| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Perks of Being a Wallflower (2012) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Homer99
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2015 u 22:29 |
|
Savršen film! Svideo mi se kada sam ga pogledao pre dve godine, ali sam nedavno pročitao knjigu (dvaput!) i obožavao ovu knjugu kao i film! Kao da je pravljen/pisan za mene.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2015 u 23:29 |
+1.000 Slažem se. Redak primer da je film u rangu knjige ili čak bolji od nje. lična ocena: 8,8 i preporuka od mene.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2018 u 17:19 |
|
Pročitao sam opet istoimeni roman i mogu reći da je iako napisan 1999. bio preteča nekih kasnijih filmova i serija na tu temu.
Ima dubinu, pokriva mnoge bitne teme tokom odrastanja jednog učenika prvog razreda srednje škole, njegove dileme, strahove, nade,... A ima i mnogo dublji izvor i smisao koji je doduše u filmu na kraju samo površno dotaknut. Ne bih rekao da je površan film, jer baš ono što se ne očekuje se i desi. Odličan i za starije kao uvid u problematiku mlađih teen generacija. Preporuka !
|
|
![]() |
|
Cvija01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 233 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2018 u 17:39 |
|
Odgledao sam o5 film,kida prica,gluma...Ema razvaljujde
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2020 u 15:08 |
Ispravka... film je solidan, dobro odrađen, pisac knjige (Stiven Š.) je ujedno i režiser i producent i scenarista tako da je morao da izbaci neke (manje bitne) delove, nešto da adaptira... Lična ocena filma: 7,2 a knjige: 8,5. Knjiga je ipak bolja i (logično) opširnija, sadržajnija, bogatija, još interesantnija od filma. Preporuka za film i knjigu ostaje. * roman je objavljen 1999. a IP Dereta ga je objavila 2013.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2023 u 14:10 |
|
Veoma dobar film. Oni koji ga nisu gledali, trebalo bi da ga pod hitno pogledaju. Priča o traumama odrastanja i nalaženju sreće i mira...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |