Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sumrak saga: Praskozorje - 2.dio

Godina:

2012

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

115 min

Režija:

Bill Condon

Scenarij:

Melissa Rosenberg
, Stephenie Meyer

Glavne uloge:

Peter Facinelli
  >  Dr. Carlisle Cullen
Billy Burke
  >  Charlie Swan
Christopher Heyerdahl
  >  Marcus
Elizabeth Reaser
  >  Esme Cullen
Kristen Stewart
  >  Bella Swan
Chaske Spencer
  >  Sam Uley
Maggie Grace
  >  Irina
Taylor Lautner
  >  Jacob Black
Nikki Reed
  >  Rosalie Hale
Robert Pattinson
  >  Edward Cullen
Kellan Lutz
  >  Emmett Cullen
Jackson Rathbone
  >  Jasper Hale
Ashley Greene
  >  Alice Cullen
Jamie Campbell Bower
  >  Caius
Mackenzie Foy
  >  Renesmee

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2012 u 22:13
Ti nisi kompetentan.  Btw moram priznati da sam večeras ponosna. Drugarica uvek sve gleda online i kaže mi da je na milversajtu gledala i lepo piše moj potpis na kraju. Kaže da oni ne brišu potpise, za razliku od filmovina, gde nikad ne znam čiji prevod koriste.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2013 u 18:44
Otprilike ovakva situacija:

Ocena: Gledljivo, ali bez duše. Samo je prvi deo ličio na nešto.

Bojo, hvala na prevodu LOL

P.S. Mislim da razumete liniju LOL Ono na kraju je bilo ekstra, to moram da priznam. Baš je podiglo adrenalin LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2013 u 04:55
Titl za Breaking Dawn part 2 predat, valjda će se pojaviti odmah.

Važi za sve 1-CD Bluray edicije, 1080p ili 720p. na 23,976 fps

Nadam se da će vas ovaj titl obradovati, jer sam i ja radostan što sam danas uspeo da ga završim i nadam se da ćete uživati u filmu bar upola koliko i ja.

EDIT: zaboravio sam reći da sam uspeo prevesti i pesme iz filma, nastojao sam da budu u rimi što više, gde je to bilo moguće.

Ažurirao soskic71 - 25.Veljaca/Feb.2013 u 05:07
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2013 u 08:25
sto uživat?? Dead   bolan ja cu ih tuzit za ukradene sate životaLOLLOL
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2013 u 10:11
Žalila si se da je moja uteha izostala ali nije,pustio sam te da odboluješ par dana a videći da nikako ne uspevaš, HugHugHugHugHug
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2013 u 19:23
Nisam znao da vas ova ljubavna priča može i iznervirati  LOL

Ja sam Twilight filmove baš zavoleo ;)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2018 u 16:29
Aj kad sam odgledao predhodne i ovaj sam odgledao. Mislio sam da će ostati u svom fazonu ali PART 2 totalno su se negde pogubili svi. Ova postaje vampir i ima nekakvu snagu, nekakvo dete polu vampir polu besmrtno, nekaka skup vampira sa nekim moćima, nekakva ''epska'' bitka koje nije ni bilo...vampirice poput sponzoruša i splavaruša... ) Moglo je da se odgleda ali Part II totalna zbrka i toliko su pokvarili da i ono predhodno što je i moglo da se odgleda je finiširano tom svom zbrkom. U ovom filmu su ubedljivo najbolji predeli-pejsaži. PS. I na kraju kao nekakav kast čak i onih koji su se pojavili po 20-ak sekundi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.