirao SerapH |
|
|
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
|
|
![]() |
|
daredevil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 21 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2005 u 13:03 |
|
mislim da sa piratskom verzijom neces moci
igrati netu,trebas imati originalu verziju i key koji dobijes sa cd-om!!!! nisam siguran,ali mislim da je tako!!!! pozdrav Ažurirao daredevil |
|
![]() |
|
Darkus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 22 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 20:22 |
|
ne znam oce li ti pomoci al evo ti keyevi koji se vec koriste,preko dana ti bude slobodan na uswest i east........
rvzzdx bw7v mrhztc tvjn mh97xn frozen throne 6ke2xv d2vm 2xdjtb vgfj htnt2f reing of chaos instal roc+tft bez cracka,1.18 patch,daemon tools i warcraft3 mds mountas i igras.... svoje cd keyeve ti ne mogu dati jer i ja ga znam zaigrat pokoji put:) p.s. ak trebas pomoc PM |
|
|
Get It On Tha Floor
Ol' School... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |